2012. november 29., csütörtök

Női - Istennői létünk megélésének alapjai




Női - Istennői létünk megélésének alapjai

Az elmúlt években az Istennői energiák és Istennők jelenléte felerősödött a földön.
A következő meditáció az ISTENNŐK
 és az ISTENANYA által adatott meg. Nem vizualizált meditációról van szó, hanem integráltról, azaz belsőből dolgozunk és nem vezetés alatt, kivéve a fő vonalakat.

Dolgozz bátran saját szavaiddal.

Megjegy.: Úgy állj neki e munkának, hogy külön kiemelték az Istennők, hogy a női-istennői lét megélése, valóban cél legyen nekünk tendenciaként, mert nem akarnak visszautat és nem is igen hagyják, mert ez nemcsak egy folyamat, hanem erős kinyilatkoztatás részünkről. A kinyilatkoztatások pedig szerződések felfelé minden szintünkön és magával az Atyával is. Itt Anyával is külön nyomatékosan. Ezt jó lenne végre tudatosítani mindenkinek. Minden kimondott szó és kérés szerződés, még a legapróbbak is.

(Itt érdemes elgondoskodni, miért is van a sok nem sikerül, nem megy dolog, nem úgy megy, ahogyan szeretném, stb az életünkben.)

„Tendenciátok legyen a női mivoltotok megélése, céllá váljon.”

Sokan abba a hibába esnek, hogy kaptam energiát és ezzel le tudtam a dolgot, majd lesz , ami lesz. Itt nem lesz! A végén az Istennői segítőd úgyis egy kézikönyvet ad kezedbe:) Aki kommunikál velük élesben kapja a továbbiakat, aki még nem, azok erősen intuitíven kapják a a jelzéseket majd..


3 fő lépésből áll az alap és le (- és vissza)csatolásból:

Hívd be magát az IstenAnyát és hozz vele létre egy közös halmazállapotot.

Ne képzelegj, hanem érezd belsőleg, a belső központodba. A képek az élmények a hangok és minden más jön magától. Ha már érzed teljes jelenlétét akkor fejezd ki szándékodat, amiért megszólítottad.

„Vagyok, aki nevében kérlek Téged, hogy támogasd tendenciámat a női létemmel kapcsolatosan. Segíts megélnem női – istennői mivoltomat és kérlek küld el, ad át nekem a szükséges energiákat és kódokat, itt és most, hogy lealapozzam mindazt, amire a jelenemben szükségem van, hogy ráépíthessek a továbbiakban. Küld el Istennőidet, hogy támogassák a folyamatomat és kísérd a mostani és további munkámat is. Köszönöm”

Majd fogad az energiákat és minden továbbit, ami jön. Fontos! Integráld be sejtszinten, mert úgy fogja küldeni. Az Istennők már ott lesznek az elejétől fogva. Körbevesznek.

>>>>>>>>>>>>>>>> 
Ha készen vagy, akkor csatold le, természetesen belsőleg! Kérd a Felettes Éned, hogy csatoljon le oda ahova neked szükséges és ne vezesd le se a föld szívébe, se sehova. Éld meg először, hogy számodra mely szinten történik a le-és visszacsatolás. (lásd lecsatolás)

>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ezután szólítsd Be saját Istennői aspektusod.

„Szólítom az Istennői aspektusomat, hogy kezdjen velem integrált kapcsolatot létesíteni, segítse beépülését e részemnek, hogy magamévá téve megnyilvánítsam és megéljem a Női Létem minden szintjét, minden szinten.”

Lásd, érezd, ahogyan megközelít, majd szintén integráltan válik eggyé veled. (olyan lesz, mintha megszállna) Élj meg mindent, amit kell!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Végül hívd be a TE saját ISTENNŐI SEGÍTŐDET!

„Kérem az Istennői segítőmet, hogy jöjjön el és innentől kezdve legyen mellettem és tanítson meg mindarra, amire szükségem van és kísérje utamat tovább, mint segítőm. Legyen közöttünk állandó, kapcsolat.”
És fogadd őt!

Sokan elrontják a kapkodásokkal a folyamataikat. A cél itt, hogy valóban találd meg Őt, mert innentől kezdve személyes segítőddé válik és fel kell tudnod ismerned amikor jön, mert jönni fog hívás nélkül is, hogy támogasson. Addig ismételd a behívást ameddig meglesz a kapcsolat.

A legvégén erősítsd meg a lecsatolásod, ezzel tudatosítod is magadban a folyamatokat és köszönd meg IstenAnyának, az Istennőknek, És közvetlen segítődnek, aki ott is marad veled.


http://kristalytudat.gpoertal.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése