2012. november 27., kedd

MEGTALÁLTÁK A MAJA NAPTÁR FOLYTATÁSÁT!!!

ÉRDEMES ELOLVASNI!!! MEGTALÁLTÁK A MAJA NAPTÁR FOLYTATÁSÁT!!!

Egyedülálló, eddig ismeretlen falfestmények és számítások kerültek elő egy ősi maja város most fe

ltárt termében. A falakon lévő naptár 7000 évre előre számítja ki a különböző csillagászati eseményeket, és a 9. században készülhetett.
A régészek majdnem egy évszázaddal ezelőtt fedeztek fel egy nagy maja várost Guatemala Petén nevű tart
ományában. Az annak idején több tízezer lakosnak otthont adó, Xultúnnak elnevezett város alapos régészeti feltárása azonban csak pár éve kezdődött a National Geographic Társaság támogatásával. A kutatóknak nem is kellett soká várni egy szenzációs felfedezésre - írja a Science legújabb száma.

A fagyökerek közt rábukkantak egy olyan lakóépületre, amelynek falait eddig még nem látott, i. sz. 9. századi falfestmények borítják, többek közt egy díszes ruhába öltözött férfi képe. Az egyik falat pedig festett, bekarcolt számok tömege foglalja el. A számítások zöméről kiderült, hogy az eddig ismert legrégibb maja naptárhoz tartoznak. Az eredményekről a National Geographic magazin júniusi száma is tudósít majd.

A háznak gondolt építménynek három fala maradt épségben, mindegyik egy önálló történetet mesél el a kutatóknak, és mindnek megvan a maga rejtélye, mondta a régészeti feltárások vezetője, William Saturno, a Bostoni Egyetem archeológusa.

A tudósok szerint a kalendáriumban sok minden egyezik azzal a másik maja kalendáriummal, amely szerint 2012.december 21-én eljön a világvége, és elpusztul a civilizáció. De a most megtalált naptárban nincs szó semmiféle világvégéről, így a katasztrófaidéző híresztelések a globális pánikkeltést szolgálják.

Ellenkezőleg a lelet szerint még legalább hétezer évig fennáll a világ. (Persze, attól még a gazdaság összeomolhat, és egyéb ember által kreált dolgok, de a világ attól még nem pusztul el csak úgy el. Nem ártana egyébként a Jelenések könyvét olvasni és helyes értelmezéseket keresni hozzá, ha valóban érdekelnek minket a "világvége" elbeszélések - a szerk.)

(Civilkorzo.ro, hungarian.ruvr.ru, origo.hu nyomán Szent Korona Rádió)









1 megjegyzés:

  1. A SZENT ÍRÁS,BIBLIA, ISTEN IGÉJE , HA MÁR A JELENÉSEK KÖNYVÉRŐR VAN SZÓ, NEM MONDJA MEG KONKRÉTAN MIKOR JÖN EL A NAGY NAP ( VILÁG VÉGE) . DE ANNYI BIZTOS ELŐJELEI LESZNEK. JÉZUS IS EZT MONDTA - MÁTÉ EVANGÉLIUMA - PÉTER APOSTOL MÁSODIK LEVELE IS ERRŐL TUDÓSÍT, HOGY EZ A NAP ÚGY JÖN EL MAJD MINT AZ ÉJSZAKAI TOLVAJ, AZ EMBEREK ESZNEK ISZNAK VIGADNAK ÉS NEM SZÁMÍTANAK RÁ, MERT VÁRATLANUL ÉRI ŐKET. ÚGY HISZIK MA IS, HOGY EZ A PRÓFÉTAI BESZÉD KAMU RIZSA, RÉSZÜKRŐL BÁR ÍGY LENNE, DE AZ IGE VILÁGOSAN KIJELENTI MIND EZT, MEG FOGNAK TÖRTÉNNI, VÁRATLANUL!!! ÚGY AHOGY A VÍZÖZÖNNÉL TÖRTÉNT!!! NOÉ KORTÁRSAI BOLONDNAK, ELMEBETEGNEK, HITTÉK NOÉT, VALÓSZÍNŰLEG MEG IS FENYEGETTÉK, HOGY NE CSINÁLJA TOVÁBB AMIT TESZ, MERT RÉMHÍREKET TERJESZT, ESZELŐSEN, NE CSAPJA BE AZ EMBEREKET!! DE SAJNOS BÁR NE NEKI LETT VOLNA IGAZA, JOBB LETT VOLNA AZ EMBEREKNEK MEGMARADT VOLNA AZ ÉLETÜK. MA IS EZ A HELYZET AZT MONDJÁK : NE MONDD, KAMU, MEG VAGY HIBBANVA, HÜLYE VAGY, VAGY AZT MONDJÁK KÉSŐBB MÉG MEG HALLGATLAK. DE NEM IGAZ. SAJNOS ISMÉT TÉVEDNEK!!! AZ ÍTÉLET ELJÖN, CSAK AKI VÉGRE FOGJA HAJTANI AZT, MÉG HALOGATJA ANNAK ELJÖVETELÉT!!! JÉZUS ÚJRA ELJÖN DE MÁR MINT NEM ÁLDOZATI BÁRÁNY, HANEM MINT IGAZ BÍRÓ : MEGÍTÉLI AZ ÉLŐKET ÉS HOLTAKAT. ÉS EZT MAJD NEM AZ AKTUÁLIS POLITIKUSOK VILÁG VEZETŐ NAGYHATALMAI FOGJÁK ELDÖNTENI !!!! EZÉRT NEM KELL FÉLNI. HANEM ISTEN IGÉJÉNEK ENGEDELMESKEDNI ÉS ELFORDULNI A BŰNÖKTŐL. JÉZUSHOZ MEGTÉRNI!! MA SE MÁS A HELYZET MINT RÉGEN!!! NEM AZ A BADARSÁG ISMÉT, HANEM AZ HA NEM TÉRÜNK MEG ÉS NEM KÉRJÜK JÉZUST A BŰNEINK MEGBOCSÁTÁSÁRA TELJES ALÁZATTAL, TISZTA SZÍVBŐL. AKKOR MAJD ELDŐL HA MEGTÉRSZ SZÁMODRA, HOGY EZ VALÓSÁG ÉS NEM SÜKET DUMA, EZÉRT FOGADD EL JÉZUST MEGVÁLTÓDNAK ÉS SZABADÍTÓDNAK. MENNY HOZZÁ MA IS VÁR TÉGED!!! LÉGY SZABAD A ROSSZ HÓBORTJAIDTÓL, BETEGSÉGEDTŐL. Ö NEM VÁLTOZOTT SOHA MEG, MI E M B E R E K VÁLTOZTUNK MEG, ÉS NEM JAVUNKRA EZEN A TERÜLETEN, HANEM SAJNOS KÁRUNKRA!! NEM AZ ÓKORI VAGY AZ ŐSKORI EMBER VOLT BUGYUTA BUTA BABONÁS. MI MAI KOR SZÜLÖTTEI TÁVOLODTUNK EL A BIBLIA IGAZSÁGÁTÓL ÉS ISTENÉTŐL Ő MA IS UGYANAZ TEGNAP MA ÉS MIND ÖRÖKKÉ!! HA NEM HISZEL NEM ISTEN HIBÁJA , HA NEM VAGY EGÉSZSÉGES NEM AZ ISTEN BÁJA. HA A CSALÁDOD ROMOKBAN HEVER NEM AZ ISTEN HIBÁJA. MI EMBEREK RONTOTTUK AZT EL AMINEK NEM KELLENE ÍGY LENNIE!!!! ELTÉRTÜNK ERŐSEN ATTÓL AZ ERKÖLCSI NORMÁTÓL AMIT ISTEN IGÉJE MOND!!! SŐT AZT HISSZÜK BABONA ARRÓL BESZÉLNI : ISTEN SZELLEM ÉS AKI ŐT KERESI SZELLEMBEN ÉS IGAZSÁGBAN KELL, HOGY AZT TEGYE ÉS NEM TESTBŐL AHOGY EZT SAJNOS NAGYON SOK VALLÁSI FELEKEZETBEN TESZIK !!! ITT A VÉG -E!! ELJÖN AZ IS DE MÉG SEMMI NEM KÉSŐ RENDBE HOZNI AZ ELRONTOTT DOLGOKAT!!!

    VálaszTörlés