2013. március 17., vasárnap

Abban a pillanatban, ahogy megteremtetted a „sötétség” kategóriát”.....







A Régi Valóságban egyszerű volt a dolgokat Fény ill. Sötétség , Jó és Rossz címkékkel ellátni, de amint így kategorizáltatok, megteremtettétek ezzel az adott minőség létezését. Abban a pillanatban, ahogy megteremtetted a „sötétség” kategóriát”, megteremtetted a hozzá tartozó energiát is. Tehát így jött létre. Abban a pillanatban, ahogy elengeded a Dualitás mintáit, megszünteted a fény és sötétség játszmáit is és így készen állsz arra, hogy megérezd, hogy Minden egyazon Szent Térben létezik. 
Belépés a Szent Térbe

A Szent Tér akkor válik érzékelhetővé számodra, ha kilépsz a Dualitás világából, teljes összeköttetésben vagy a Felsőbb Éneddel és a Lelkeddel és ezzel belépsz egy Magasabb Tudatosságba abban a folyamatban, amit ti úgy neveztek, hogy Felemelkedés.
A Szent Tér nem egy olyan valami, amit magadon kívül kell keresned, ebben az Új Valóságban ez legelső sorban Benned van. Ezt a Szent Teret a szívedben kell legelőször megtalálnod és utána leszel képes arra, hogy a Világban is megteremtsd. Igen, megteremted vagyis létrehozod a Szent Tér lenyomatát a Világban. Tehát nem keresned kell azt, hanem Te magad vagy a Szent Tér Fény Kódjainak a közvetítője. És megérted majd, hogy a Szent Tér egyszerűen az a hely, ahol az Isteni Fény Feltétel Nélküli Szeretetként és Együttérzésként nyilvánul meg.
Szeretteim, menjetek be a saját Szent Szívetekbe és keressétek meg ott az Isteni Szeretet Lángját, azt a Tüzet, mely mindannyiótokban ott lobog. Itt az idő, hogy megtaláljátok Igaz Önvalótokat és ezáltal a Szent Teret. Ha úgy szeretnéd, akkor alkoss egy Kristály Templomot a Szíved Terében, a saját Szent Tered megtestesítőjeként, a belső Fényed és Harmóniád Szentélyeként.

Ha megpihensz ebben a Térben, akkor érezni fogod, amint összekapcsolódsz az Isteni Szeretet benned lévő Lángjával, majd átviszed ezt a Lángot a Fénytestedbe és onnan kiterjeszted a külvilágba.

És akkor képessé válsz arra, hogy megteremtsd a Szent Teret. /kívül/ Megteremted az Isteni Fény és Szeretet energiájának lenyomatát a környezetedben. Ezzel Te magad a Szent Tér Élő és Lélegző Energiájává válsz és bármerre mész, ott aktiválod a Szent Teret. Az otthonodban, a munkahelyeden, közösségekben, a városodban, ahol élsz, és magán a Földön. Minden Szent Térré válik ezáltal, mert Te magad vagy a Szent Tér és a benned lévő Energia rezgése és hatása Minden Egyes Teremtésre hatással lesz.