2013. március 3., vasárnap

Könnyen ítélkezünk.......




"Könnyen ítélkezünk, holott nem ismerhetjük a másik ember valóságát; azt, hogy fogantatása pillanatától milyen élmények érték, amelyek által mai arcvonásai alakultak. 
Gondolhatod őt furcsának, elviselhetetlennek - egy azonban bizonyos: az, ahogyan a világot tanultuk, tapasztaltuk, erős formálója személyiségünknek. 
Az emberek nem rosszak, legfeljebb elesettek, mert nem kapták meg a megfelelő szeretetadagot hamuban sült pogácsaként... ezért félnek... és félelmeik által bukdácsolnak... félelmeik által marnak, ahelyett, hogy ölelnének.
Megérteni akarj, ne vádaskodj. És azt se feledd: akivel összehoz az Élet, azzal rímeltek egymásra: közös tanulnivalótok köt össze benneteket. 

Nem ritka, hogy ami a másikban felzaklat, az saját gyógyítatlan sebedre emlékeztet, ezért fáj annyira a találkozás."

Cs.Szabó Virág



A csecsemő és kisgyermekkori védőoltás-sokkról van szó

http://nebancs.hu/
Kérlek benneteket, a magyar kisbabákért, olvassátok el és osszátok meg. A csecsemő és kisgyermekkori védőoltás-sokkról van szó. Sok gyermek allergiás a benne található "relatív toxikus" segédanyagokra, és sajnos nincsenek meg a teljeskörű biztonságossági vizsgálatok, amelyeket nyilvánvalónak hiszünk. Figyeljetek a gyerekekre, mert a méreg, akármennyire relatív, akkor is anyag is és érzelem is...és a "hatóanyagok" pedig -főleg a most használatos együttes formában (akár 5 oltás egy formulában" teljesen összezavarják az immunrendszert. Szerintem genetikai támadás most az ami folyik, és legyetek bátrak, erkölcsi kötelességünk megtagadni a védőoltást, ha észrevesszük, a gyermek nem a kívánt egészségjavulással reagál rá...az asztma, légzőszervi betegségek, emésztési anomáliák (autoimmun folyamatok) bőrproblémák mind lehetnek jelei az allergiáknak, és az a legszörnyebb, ezek mellékhatásai szerint egész testre kiterjedő fájdalmakat élhet meg az a kisbaba, aki még elmondani sem tudja...tehát, mielőtt oltást kap, kérjétek ki a részletes gyógyszertájékoztatót. Olvasd el, és tedd fel a kérdést: honnan tudják az én gyermekem nem regál rosszul? Nincsenek szűrési paraméterek. !!! Kötelezettség van. Megmentünk, ha beledöglsz is. Kérek érzékenységet, a prbllémára. Az oltás felvétele megtagadható, ha úgy veszed észre, baja van a babának. Egyenlőre még majd kiabálnak, fenyegetnek, de ne törődj vele. Anyai kötelességed megóvni a gyermeked. Ím egy releváns szamai kutatás, arról, miért.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3547435/ Relatív tendenciák a kórházi kezelések és a halálozási arányok vizsgálatában csecsemőkorban, az oltások mennyisége és életkor összefüggések vizsgálata, a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) (vakcinákkal kapcsolatos nemkívánatos események) alapján, 1990-2010-ig.

Ebben a vizsgálatban a (VAERS 1990-2010) adatbázis alapján 38.801 csecsemővel kapcsolatos meghatározott eset került azonosításra, amely vagy kórházi kezeléssel vagy halállal végződött. A vizsgálat alapjaként a bejelentett oltások fajtája, a ténylegesen adminisztrált vakcina dózisok száma, 1-től 8-ig került összegzésre minden esetben. Eredményeink azt mutatják, pozitív a korreláció a megkapott vakcina dózisok és a kórházi kezelések és halálesetek növekedése között, fiatalabb csecsemők esetében még valószínűbb az egészségügyi probléma bekövetkezte (vagyis minél több vakcinát kapnak a csecsemők/gyermekek annál nagyobb az esélye a kórházi kezelésnek illetve csecsemőhalálnak). Mivel több millió csecsemőt oltanak évente, elengedhetetlen, hogy az egészségügyi hatóságoknak meglegyenek a tudományos vizsgálati adatai az oltóanyag formulák velejáró toxicitás vizsgálatainak kapcsán, minden oltóanyagkombinációra, amelyet a csecsemők kaphatnak. A legnagyobb prioritást az oltóanyagok biztonságosságának növelése kell hogy élvezze.
Részlet a tanulmány Megbeszélés fejezetéből: Egy cikk (Guess) - vakcina gyártó képviseletében -azt állítja, hogy "nem praktikus hogy a klinikai gyakorlatban engedélyezés előtti gyógyszerbiztonságossági vizsgálatokat végezzenek minden oltáskombinációra" Azonban egy friss tanulmány szerint Miller és Goldman megállapította, hogy a fejlett országokban a csecsemőhalandóság megnőtt az oltások számának növekedésével. Hasonló más súlyos kedvezőtlen következmények (oltások utáni nemkívánatos események) társításában is találtak összefüggést a vakcinák számának növekedésével: Delong arról számol be, hogy minél magasabb adagban részesülnek a gyermekek az ajánlott védőoltásokból, annál nagyobb az autizmus vagy a beszédképesség gyengülésének esélye. A CDC jelentése szerint a vegyi anyagoknak és egyéb stresszoroknak (beleértve az előírt gyógyszereket is) való kitettségek "fokozott vagy nem várt káros egészségügyi hatásokat" okozhatnak. Ezen túlmenően," a stresszoroknak (toxikumok) való vegyes kitettség képes additív, szinergikus vagy ellenétes reakciókkal járó egészségügyi következményeket okozni, vagy a válaszreakciókat fokozni az egyedi toxikum terhelésre is”. Bizonyíték van a pozitív összefüggésre a csecsemőket veszélyeztető mellékhatások tekintetében és a vakcina dózisok számának növekedése között, és ez megerősíti, hogy a vakcinák biztonságosságát kell a legnagyobb prioritásnak tekinteni oltásügyben.