2012. szeptember 14., péntek

Az asszonyok, akik megszülik az Új Földet


Az asszonyok a Földdel terhesek. Az újjal, a széppel, a nehézzel, a könnyűvel. 

A városokban, a falvakban, tudatosan vagy éppen ösztönösen asszonyok terhesek az új Földdel, terhesek, de máshogyan.


Az asszonyok az új Földdel terhesek. Az újjal, a széppel, a nehézzel, a könnyűvel.
Az asszonyok, akik érzik Gaia kínját, segítenek neki. Segítenek szülni.

A városokban, a falvakban, tudatosan vagy éppen ösztönösen asszonyok terhesek az új Földdel, terhesek, de máshogyan.  Ez már új terhesség, ez már teher helyett lehet édes várakozás.

Le kell tenniük a gondokat.
Le kell tenniük a félelmet
Le kell tenniük a kínt.
Le kell tenniük az aggódást.

Az asszonyok, Földünk színe-java, az intuitívak, az erősek, a kitartóak, a hálásak, ezek az asszonyok magukra vették a világ bánatát, de nem azért, hogy belehaljanak, nem azért, hogy áldozatképpen magukat és édes terhüket felajánlják, hanem ezek az asszonyok életet hoznak, új életet, új jövőt.

Most terhesek ezzel az új léttel, és rajtuk áll, hogy a terhességet örömteli várandósággá alakítsák.

Az új asszonyok lehet, hogy valójában is gyermeket hordanak a szívük alatt, de lehet, hogy csak érzéseikben várandósak. Rakodnak, alakítanak, átrendeznek, súlyosnak érzik magukat, az új és eljövendő nevét keresik, gondolatban az arcát kutatják. Az újat megszülő nők osztoznak valamiben Gaia-val, Földanyával, osztoznak a világmindenség elfogadásában, szeretetében.

Az újjal várandós asszonyok csendes elégtétellel tevékenykednek a mában, és mindezzel egy új, számunkra jobb jövőt táplálnak saját testükben.  Ahogy formálódik gondolatukban az új, úgy ölt testet mind több lélekben.

Ilyen ez az átmeneti világ. Ilyen. Szülés előtti állapotban vagyunk.


Majd jönnek a fájások, és megrándul a test, Földanya, és akkor kiterjed nagyobbra a világ, majd összehúzódik, és ezek az asszonyok tudni fogják, hogy elindult a szülés. Kínban és verejtékben, boldog mosollyal és az eljövendő édes, angyali ígéretével.

Mert gyermek nem marad benn. Az új világ jön, éled, és megszületik. 

Én egy vagyok közülük. Talán te is. Érezzük meg egymást.

Mi, aki Gaia segítői vagyunk ebben a nemes feladatban, mi vele és egymással osztozunk érzéseinkben. Az időszaki fáradságban, a belső mosolyban, a rendezkedésben, az empatikus képességekben, és áldottnak érezzük a súlyt, amit magunkkal, magunkban cipelünk. Az asszonyok előrelépnek, mi előre lépünk, akár név nélkül, külön egyéniség nélkül, ego nélkül, félelem nélkül. Pihenve, készülve, mosolyogva, befelé fordulva, rendezkedve.

Amikor megkezdődik a szülés, akkorra összpontosítás kell, nyugalmas hely kell, kinyílás és megnyílás, és a boldog mosoly gyönyörűvé teszi majd a nőt, a testét átadó asszonyt. Nem lesz ki császármetszést csináljon. Nem lesz gyorsító és nem lesz mesterséges fájáscsillapító. De lesznek sokan, akik erejüket karunkba fűzve segítenek, nőtársak, akik körtánccal vesznek körbe, és férfiak, akik felettünk tartják a sátrat, és a nyíló ég, ami beborít.

Te, aki talán társunk vagy az úton, készülj. Készülj, örülj, tápláld magad, tápláld magadban azt az újat, aki nemsokára születik. Csatlakozz, és érezd meg az erőt magadban. Gyere, segítünk.  Segítünk, segítek  elmulasztani a félelmet, letenni az aggódást, átalakítani a fájdalmat erővé, és magadban megismerni az újat.

Az Föld forrong. Talán előfájások ezek, talán már közeledik a nagy nap.

Áldott vagy! Békés vagy! Mosolyogj! Örülj! Használd ki a Nap sugarait, a madarak csivitelését, a szellő simogatását. Töltekezz, és használd ki az időt a pihenésre. Az új baba mellett annyi, de annyi lesz a tennivaló!


Kozma Emese – Sorsfordítás
www.medvemese.hu


Kép: FreeDigitalPhotos.net


Forrás:
http://www.harmonet.hu/psziche/64904-az-asszonyok,-akik-megszulik-az-uj-foldet.html

FÁJDALMAK, GYÓGYSZEREK, BETEGSÉGEK NÉLKÜL!



Élj fájdalmak, gyógyszerek, betegségek nélkül!
Bármilyen életkorban, kilószámra elfogyasztott gyógyszerek ellenére!
Megszabadulhatsz egyszerre minden bajtól: önállóan, véglegesen, költségmentesen, egészséged kockáztatása nélkül, természetes, veszélytelen módon (ahogy én 65 évesen 2002-ben). 
A betegség és az egészség – a megtestesült életmód, melyen csak a beteg változtathat; ezért egyedül rajta múlik az egészségi állapota.
Ha a szervezetben sav/lúg egyenlege megbomlik, mert testidegen anyag bele kerül, az enzimek az anyagcserét nem tudnak tökéletesen elvégezni, csak hiányosan. 
A szervezet nem működik. Anyagcserezavar – az emberiségének egyetlenegy betegsége (minden híresztelés ellenére). Az anyagcserezavar tünetei krónikus fáradsággal kezdődnek és halállal végződnek, amikor az anyagcsere-folyamat leáll.
A tünetek (rák, AIDS, epilepszia, stb. a végtelenségig) nem különálló, független betegségek. 
Egyetlen út az egészség felé – helyreállítani a megbomlott sav/lúg egyenleget (táplálkozással). 
A többit elvégzi az újra működő szervezet (megemészt minden idegen fehérjét, a tumort is). Gyógyításban a folyamatosan újjáépülő testhez hozzáfogható erejű és eredményesebb gyógyító nem létezik. A testnek ez a veleszületett újjáépülési tulajdonsága, képessége, az öngyógyulása – a teremtőtől van, és ez különbözteti az élőt az élettelentől.
Újjáépülés = anyagcsere során folyamatosan keletkező új sejtek egyszerre cserélik ki minden elhasználódott, sérült, beteg, holt sejtet minden szervben, nedvben, szövetekben. 
Ez az egyetlen valóságban létező gyógyulási folyamat – az öngyógyulás. 
A fenti kijelentéseimre saját gyógyulási tapasztalatom eredménye jogosít fel: 2002 közepétől a mai napig egyszer sem voltam meghűlve, nem volt hőemelkedésem, nem romlott fogam, nem szedtem semmi gyógyszert, vitamint, ásványt, táplálék kiegészítőt. 
Minden betegség elmúlt, és nem jött vissza!
Az emberek unszolására kisnyugdíjamból kiadtam két könyvet a tapasztalatról:
dr. Molnár Albina - Élj fájdalom és gyógyszer nélkül a természet törvénye szerint (gyakorlati alapszabályok)
dr. Molnár Albina - Lenni, vagy nem lenni! 170 éve titkolt tudomány, tudás és igazság a betegség eredendő okáról


A könyvek tömörített tartalma itt érhető el:

Előadásom Youtube-os formátumban itt tekinthető meg:

Szereplésem a HUN TV-ben: