2012. augusztus 30., csütörtök

2012. december 21-IG


 




Írta: KRYON/DAVID BROWN
2012. augusztus 22. szerda, 22:11

KRYON/DAVID BROWN : 6 HÓNAP* MÉG 2012. DECEMBER 21-IG

,,A Szeretet mindent tud, a Szeretet a Tudás és a Szeretet meg fog tanítani bennetek a Szeretetre, és meg fog tanítani bennetek arra, hogy hogyan engedjétek el mindazt, ami nem szolgál többé bennetek, és a Szeretet el fog vinni bennetek az Új Tudatosság utazásába."

,,Pontosan hat hónap múlva*, pontosan 144.000 férfi és nő fog felemelkedni egy új tudatossági szintre. ők valamennyien egy személyes pólusváltáson fognak keresztül menni, és a pólusuk negatívból pozitívba fog kerülni, és pozitív energiákkal, pusztán csak a szeretetből fogják megteremteni életük tisztaságát és ekkor a sötét oldal visszahúzódik. Közületek 144000-en lesznek azok, akik azért vannak itt, hogy támogassák az új tudatosság, második, harmadik, negyedik hullámát. Ez időt fog még igénybe venni persze, de a bolygók már itt vannak, értetetek, és itt van az egész szellemi világ is támogatásával, veletek van."

,,Mindenkit azonosan, az összes férfit és nőt egyenlő elbánással bírál el az egész Világegyetem. 144000 ember fogja felülmúlni az eddigi tudatosság-tanításokat, és ők azok, aki csak szeretni, szeretni, szeretni szeretnének, a gazdagoktól a szegényekig, és nem számít mennyire előkelő vagy alázatos ezek közül, mert ők egyenlően fogják kezelni a társadalmi szinten legalacsonyabban élőket a legmagasabb szinten lévőkkel."

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Üdvözlet drága emberek Kryon Vagyok a Mágneses Szolgálattól !

Csodálatos mindannyiótokkal veletek lenni itt, ezen az éjszakán. Ma van a nyári napforduló, a leghosszabb nap az évben, és a Nap ma van a legközelebb hozzátok, és rengeteg lélek érkezik hozzátok ezen a napon vagy éjszakán. Ezen az estén megérkeznek a nyárközép éjszakai (SZENT IVÁN éji) álmok. Azok az álmok, melyeket valaha is megálmodtatok, és azok az álmok, akár egy is közülük, melyek belekerültek az emberiség pszichéjébe, azok az álmok meg fognak valósulni. Ezen a bolygón van egy álom, a Felemelkedés Álma, a Szeretet Álma, az Új Világ Álma, és amikor mindenki ugyanazt álmodja, akkor nyilvánvaló az, hogy az álom szükségszerűen meg fog nyilvánulni, ahogy ez most a megnyilvánulás alatt van. Pontosan hat hónap még a mai naptól számítva, amikor a legrövidebb napotok lesz, minden egyes bolygó tökéletesen illeszkedni fog a Felemelkedéshez. Így ezen a napon a Nap közelebb kerül a világotok elválasztott részéhez, és támogatást fog nyújtani, még akkor is ha a leghosszabb éjszaka is lesz ez, támogatni fog bennetek a bolygókon keresztül.

Új Világ jön kedveseim és támogatást, segítséget fogtok kapni a bolygók energiáin keresztül, és ezek a bolygók visszavezetnek bennetek a szeretet utazásába. Pontosan hat hónap múlva, pontosan 144.000 férfi és nő fog felemelkedni egy új tudatossági szintre. ők valamennyien egy személyes pólusváltáson fognak keresztül menni, és a pólusuk negatívból pozitívba fog kerülni, és pozitív energiákkal, pusztán csak a szeretetből fogják megteremteni életük tisztaságát és ekkor a sötét oldal visszahúzódik. Közületek 144000-en lesznek azok, akik azért vannak itt, hogy támogassák az új tudatosság, második, harmadik, negyedik hullámát. Ez időt fog még igénybe venni persze, de a bolygók már itt vannak, értetek, és itt van az egész szellemi világ is támogatásával, veletek van. Egyre nagyobb fókuszba kerül a FöldAnya is, és az a Felemelkedési folyamat, ami éppen most történik. Egy álom vált valósággá,és számos, rengeteg esemény történik a Világegyetembe az által, ahogy megünneplitek ezt a nyári napfordulót. Ez a nyári napfordulótok a Szeretet hozza el nektek, energiákat és aktiválást. Ekkor aktiválhatjátok a felső szívcsakrátokat és ezzel, megnyílhattok az Új Tudatosságotok felé, amelyben a világ tele lesz szeretettel. Ez a tudatosság az emberi lények minden aspektusát át fogja hatni, az emberi társadalom minden életszintjét, a szegényektől kezdve a gazdagokig, a munkásosztályon, a középosztályon át az uralkodó osztályokig. Mindenkit azonosan, az összes férfit és nőt egyenlő elbánással bírál el az egész Világegyetem. 144000 ember fogja felülmúlni az eddigi tudatosság-tanításokat, és ők azok, aki csak szeretni, szeretni, szeretni szeretnének, a gazdagoktól a szegényekig, és nem számít mennyire előkelő vagy alázatos ezek közül, mert ők egyenlően fogják kezelni a társadalmi szinten legalacsonyabban élőket a legmagasabb szinten lévőkkel. Azok, akik magasabb tudatossággal bírnak, ugyanannyi lehetőségük lesz, mint akik az alacsonyabban vannak.

Egy egészen másik világ érkezik Kedveseim! Engedjétek meg, szándékotok szerint a szíveiteket megnyílni a teljes tudatosság visszatéréséhez. Azoknak, akik a negatív tudatosság imádatában vannak, valamint elnyomás alatt van vagy depressziós a tudatosságuk van,azok, akik eddig csak olyan hatalommal éltek, ami nem a saját maguké, szintén átléphetnek majd az új tudatosságba. Számukra azonban nem lesz lehetőség választani. Egy automatikus tisztulással ők is meg fognak változni. Az csak egy gondolat, hogy ez a szabad választások bolygója, de minden választás csak egy bizonyos tudatossági szinten keresztül kivitelezhető, ahol egyfajta rezgés működik. Róluk (a nem saját hatalommal élők) úgy látszott eddig mintha magasabb tudatossági szinten működtek voltak, de igazából egy alacsonyabb rezgésszint szerint működtek. A vezetőitek és az uralkodóitok azt hitték, hogy amit tettek azt helyesen tették, de ez csak annyit jelentett, hogy a bolygó messzebbre került a Nagy Szellemtől, de most már mindenki hazafelé tart, a szeretettel címzett otthon felé. Ezen a bolygón most kiváló alkalom nyílik arra, hogy megtudjátok, milyen is az visszatérni a szeretetbe és a Szerető Istenhez.

Ma van a nyári napforduló, az a nap, amikor a szerelem/szeretet mindent legyőz, és ekkor sokkal több energiával rendelkeztek, mint amúgy máskor. Engedjétek meg arra használni az energiáitokat, hogy belül meggyógyulhassatok. Vigyetek Fényt és Szeretete a szívetekbe és engedjétek meg a szíveteknek, hogy kiterjedhessen, és akkor így össze tudtok kapcsolódni a szomszédjaitok szívével ebben a teremben, és engedjétek meg a szíveteknek, hogy téren és időn át összekapcsolódhasson a Kryon család összes tagjának szívével, és a Kryon család mindegyik tagjának szívéből szeretett fogtok kapni. Engedjétek meg, hogy minden fájdalmatok meggyógyuljon ott, ahol megállt a szívetekben a szeretet áramlása a szíveteken belül. Engedjétek meg, hogy leereszkedjünk a testetekhez, hogy összekapcsolódhassunk a testetekkel és érezzétek, bárhogy is az érzéseitekkel ezt az éjszakát. Mindenkinek van egy álma...csak gondoljatok az álmaitokra....érezzétek az álmaitokat...és ha úgy érzitek bármi is blokkolja az álmaitokat, érezzétek azt, hogy mi az ami megakadályozza az álmaitokat. Engedjétek meg a Kryon család minden tagjának szívéből áradó szeretet, átáradjon a sérüléseiteken és tudatlanságotokon keresztül, melyek eddig meggátolták azt, hogy álmaitok megnyilvánuljanak.

Csak legyetek együtt az érzéseitekkel, hagyjátok az érzéseket jönni, és hagyjátok elmenni is, és menjetek mélyre és még mélyebbre a testetekbe, csak érezzétek, ahogy a fájdalmaitokat felszívódnak és közben a szívetekkel terjedjen, és az álmaitok közel és egyre közelebb kerülnek a megnyilvánuláshoz. Hagyjátok az érzéseket jönni és elmenni, hagyjátok, hogy a szívetekkel jobban és még jobban kiterjedjetek, addig, amíg a szívcsakrátokkal megérzitek és megérintitek a Világegyetemet, engedjétek meg a szíveteknek, hogy megnőjön és kiterjedjen....engedjétek meg az elméteknek, hogy aludjon, hogy kipihenhesse magát, hogy lazítson, és hagyjátok, hogy a szívetek tegye a dolgát. Csak engedjétek meg azt, hogy a szívetek összekapcsolódhasson a Világegyetemmel, vigyetek onnan egyetemes szeretetet a szívetekbe és a testetekbe, és hagyjátok azt, hogy a szívetek érezze a világegyetem szívét, és engedjétek meg azt is, hogy a szívetek egy kicsit elidőzhessen a Világegyetem szívével feltöltődve, és érezzétek az egyetemes szív harmóniáját...csak engedjétek meg, hogy a Szeretet áradjon....és ez egy újfajta kapcsolódást, amely új érzéseket hoz a testetekbe, és tartsátok ezt az érzést, maradjatok ezzel kapcsolatban és tartsátok ezt az érzést, amit éreztek. Ha egyike vagy a 144.000 közül, hagyd, hogy ez az álmod megnyilvánuljon, hagyd ezt megnyilvánulni a saját szívedbe, engedjétek meg a szíveteknek, hogy felébredjen erre az új tudatosságszintre.

Ez a tiszta szeretet tudatossága és ez a Szeretet nem mindig volt összeegyeztethető azokkal a különböző dolgaitokkal, amit a Földön tettetek. A tömegtudatosság nem a Szeretet tudatossága, de a tömegtudatosságban mindenki ugyanaz az álma, a Szeretet. Így engedjétek meg az Egyetemes Szívnek azt, hogy megtanítsa a szíveteket tudatosan szeretni, engedjétek meg hogy összehangolódjatok vele, és hogy aktiválja a sejtjeiteket és a DNS-eteket és engedjétek meg, hogy aktiválja a felső szívcsakrátokat. Hagyjátok ezt az érzést jönni és hagyjátok menni. Ahogy a Szeretet megérkezik most a szívetekbe, akkor az is meg fog jelenni, amit nem szeretnétek. Így hagyjátok, hogy a Szeretet megérkezzen hozzátok, és amit nem szeretnétek, azt hagyjátok elmenni. Ha nem tudjátok azt, hogy hogyan tegyétek meg, akkor hagyjátok, hogy a Szeretet megtaníthasson rá bennetek. A Szeretet mindent tud, a Szeretet a Tudás és a Szeretet meg fog tanítani bennetek a Szeretetre, és meg fog tanítani bennetek arra, hogy hogyan engedjétek el mindazt, ami nem szolgál többé bennetek, és a Szeretet el fog vinni bennetek az Új Tudatosság utazásába. De az elméteket is meg kell nyílnia erre az új Tudatosságra, bár az elmétek úgy találja, hogy nagyon nehéz megérteni ezt az Új Tudatosságot. Az Új Tudatosság egyaránt 4. és 5. dimenziós, de van egy 3. dimenziós elmétek. Csak engedjétek meg a Szeretetet áradni, szíveteken keresztül az új csakrátokba, amely a szívetek és a torkotok között van. Ez a türkizszínű csakra, amely lehetővé teszi azt, hogy összekapcsolódjatok a 4. dimenzióval és lehetővé teszi az elmétek számára a Felemelkedést, és lehetővé fogja tenni az elméteknek az új tudatossági szintre való emelkedést. Így engedjétek meg a Szeretetnek, hogy a szíveteken keresztül áradjon át a felső szívcsakrátokba és ezután, engedjétek meg, hogy az elmétekbe is áradjon, hogy az elméteket újrakapcsolja egy új tudatossági szinthez.

Nagyon erős lekapcsolódás/szétválsztódás van ezen az alsóbb tudatossági szinten, csak engedjétek meg a Szeretet áradását az elméteknek újra meg újra, hogy feloldja azt ami nem szolgál benneteket többé, és lehetővé teszi az új tudatosságba kerülését. És engedjétek meg a fizikai testeteknek azt, hogy felemelkedjen az új tudatossági szintre és engedjétek meg az elméteknek, hogy beléphessen a 4. dimenzióba. Ez az a dimenzió, ahol a gondolataitok, szeretetből vannak. Engedjétek meg a Szeretetet kiáradni a szívetekből, a felső szívcsakrátokba, és az elmétekbe, hogy összekapcsolódhasson elmétek a 4. dimenziós egyetemes elmével...és csak engedjétek meg, hogy annak a tudatába tegye meg mindezt az elmétek, hogy tudja már, hogy soha többé nem lesz ugyanaz, mint amilyen volt régen. Engedjétek meg azt, hogy a Nyárközép Éjszaka/SzentIván Éj varázsa átáradjon a szíveteken át a felső szívcsakrátokba, és az elmétekbe, csak engedjétek a szeretet áradását, amely lehetővé teszi a fizikai testeteknek, hogy felemelkedhessen, és így létrehozhasson még több teret a testetekben a Szeretet számára, csak hagyjátok hogy a Szeretet fénye benne átragyogjon minden sötétséget, és hagyjátok ezt a Kryon csatornát, hogy a sötétséget visszavezesse a Fénybe, és csak tegyétek lehetővé, hogy ez a szoba felemelkedjen a 4. és 5. dimenziós szintekre, csak érezzétek mindegyikőtöket körülölelő új tudatosságot, úgy mint a hal az óceánban, amely a halat a létezésben fenntartja.

Csak engedjétek meg az új világ energiáinak, hogy megtartson bennetek, simogassanak és szeressen bennetek....legyetek a szívetekben és érezzetek a szívetekkel...csak pihenjetek most sokat és még többet és menjetek mélyre és még mélyebbre, legyetek szinte transzban, csak engedjétek meg az új korszakotok energiáit és hagyjátok hogy a testetek megszokja ezeket az energiákat és engedjétek az energiáitokat magasabbra és még magasabbra menni....magasabbra mint valaha azelőtt, mielőtt emelkedettek voltatok. Érezzétek és tapasztaljátok meg ezt az új tudatossági szintet és energiáitok most átfolynak a 4. és 5. dimenzióba, és ne engedjétek meg azt az elméteknek hogy összezavarodjon...adjátok át az elméteket Kryonnak és az összes kételkedő gondolataitokat. Csak engedjétek meg a szíveteknek, hogy magához ölelje ezeket a különféle dimenziókat, felszabadítva és meggyógyítva mindazt, amit gyógyítani és szabadítani kell. Érezzétek, azt mi kerül most az utatokba és ezeket a 4. és 5. dimenziós érzéseket adjátok át Kryonnak.

Csak engedjétek meg magatoknak, hogy egyre magasabban és még magasabbra emelkedjetek, mint voltatok valaha is azelőtt, engedjétek meg a DNS-eteknek hogy aktiválódjon és a sejtjeiteknek, hogy negatívról pozitívra változzanak, hogy lehetővé tegyék a harmónia utópiáját átáradni a testeteken, így tanítva magatokat, és csak engedjétek meg hogy az érzések jöjjenek és engedjétek aztán menni őket. Engedjétek magatokat magasabbra és még magasabbra kerülni, csak érezzétek a szeretet érzését, amint érzitek ezeket a magasabb, másfajta dimenziókat. Csak engedjétek meg az érzéseket jönni és hagyjátok menni, és csak tegyétek lehetővé a testeteknek átsodródni a másik világokba, a másik dimenziókba. Tegyétek lehetővé ezt az új világot, és azt hogy az új korszakotok aktiválódhasson bennetek, mert ez lehetővé teszi a testetek felépítésének megújítását. És engedjétek meg a megújult testeteknek, hogy megújítsa a férfias energiáitok szerkezetét is. Ez egy új létezési módja annak, hogy a férfias energiák férfiasak, a nőiek pedig nőiesek legyenek. Csak engedjétek meg, hogy ezek a dolgok bennetek megtörténjenek. És ha képesek vagytok megengedni azt, hogy mindezek megtörténjenek bennetek az év leghosszabb napján, akkor képesek lesztek majd akkor is hogy ugyanez az év leghosszabb éjszakáján is megtörténhessen mindez.

Kedveseim, egy Új Világ van érkezőben, és hogy milyen érzésekkel jön ez, azt csak Szeretetnek fogjátok érezni, és tudjátok meg Kedveseim, soha többé nem lesztek olyanok, mint amilyenek régebben voltatok!

Járjatok szerencsével és Isten Áldásával, érezzétek a Felemelkedéseteket!

Mindezek után Kryon kijelentkezik!

Köszönjük mindannyiótoknak!

Forrás: 6 Months to 21-Dec-2012, David Brown a message from Kryon channeled by David Brown Thursday, 21 June, 2012 at Kaunas, Lithuania

http://spiritlibrary.com/kryon-south-africa/6-months-to-21-dec-2012

The Audio for this channelling is available from:
http://kryon.org.za/Kryon/media/audio/DavidBrown_Kryon_20120621_Lithuania.mp3

* Megjegyzés : a 6 hónap a nyári napfordulótól értendő!!!

Földicsillagok:Link

Megérteni Isteni VáltozástTevő (Fényhozó) szerepeteket




Írta: Selacia/Tizenkettek Tanácsa 
2012. augusztus 29. szerda, 10:29


AZ EMBERISÉG ÚJ FEJEZETE

Megérteni Isteni VáltozástTevő (Fényhozó) szerepeteket

Kivonat Selacia (a Council of 12, vagyis a Tizenkettek Tanácsa által inspirált közvetítő).

Earth's pivotal years azaz A Föld kulcsfontosságú évei című könyvének 12. fejezetéből

A részlet Selacia hírlevelén keresztül érkezett és olvasható a www.Selacia.com honlapon


Közreadja a Tanáccsal összekapcsolódva: www.foldicsillagok.hu


Bölcsességetek tudja, hogy ez egy egyedülálló ciklusa most az időnek, melyben nem ér véget az életetek, hanem egy új kezdetre alakul át. 

A helyhez kötött részetek (fizikai test és ego) a lineáris illúzióból merítkezik, abból hogy mi az ami lehetséges számára. Megtanultatok kételkedni azokban a dolgokban, melyek közül, a szemetekkel vagy más fizikai úton nem tudtok bebizonyítani.

Hatalmas változások mennek végbe, és észre is veszitek azt, hogy annyi, de annyi ismerős világ süllyed el. Azonban még nem láthatjátok az új világotokat, azt, amelyben élni szeretnétek, de érzékelitek már az Új Földet egy kozmikus rajztáblán, ahogy a háttérben amint létrejön és azt, hogy ti és a társadalmaitok, ahogy megküzdenek számos kihívással.

Az Ego-énetek, bizonyítékot akar azzal kapcsolatban, hogy igaz-e az, hogy egy fénnyel teljes világ van most kialakulóban. Az Ego-én, amely fél és türelmetlen ismétlődő üzeneteket küld ennek kétségeiről. A belső bölcsességeteknek nem kell bizonyíték, mert bizalommal van a változások evolúciós folyamataival.

Némely nap úgy tűnik, azt gondolhatjátok, mintha semmi sem változna. 

Talán még az is, hogy az emberiség egyre mélyebbre süllyed, minthogy emelkedne. Ezekben az időkben tehát úgy tűnik, mintha nem lenne semmiféle kiút és az emberiség sorsa meg van pecsételődve.

Már megszokásotokká vált a fáradtság, düh és még a reménytelenség is, amikor kaotikus hetek törnek rátok és az elkövetkező évekre sem láttok reményteljes kilátásokat. Ebben a ciklusban pedig az a kihívás, hogy maradjatok egyensúlyban a hatalmas tisztítások közepette is, melyek a személyes életetekben és bolygószinten is megtörténnek.

Ti mint Isteni VáltozástTevők vagytok jelen

Ne feledjétek, Ti, mint isteni VáltozástTevők vagytok jelen, akik azért élnek itt most, hogy minden változás élére álljatok, melyek magukba foglalják azt is, hogy a bolygó végre a fénybe legyen emelve. Az Isteni VáltozástTevőknek lenni, azt jelenti, hogy a tudatos teremtés
beköltözik hozzátok és visszavehetitek teremtő isteni hatalmatokat.

Itt az ideje most annak, hogy amit eddig tanultatok azt meg is cselekedjétek, úgy tegyetek mindent meg, ahogy magatok is megtapasztaltátok. 
Kezdjétek el ott, ahol éltek, és ekkor még több válasz érkezik meg hozzátok, akkor, amikor azok szükségesek. Bízzatok abban, hogy fénnyel feltöltő tevékenységeitekkel, másfajta módokon fogjátok képviselni azt, ami majd megtörténik - a lelketek fejlődése és a ti szeretett Földetek jövőjéért.
www.selacia.com

Földicsillagok: Link