2013. május 22., szerda

Személyes segítségkérés



Kedves Olvasók!

Személyes segítséget szeretnék kérni Önöktől, amennyiben nem okozok vele külön gondot.
Gyógyító selymek oldalamon lévő munkáim továbbajánlását szeretném kérni.
Nagyon sokat jelentene számomra a munkáim továbbajánlása, mert sajnos már mi is a bankok által fenyegetetté váltunk, az idő sürgetése végett döntöttem úgy, hogy kérem a segítséget.
Nagyon szépen köszönöm a szíves megértést!
Gyógyító Selymek oldalam:
Magyar motívumokkal ellátott sálak, kendők, selymek itt találhatóak.
http://gyogyitoselymek.blogspot.hu/
Áldás! Áldás! Áldás!
Feketéné Lendvai Katalin
















Várakozás magazin 8. adás - Új sorozat kezdete | Lélekhang TV


LÉLEKCENTRIKUS MEGBOCSÁTÁS ÖNMAGUNKNAK







A Valódi Én Lélekcentrikus Látásmódja szemszögéből, amelyben a Feltétel Nélküli Szeretet valóság, mindaz, amit igazán megbocsáthatsz (elengedhetsz), az az ÍTÉLKEZÉS, amelyet te indítottál valami vagy valaki ellen, önmagadat is beleértve.
Érzelmi kínjaidat a saját megoldatlan problémáidból eredő ítéleted okozzák. Te vagy az, aki amikor ítélkezel, átéled a szétválasztottság fájdalmát. Ha pedig Isten Lényege a folyamatos és állandó Szeretet, akkor nem Istennél kell keresned a Megbocsátást. Hanem saját magadban!
A Szellem Feltétel Nélküli Szeretete korlátlan lehetőségeket kínál arra, hogy újra ráhangolódj a végtelen Szeretetre. Mindenki megszámlálhatatlanul sok esélyt kap a tanulásra. Ha nem így lenne, akkor abban a pillanatban, ahogy kiejted a szádon az első ítélkező mondatot, örökre elkárhoztál. Többé nem térhetnél haza.
Most nyilván felvetődött benned, hogy vajon miért is tennénk ilyesmit magunkkal. Milyen csodálatos kérdés? A válasz az, hogy ha tényleg tudnánk, mit csinálunk, nem tennénk.

TUDATLANSÁGUNK, VAGY IS TUDATOSSÁGUNK HIÁNYA OKOZZA AZ ÉRZELMI KÍNOKAT.

A jó hír az, hogy amint készen állsz rá, megtanulhatod, hogyan szabadulhatsz meg az ítélkezéstől. Képes vagy elengedni, ahogyan a háromkilós köveket is el tudod dobni, amelyeket eddig cipeltél.
De mi van a figyelmeztetésekkel, amelyekben felnőttél?
Mi van azzal, hogy térdre borulva kell kérned Isten bocsánatát?
Amikor így teszel, az Istenség hatalmas Együttérzéssel néz le rád az ő Végtelen Szeretetéből, és megválaszolja imádat.
A válasz azonban talán nem az lesz, amiért imádkoztál, hanem valami olyasmi, amin keresztül megtapasztalhatod az általad észlelt szétválasztottság megszűnését. Ha jól figyelsz, ezt hallhatod.

"Nem Nekem kell megbocsátanom neked az ítéleteidet, mert nem én küldtem ki őket az örökkévalóságba. Én csak Szeretlek, mert ez a természetem, és emiatt az én Kegyelmem számodra mindig elérthető. Én csak a Szeretetet ismerem, ezért nem ítéllek meg téged. Soha nem foglak hibáztatni, és soha nem gondolhatsz vagy tehetsz olyat, amiért elítélnélek. És mivel Szeretlek, mondanék neked valamit. Te vagy az, aki az ítéleteket kibocsátod, tehát te tudod a legjobban megsemmisíteni őket. Mégpedig azáltal, hogy EGYÜTTÉRZÉSSEL MEGBOCSÁTOD MAGADNAK, HOGY ÚGY TETTÉL, MINTHA ISMERNÉD AZ ÉN AKARATOMAT, ÉS A SAJÁT KORLÁTOZOTT TUDÁSOD ALAPJÁN ÍTÉLKEZTÉL.

Amint megbocsátod az ÍTÉLKEZÉSEDET, a Kegyelem magába burkol téged, és igazi bocsánatot nyersz. Én pedig eléggé Szeretlek téged ahhoz, hogy hagyjam, hogy a választás szabadságán keresztül érd el Énednek ezt a tudatosságát.
Minden választás következményekkel jár.
Végül majd megtanulsz úgy választani, hogy az inkább Szeretetet, mintsem szenvedést eredményezzen. Ezáltal teljesen megismered a lehetőségeidet, és igazán eggyé válsz Velem.
És ne feledd! A tanuláshoz korlátlan idő áll rendelkezésedre."


Engedd el a kötődéseidet





Kezdjétek el kibogozni magatokat a többiektől. Tegyétek ezt a szeretet érzésével, és legyen ez tapintatos/finom folyamat. Nem könnyű úgy dönteni, hogy kibogozod (leválasztod) magad azokról a személyekről, akik fontos szerepet játszottak az életedben. Akik ott voltak veled, akikkel bizalmas vagy és szeretetet osztasz meg. Viszont szükséges része a fejlődésnek, hogy elengedd az összes egészségtelen kapcsolódást a többiekhez.

Kérdezhetnétek, mit titulálunk egészségtelen kapcsolatnak. Nos, az, amikor annyira bele vagy gabalyodva a másik tapasztalatába, hogy alig marad tér köztetek. Nem tudod magadról, hogy ki vagy, csak ha az a személy is ott van. Az önértékelésed a másik személytől függ. Amennyiben ilyen kapcsolatban vagy, akkor tudj róla, hogy számos módon a másik személyhez vagy kötve, szinte mozdulni sem tudsz a beleegyezése nélkül.

Ez sarokba szorít és nagyon nehéz a sarokból felemelkedni. Térre van szükséged. Meg kell hogy legyen a saját önálló önvaló érzeted, az az érzet, hogy teljes vagy önmagad(ban) is. Ekkor le tudsz dobni egy kis extra súlyt, mely a földhöz rögzített. Jusson eszedbe, hogy minden oldalról segítők vesznek körül mindig. Így nem szükséges egy konkrét személyhez sem kötnöd magad. Amikor ráébredsz, hogy igazából még a legzavaróbb egyének is álruhás barátok, akkor tudni fogod, hogy egy új bizonyossági szinten vagy. Bizonyos vagy abban, hogy azokat a tapasztalatokat éled meg, amelyeket szeretnél, az a személy vagy, aki lenni szeretnél, azt az életet éled, amelyiket te magad szeretnél.

Ez nem azt jelenti, hogy magányos farkas leszel a létezésed során, a felemelkedésedben. Igazából jobban fogsz kapcsolódni, mint ezelőtt, de nem lesz szükséged a többiekre, hogy meg legyen ez a kapcsolódási érzés. Belülről fogod kapni a bizonyosságot, a Forrásból és a Felsőlelkedből. Már nem keresed a többiek visszaigazolását. Nem érdekel, mit gondolnak a többiek rólad, nem aggódsz azon elhagy-e valaki. Ez pedig igen nagy erőt ad.
Ez a következő lépés számotokra.

Tehát arra kérünk benneteket, hogy az érzelmi kötődést engedjétek el - ne a fizikait. Nem kell elvonulnotok és barlangban élnetek ehhez. Csupán megteszitek ezt az energetikai váltást, az energiakötelékek elvágását. A barátaitok, élettársaitok, szomszédaitok, munkatársaitok továbbra is jelen lesznek az életetekben, annyi különbséggel, hogy nem ők adnak értelmet az életeteknek.

Teremtők – David Scranton
Fordítás: Tom Fodor