2012. október 13., szombat

Az Otthonunk - Nosso Lar (teljes film)



BALOGH BÉLA - A SZERETET TÖRVÉNYE - utak és útvesztők a spirituális fejlődésben



Harmónia-üzenet, ahogy haladunk a Bolygószintű Változásokba.




Kedves Barátaink!

Sokan szembesültök a zűrzavaros változások forgószelével életetekben. Ez az üzenet azt kívánja elmondani, hogy amit éppen tapasztaltok, az egy világszerte zajló közösségi esemény része. Kérjük, hogy mindenki legyen felkészülve úgy a személyes, mint a bolygószintű változásokra, szó szerint, az élet minden tekintetében bekövetkező változásokra.
Azok fogják legkisebb mértékben megtapasztalni a káoszt és szorongattatást, akik képesek felvenni a változás ritmusát.
Azok fognak szembesülni a legtöbb kihívással, akik a drámai váltást nem akarják elfogadni berögzült életviteli viselkedésmintáikból valamint a gazdasági és családi rendet érintő hagyományos szemléletmódjuktól.
Mindebben megtalálható egy kezdődő elmozdulás is a könyörület és alkotóképesség rejtett női oldala felé.
Az elkövetkező egyensúlytalanságok és átmeneti zűrzavar a remény, a bátorság és a spirituális éleslátás új szövetkezéseit fogják megkövetelni, melyek a harmonikus változás irányába tett lépéseket előkészítik.
A világszíntéren kitervelt politikai békétlenség erőivel nézünk szembe abból eredően, ami Közel-Keleten a legmagasabb szinteken egy „demokratikus Tavasz”-nak kellett volna lenni. Nyugaton, ahogy a munkanélküliség emelkedik, különösen Európában, sokan a gazdasági küzdelemmel néznek szembe. És Távol-Keleten a birtoklás meglévő kihívása még mindig folytatódik sok szinten.
Jóllehet, az emberek a mindennapi életükben közvetlenül érzékelik a „szorongást” és viszályt, ez az energia a hatalmi paradigmák megváltozásából eredő nagyobb folyamat részét képezi, melynek egy magasabb rendű változás számára kell utat nyitnia, olyan változásnak, amely hiteles önmegvalósításon és belső spirituális megértésen keresztül érkezik el, amely az igazi átalakulást elhozza. Mi itt vagyunk, hogy átsegítsük a világ kultúráit és társadalmait fordulópontjukon, hogy új jelentésében találják meg a győzelmet és eltávolodjanak az elkülönülés betegségétől, ami a kultúra, vallás és vezetés körei között mutatkozik – és egy magasabb szintű pluralizmusba alakuljon.
Azok a néhány hónappal ezelőtt kezdődő bomlasztó energiák, melyeket sokan megéreztek és átéltek, még egy kis ideig meg fognak maradni. Összességében, használnunk kell spirituális ajándékainkat, hogy mindennapi életünkben megpróbáljuk fenntartani a harmóniát. Mindnyájan tanulmányoztátok a magasabb rendű bölcsességet, valamint imát és meditációt. Most itt az ideje használni azt a Bölcsességet és Tudást, hogy legyen Fény a változásból fakadó zűrzavar közepette.
Heves küzdelmek lesznek, nagyon valószínűen a hozzátok közel állókkal, akik igényelni fogják a segítségeteket és az együttműködést. Legyetek tudatában, hogy most van itt az ideje valódi lépéseket tenni a pozitív változás irányába, melyeket a magasabb rendű spirituális értékek és napi szintű megerősítések keresésén és alkalmazásán keresztül lehet megtenni a megújulás zenei nyelvészetének használatával, megmaradva saját központodban és fenntartva a BELSŐ BÉKÉT!
És most kérjük a mindennapos jelenléteteket is a káoszból a kreativitásba való elmozdulásban azáltal, hogy a megfelelő tanulmányi eszközökkel felkészítitek magatokat ezekre a fontos változásokra, és annak folytatása által, hogy a Fény és Útmutatók vagytok a Föld Bolygó számára. Kérjük, használjátok a Szent Neveket és különösen a következő három hónapban aVájikrá (és Ő Szólított) szent nevet.
Áldások a Fényben,
Dr. J.J. Hurtak and Dr. Desiree Hurtak


Utóirat:
További információ céljából mi is bátorítunk Titeket a Szent Nevek és az új kiadványaink használatára: „A Felsőbb Én Ébresztése” (The Overself Awakening) könyv; új zenei CD-ink: „Szent Név Szent Kódok” (Sacred Name Sacred Codes) (megjelenés 2012 nov.), és „A Felemelkedés Hangjai” (Sounds of Ascension), (kiadása 2012 okt. 20.); valamint új filmünk: „Az Útmutatók Bölcsessége” (Wisdom of the Wayshowers), elérhető ahttp://www.keysofenoch.org/ honlapon.

Nyugodtan továbbítsátok ezt az üzenetet barátaitoknak!