2012. április 29., vasárnap

Badiny Jós Ferenc előadásai























AZ ÉLET, A SZERETET ŐSMINTÁIBÓL ÚJRA MEG ÚJRA MEGNYÍLVÁNÍTJA ÖNMAGÁT,- A májusi energiákhoz





AZ ÉLET, A SZERETET ŐSMINTÁIBÓL ÚJRA MEG ÚJRA MEGNYÍLVÁNÍTJA ÖNMAGÁT
A májusi energiákhoz
Áldás és Ölelés!
Az Isteni Kegyelem szent évének májusához értünk és nincsenek szavak arra, csak érzékeltetni tudjuk, hogy ez a hónap eseményeiben milyen lelki gazdagságot, bőséges fényáradást hoz és vonz magához.
Május első napja, a keleti-kelta hagyományaink szerint az északi féltekén a BELTANE ünnepe. BEL a belső, a bennünk ébredő krisztusi mag, aki megálmodva hosszú teremtői álmát, most azzal a rendkívüli lehetőséggel bír, hogy ébredésében a szeretet ősmintáiból egy új minőségbe nyilváníthassa meg önmagát.
Sokan ezt paradigmaváltásnak, pólusváltásnak, dimenzióugrásnak, felemelkedésnek nevezik, de úgy véljük, hogy ezek egyike sem fejezi ki azt ténylegesen azt, ami valójában történik. A Fény Hírnökei szerint, igen ritka a Világegyetem történetében az, ami most már érzékelhetően és láthatóan elindult és ennek szerves résztvevői vagyunk. A TANE, a TANulságok, és a tudás és a tanítás kulcsszavait hordozzák.
Azaz felismerni, rádöbbenni, ráébredni arra, hogy Vagyunk, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt, és mi a vállalt dolgunk. BELTANE minden évben arra emlékeztet, hogy BELül megvan mindenünk, amit eonok szerte keresünk, az mindig is ott szunnyadt bennünk, és ezt a bensőséges lényegünket vetíthetjük ki a külső fizikai világunkba, amely nem mást, mint az anyagba-szeretés, az anyagi világba nyilvánítása a feltétel nélküli isteni Szeretet/Szerelemnek, másszóval a Fény legragyogóbb sugaraival átitatni a Fény legsűrűbb, megrögzült sugarait, amely egy teremtői kiegyenlítést hoz létre és ennek a spirituális segítő csatornái: MI Vagyunk!!!
Május 5. A Wesak előestéjén az Andromeda galaxis, a nővér galaxisunk egyik legfényesebb csillaga az ALMACH (ÉlőMag) együtt kel a Napunkkal, napkeltekor összefonják sugarukat, és fénytestvéri fényoszloppal áldják meg a FöldAnyát és minden életformáját. Az Andromedának kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy segítse a fizikai testben élő lényeket a magasabb dimenziókban való elmozdulásba.
Az Almach, összehangolja az Egységtudatosságot az Isteni Tervvel.
„Én Vagyok az Isteni Terv és Én Vagyok az Isteni Akarat” ez az Almach esszenciája.
Május 5/6. Buda Telihold- Wesak Ünnepe
Százmilliók ünnepe is egyben. A Lélek üzen ilyenkor, emlékeztet arra, hogy most tavaszodunk ki, most borul virágba minden vágyunk, gondolatunk, érzésünk, és ha kellő egyensúlyban vagyunk a teremtés alaptörvényeivel, amely a feltételnélküliségen, az erőszakmentességen, az élni hagyáson alapszanak, akkor a dolgaink hamarosan meg is fognak jelenni a valóságunkban.
Önmagunk megtalálásának, átölelésének van most az ideje.
Tudjuk, hogyan tegyük, csak emlékeznünk kell rá.
Osho mester mondja: A Fáknak nem kell megmondani azt, hogyan nőjenek, csak egyszerűen megteszik azt és ezért nem kell nekik semmiféle tanfolyamot elvégezniük, egyszerűen tudják. Hagyják, hogy úgy legyen.
Tükör és tanító az Anyatermészetünk. Wesak idején az isteni játszóterünket beburkoló fátyol elvékonyodik, erre az időre a Felemelkedett Mesterek és más csillaglétezők fenntartó energiáik által, szinte teljes betekintést kaphatunk, igaz most még csak pillanatokra a többdimenziós létezésünkről.
 Ilyenkor könnyedén elérhető az Isteni Internet.
A Wesakról  külön közlünk egy üzenetet.
Május 17. A Belső Békesség Szépségének Kivirágzása belőlünk.
Május 20. Újholdas Gyűrűs Teljes Napfogyatkozás, mely a Metatroni kulcsok szerint, a Felemelkedés Kozmikus Beindításának utolsó hullámát érezhetően is beindítja. Elkezdődik minden fizikai szerkezet, szervezet, struktúra átalakulása és átalakítása. Ez a Nap adja meg a végső lökést a Felemelkedés felé vezető útra a még bizonytalan lelkeknek is, lehetővé téve több milliók ébredését.
Persze ez után bárki szabadon dönthet majd, hogy melyik világot választja a felkínáltak közül.
A Fényhozók nagyobb része, akik a „kétlábon járó kódok” ellenállhatatlan vágyat fognak érezni azzal kapcsolatban, hogy élő példái legyenek a fénynek, mutassák magukat, tanítsanak, és ha kell bemerészkedjenek a legnagyobb sűrűségbe is.
Május 20.-án az Ikrek jegyében kezdődik mindez, amelyről köztudott, hogy, a kiegyensúlyozott kettősség ősmagyar (lemuriai, lemayar, csillagmagyar) mintáit hordozzák, Hunor és Magor megszemélyesítésében.
Ketten adják a női és férfielvet, és a teremtés felfedezésében az Együttműködést és nem a verseny alapú elkülönülést mintázzák.
Mindannyian Ők vagyunk, mégha ebben a teremtői játékban elkülönültünk egymástól és magunktól, de a játék vége most az Újratalálkozás örömével és persze rengeteg tanulsággal, tapasztalással fog szolgálni.
Május 20.-ról Metatron, a Fény Ura üzenetéből fogunk egy részletet átadni, a Tűz Gyűrűjének Napfogyatkozásáról.
Május 21. az ALCYONE (A Naprendszer Központi Csillaga/Napja) és a NAP/PAN együttállása.
Magasabb valóságunk teremtői/isteni kódjait az Alcyone hordozza. A Teremtés Története és a Fény Élő Könyvtára és a Fény Kozmikus Társasága is itt található.
Központi Mag szándék szerint éppen a Fény Élő Könyvtárának letelepítése történik a Földre, amely az Isteni Szeretet kék-zöld bolygó-csillagává fog átalakulni.
A legnagyobb megtiszteltetés lesz azok számára, akik itt maradnak és a Fény Élő Könyvtárának őrei lesznek. A Fény Élő Könyvtára tartalmazza Világmindenség eddigi minden életformáját magszinten, ami volt, ami van, és ami lehetséges a szent geometriai kristályos kódok szerint. Jó szándékkal bárki hozzáférhet majd és akár saját világot teremthet majd magának, de ez egy kicsit még odébb van.
A Fény 22 Társasága dolgozik itt együtt, az Egységtudatosság hologramjait vetítve ki, és ez teszi lehetővé az Atya/Anya Istenükkel való társteremtés lehetőségét, és most ezzel a szinttel összefonódik a FöldAnyánk egy kozmikus pillanatra és a Napfogyatkozással együtt exponenciálisan ható energiákkal fogják a bolygót fénybe füröszteni.
Május 28. A PROCYON, a Kiskutya ragyogó csillaga hangolódik össze a Napunkkal.
A Procyon az Isteni Beavatkozás és az Örök megújulás ősi magmintáit hordozza magában és magával. A Szíriusz kísérője, a csillagászok, asztrológusok segítője és ösztönzője, hogy jobban megérthessük a kozmikus valóságunkat.
Egyben a magasabb fény rezgéshullámainak lehorgonyzója és átirányítója a Föld felé. Amikor nyitva van a Procyon kapuja, akkor az emberiség beléphet egy magasabb rezgésbe. A Procyonnak a Tudatosságváltásban is jelentős szerepe van. A 2000-es évek elejétől fogva egyre szélesebbre tárul.
A májusi hullámok azonban nem fognak elhalkulni, megnyugodni majd, hanem egyre magasabb és magasabb hullámokkal csapnak át júniusba, a Teliholdas holdfogyatkozás (június 4.) és majd a Vénusz/Boldogasszony átvonulása a Napúr előtt(június 6.), míg a felemelkedés kezdő egyensúlya június 20.-án lehorgonyzódik félfizikai valóságunkba.
Kívánom Mindannyiótoknak, tartsátok Fényességetek, és a teremtés szeretet mintáival, energiáival összhangban, örömmel, elfogadással, hittel, erőben és egész-ségben szolgáljátok önmagatokat és testvéreiteket.
Ne Féljetek, Sohasem Vagytok Egyedül
Nász János
Forrásként, részleteiben, felhasználtam: www.evenstarcreations.com
Ce current cosmic event kozmikus energia naptárát, köszönet és hála nekik.