2012. május 18., péntek

2012. MÁJUS 20. TŰZ - FOGYATKOZÁS (NAPFOGYATKOZÁS) KAPU




METATRON ARK-TYBERRON:

2012. MÁJUS 20. TŰZ - FOGYATKOZÁS (NAPFOGYATKOZÁS) KAPU

Készüljetek fel és tartsátok magatokat! Két erőteljes Fogyatkozás és egy mega erősségű Napforduló. Kössétek be a biztonsági öveket! A Kvantumrezgéssel bíró Energiakapuk erőteljesen és nagyszerűségükkel fognak megnyílni.

A Tűz Gyűrűje Fogyatkozás és a Nyári Napforduló

Metatron Arkangyal mondja: ,,Az előttünk álló (nyári/téli) Napfordulók és a (Nap és Hold) Fogyatkozások a Napéjegyenlőség visszaszámlálást jelentenek a Felemelkedés Rezgéskapuihoz való érkezésetekhez. A kedvező hatású vektorokat* a jelenlegi tér-idő paradigmátok szerint, sem a lineáris idő, sem a dimenzióbeli hozzáférés nem korlátozza. Már annyi helyen említettem azt, hogy a bolygótok, egy ideje az 5. dimenzióba került és az elmúlt 3 év Napéjegyenlőségei során sokkal szélesebbre nyílt meg a Felemelkedésetekhez, a még magasabb dimenzionalitásba való kerülés küszöbe.

Amiről már szintén annyiszor szóltam, hogy ez a 12. dimenziónak egy rendkívüli, egyedülálló kapuja, amely engedélyezi azt, hogy a 12 hullámán keresztül megnyilvánítsa a felébredést a Kozmikus Kristályos Beindítás során, 2012. május 20.-án, amely elindulása után, az OM hulláma csúcspontján eléri a beteljesedését a 2012. júniusi Napforduló ideje alatt. Így, ekkor az energiák rendkívül erőteljesek és hevesek lesznek, de mégis hihetetlen kódokba váltanak át, kínálnak fel.

Mindez valójában egy kötelező alapfeltétele, mind az emberiség, mind a Föld számára, sőt az anyagi szintű Földnek is szüksége van rá és kérelmezi a kristályos megújulásba való átváltást, annak érdekében, hogy meghaladjátok a dualitás dimenziójának paradigmáját, amely sírjába lesz süllyesztve a kettőség ciklusának leszálló polaritása mellé.

A Napfogyatkozás 12. dimenziós megnyílására, 2012 májusában történik meg, a 12. dimenziós energiák legerőteljesebb szintézisével, és amely mintegy 35.000 évvel ezelőtt az Atlantiszi Aranykorszak óta nem történt meg, a jelenlegi időszámítás-paradigmátok szerint.

A Tűz Gyűrűje-Plejádi Megnyítás -A Nagyszerű Plejádi Napfogyatkozás Összehangolódás

A Tűz Gyűrűje - A Teljes Napfogyatkozás, 2012. május 20-án, 26.000 év óta első alkalom arra, amikor a Nap és a Hold valamint egy Csillagkép (Bika-Alcyone) hangolódik össze. Ki ne hagyjátok ezt a dicsőséges kozmikus eseményt! Gyűljetek össze, ahol csak lehet, meditáljatok és nyissátok meg a szíveteket, hogy megkaphassátok ezeket az átalakító energiákat, ezeket az energiákat viselő szent kódokat.

A hihetetlen ,,Tűz Gyűrűje" Napfogyatkozás kevesebb, mint 4 hétén belül érkezik meg (ezen írás közreadásától számítva). Majdnem 18 év óta ez az első Gyűrűs Teljes Napfogyatkozás Amerikában, és nem is lesz ilyen mostanában, majd csak több mint egy évtized múlva. Hihetetlen jelentősége van. Ez egy hatalmas energia portál, és egy csodálatos energia megszületése, amely táplálni fog bennetek. Éppen azért is, mert a már előre jelzett Kozmikus Beindítás elérkezett a végső fázisába, és így amely a 2012-es Napéjegyenlőség (2012. június 20/21) idején befejeződik.

2012. május 20.-án, ami történik az sokkal több, mint egy látványosság, mert a Napfogyatkozás jelentősége a vizualitásán, a látványon kívül van, ez egy mega hatékonyságú energia. A Nap és a Hold (ÚjHold) pontos együttállásban lesz a Plejádok Központi csillagával (Alcyone) a Bika Csillagképben

2012. Május 20. - A Tűz Napfogyatkozás Portál/Kapu/Átjáró

A Plejádi csillagrendszer valójában, magszintű lényegünket/esszenciáinkat tekintve, a (mi belső) ősi hazánk. Ezt ismerték, felismerték és tisztelték az Őseink, Lemuriától kezdve Atlantiszon át a Hopi indiánokig. Minden ősi kultúra ismerte és történelmébe, költészetébe, mitológiájába és nyelvébe vette ezt a kozmikus csillagrendszert, így Amerika számos népe, többek között, a Maya, Tolték, Azték, Ayamara. Lakota, Navaho és Hopi népek. A világ többi táján elő természeti és misztikus társadalmak is, Amerikában, Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában is úgy tartották, hogy a Plejádok, az emberiség Csillag Nemzete és a Csillag Emberek otthona.

A Napfogyatkozás utáni Napforduló elhozza a Kozmikus Beindítás hozta Felemelkedés beáramló energiáit, és ezt egy letöltés-sorozat fog kifejeződni, az alábbi nagy jelentőségű időpontban, melyek a következőek: 2012. május 20. Napfogyatkozás - Június 4. Holdfogyatkozás - Június 20. Éves Napforduló folyamán történik meg.

Mi fog történni a Kristályos átmenetben?

A Plejádi és a jóindulatú Fény Kristályos Mesterei, belétek kódolják a kristályos kódokat (a Fény Szeretetét és Tudását), amely május 20.-án kezdődik és a nyári Napfordulón (június 20/21-én) fejeződik be. Az ázsiai évkönyvek, már i.e. 2357-ben a Plejádokat az első csillagok közé emelik az ősi írásaikban. Az Alcyone, továbbiakban Lucida a legragyogóbb csillaga az egünknek, ahogy most láthatjuk a Napéjegyenlőség óta. Az év elején már egy cikkemben emlékezetetekbe adtam: A Plejádok Nagy Évéről szóló tudást, a precessziós ciklusról, amely csaknem 25.900 éves. 2012. így természetesen a Precessziós Napforduló/Napéjegyenlőség Éve.

A Felemelkedés tünetei Metatrontól

A Felemelkedésbe vissza fogjátok szerezni a felemelkedett mintáitokat, amelyek lehetővé teszik, hogy kimozduljatok a Valóságok Oszlopaihoz és mint ilyen visszafordítja az evolúciós spirál forgását az Élet Vortexének ellenkező forgása által, és visszatértek az Isteni Tudatosság Forrásán belül létező Kristályos koherens Fénybe. A Kozmikus Beindítás képessé teszi azt, hogy megváltozzon a mátrixotok. Ez nem véletlen és nem függ semmilyen körülménytől, mert ez egy szándékos Isteni Teremtés, amely logikája túl van a képzeleten. Ez gyönyörű, de a megértéseteken túl van. Minden felgyorsul, az idő maga úgy gyorsul fel akként ahogy a Felemelkedés Központja kitágul, melyen belül ott vannak a személyes és csoportos tapasztalataitok. A 2012-es év intenzív újraalakulási időszak lesz, amely képes arra, hogy átmenetileg kibillentse az emberiséget az egyensúlyából.

Ennek megfelelően a kettőség bolygója is újraalakítja az emberiség tapasztalását a kristályos mezője által a látható és láthatatlan erőkkel, és ugyanúgy a Föld arculatát is. Minden asztrológiai minta, a Fogyatkozások, Napfordulók, Napéjegyenlőségek és a HoldFázisok rendkívül erősek lesznek 2012-ben. Ezen időszak alatt exponenciálisan fokozódni fognak a Nap koronális tömegkilövellései és a Napszél tevékenységek. Az úgynevezett Felemelkedési Tüneteket az emberiség a következőként fogja megtapasztalni, mint: hangulatváltás, szédülés, álmatlanság, szorongás, levertség, bágyadtság. Minden előtérbe kerülő magasabb frekvenciális energia letöltéséhez szükséges lesz, a fizikai, érzelmi és mentális alkalmazkodás.

Ez olyan folyamat, mint egy tanfolyam, amelynek az a célja, hogy megerősítse az emberiség azon képességét arra, hogy működtetni tudjon egy magasabb rezgésű energiát. Az ilyenfajta energiák, folyamatosan és jelentőségteljes minták apálya és dagályaként fognak jelennek meg, a Felemelkedés 12 hullámán keresztül, 2012 12. 12.-éig. Valóban ezek szerencsés idők.

Lehet, hogy ezekben az időkben, úgy érzitek majd, hogy egy lépést hátra, de kettőt előre tesztek meg. Egy kicsit hasonlít a Szaturnusz visszafordulásához (retrográd ciklusához). De ne feledjétek a két lépés előre is meg fog történni.

Ne essetek kétségbe, mert a tünetek hamar elmúlnak, és az ajándékaitokkal megerősödtök. A legfontosabb annak a megértése, az hogy mi történik és a kitartásotok abban, hogy a pozitív energiáitokat és a sértetlen Aura mezőtöket fenntartsátok.

Metatron Arkangyal

közreadja: www.foldicsillagok.hu

http://spiritlibrary.com/earth-keeper/earth-keeper-chronicles/may-20th-fire-eclip se-portal-2012?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=3912d6a9df-Week ly_Update&utm_medium=email

May 20th - Fire-Eclipse Portal 2012 a message from Archangel Metatron channeled by Tyberonn

Tuesday, 17 April, 2012

és James Tyberonn ~ Hold On & Get Ready! Two Powerful Eclipses & Mega-Solstice

18 April 2012 Gillian MacBeth-Louthan

*vortex: planetáris energiaörvények, amelyek a Föld tellúr (kristályos) mezeit kapcsolják össze a dimenziókhoz.

AZ ÚJ TUDATOSSÁG KÖNYVEI 3.-ból idézünk (www.foldicsillagok.hu)

FÉNY LEHORGONYZÁSA - ENERGIA VORTEXEK

Sokat beszéltünk, a bolygón kialakuló energia vortexekről. Ezek, már a kezdetektől léteztek világotokban. Ezek olyan energetikai formációk, melyek a zene és a képzőművészet művészeit, a bolygó bizonyos földrajzi helyeire vonzották. Ezek energetikai formációk, melyeket akkor láttok, amikor Föld valamelyik spirituális helyére gondoltok. Azt mondjuk nektek, hogy ezek a helyek valóban léteznek és nagyon különlegesek. Azt is elmondjuk nektek, hogy még sok hasonló formáció képződik most a bolygó felszínén. Közületek sokan éreztétek, hogy valami speciális történik, ott ahol laktok, ám képtelenek voltatok meghatározni ezt a valamit. Azt mondjuk nektek, hogy sok felszínre kerülő vortex létezik most, a nap energia beszívásának eredményeként. Ilyen kozmikus események zajlanak most a Föld Bolygón és minden tekintet rátok szegeződik.

Mi arra kérünk, hogy tudatosan vegyétek kezetekbe hatalmatokat és vegyítsétek a most képződő vortexekkel, a Fény lehorgonyzásáért, amint elkötelezetten evolúciós utatokra léptek. Egy energia vortex, nem más mint egy körkörös mozgást végző energia. Amint kilépnek ezek a Földből, ha egyesülnek a ti, tudatos, szándékosan kialakított személyes vortexetekkel, állandó vortexekké fognak válni és le fogják horgonyozni a Fényt a bolygón, azon a helyen. Az együtt töltött idő alatt, több részletet is meg fogunk adni nektek a csoportos fény lehorgonyzásról és ezeknek a természetes vortexeknek a felerősítéséről. Most, engedjétek meg nekünk, átadjunk nektek egy gyakorlatot arra, hogyan dolgozzatok együtt egy Fénykörön belül.

Fogjátok kézen egymást, és ha lehetséges, alakítsatok egy kört. A vortex alapja a kör. A fény, az az energia, mely a vortexben áramlani fog, lehorgonyozva a Fényt a Föld mélyébe. A vortex, melyet ti felerősítetek, már ott van és nagyon fontos, hogy ti együtt dolgozzatok ezzel az energiával és nem ellentétesen. Egységes egészként, kapcsolódjatok össze a Földdel. Hozzatok létre egy kapcsolatot és kérjétek meg, hogy vegyen részt a ti munkátokban. Egyhangúan, kérdezzétek meg, milyen irányba szeretné, ha áramlana a vortex. Kérjétek meg a jelen lévő fénymunkásokat, hogy állapítsák meg egy hangúan, milyen irányba áramoljon az energia. Megkérünk, ne használjátok emberi ötleteiteket annak megállapításához, hogy milyen irányba kellene áramoljon az energia. Kérdezzétek meg az anyát és ő meg fogja mondani nektek, mit tegyetek.

( A Csoport üzenete/Steve RotherLW:2001.05)

*vektor: (idézet a Wikipédiából) A vektor a matematika fontos fogalma. Olyan mennyiség, melynek nagysága mellett iránya is van. Ennek legegyszerűbb megfogalmazása, hogy a vektor irányított szakasz. A vektorok irányát is számmal, vagy számokkal lehet meghatározni, ezért aztán a vektorra úgy is lehet gondolni, mint több szám speciális csoportjára. (Ezt matematikai szóhasználattal rendezett számpároknak, számhármasoknak, vagy szám n-eseknek hívják.)

A vektorokat legegyszerűbben úgy képzelhetjük el, mint nyilakat, amik a tér egyik pontjából mutatnak a másikba. A nyíl mérete a vektor hossza. (Tér helyett tetszőleges más dimenziójú "teret" is elképzelhetünk, például síkot, vagy sokdimenziós teret.)

A vektorok bevezetésére elsősorban fizikai problémák megoldása sarkallta a matematikusokat. Például az elmozdulás, erő, forgatónyomaték, vagy a térerősség (mágneses, elektromos, gravitációs stb.) vektorokkal leírható mennyiségek.



Forrás: http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=353:metatron-ark-tyberron-2012-majus-20-tz-fogyatkozas-napfogyatkozas-kapu&catid=48:2012&Itemid=77