2012. november 18., vasárnap

Mayan magyarázatot ad, hogy mi fog történni 2012 december 21,-én


A mayak szerint 21 en lesz egy 8 perc ido periodus,amikor a tudatossag kinyilik a Foldon elo embereknel ez egy nagyon magas vibracio lesz. nem mindenki fogja erteni,olyan lesz egyesek szamara,mint egy illuzio es otletek sokasaga es aztan homalyba merul,ha nem probaljuk megvalositani. Dolgoznak rajta,hogy ezt meghosszabbitsak legalabb 3 honapra,de ez ellen viszont a vilag urai dolgoznak. Akik kifejlesztettek a proton reakciokat ,melyek torik a Foldunk torespontjait,hatalmas kratereket okozva. amelyek felelosek a Chilleben es japanban elofordult foldrengesert,valamint a hatalmas erdotuzekert. mar elmozditottak a Fold polusat 18% al ami nagyon sok es kozel 50 db 50km hosszu es ugyanilyen mely lyukakat vajtak a bolygonkon.Ezek a beavatkozasok a bolygo termeszetes mukodesebe /a polus eltolasaval/ olyan karokat okozott az elovilagban is, amely Braziliaban tobb tonnanyi hal halalat okozta,mert ezek az allatok is, es minden emigracios faj a Fold electromagnetikus vonalan utazik es ha ez a vonal megvaltozik akkor partra vetodnek a halak,vagy megolik egymast a kialalkult kaoszban. Ez a H A A R P. Ez a reaktor az utobbi idoben Mexikora van iranyitva. A Mayak kvantum fizikaval dolgoznak,ezert tudjak,mivel lehet ezt ellensulyozni es ez az anyag a mercuri azaz higgany, A hosszu elettertamu villanykortek a spiral alakuak higganyt tartalmaznak es ez az ellesulyozza nagymertekben a rajuk iranyitott proton sugarakat.Ezenkivul feallitottak a piramisoknal es kialakitottak elnyelo keszulekeket.


Ez a 8 perc a Del Amerikai kontinensere lesz jellemzo. a piramisokat feladata tobbek kozottt,hogy ezt a hosszabbitsa es ebren tartsa ezt a magas rezgesu tudatossagot. Az utobbi harom honapban azon dolgoznak,hogy beuzemeljek a piramisaikat es ezzel elosegitseg az emberiseg teljes felebredeset. /valoszinuleg ezert nem kaptak engedelyt a a 21 -i unneplesre mert a vatikan felti a hatalmat es a vilag kormanyai ugy szinten/ Erre az idore,amikor ez az bolygo allas bekovetkezik,legyen keznel papir es iroszerszerszam es ird le az otleteidet,amit aztan kesobb szelektalni lehet es a fel tudjuk merni mit akarunk ezekbol az otletekbol megvalositani.Csinalj mindent a megszokasod szerint nem kell semmit valtoztatni.Minden vallas,filozofia minden ami szamodra segitseg,meditacio ,dalolas,stb csinald tovabb ,amit ugy latsz jonak.A tudas segit megerteni torteneseket,ezert folytassuk a tanulast. Ebben idopontban mi eggye valunk a tudatossagunkban egy pillanatra,de az nem azt jelenti,hogy mindnyajan egyet akarunk,vagy csinalunk.Ezt azt jelenti,hogy megtanulunk egyutt elni azzal,hogy mindenki folytatja az altala jonak tartott utat.
A 8 perc akkor lep eletbe,amikor a bolygok elerik a poziciujukat a megadot idosavban.
Ez a bolygo egyuttallas 21 en kb delben kezdodik/mexikoi ido szerint/ es 23 an er veget ugyabban az idoben,ez hasonlo a teliholdhoz ami szinten ennyi idejik tart de van egy idovallum amikor sokkal intenzivebb es ez az a 8 perc,amikor a tudatossagunk bepillantast hagy a univerzumba.

A harom napos sotetseg nem szo szerint ertendo! Az amire most figyelunk az a mi galaktikus kozepontunkban a napra gyakorolt elekro magneses hatasa az elso nap van a hold a masodik nap a venus a harmadik napon pedig lesz az ugynevezett sotetseg,de ez hasonlo egy sotet erdoben valo tartozkodasnak ,mint a naplemente.Semmitol nem kell felni,ez nem csinal semmi valtozast a testunkben.Lehetseges a villamosaram kimaradasa ebben az idoben,de ez nem feltetlenul tortenik meg.
tTehat a tudatossagra ebredes eroteljesebb lesz ebben a 3 napban foleg 21 en.
Minden amire gondolunk,igyekeznunk kell megvalositani,mert csak akkor tortenik valtozas az eletunkben.
 A masik dimenzioba valo jutas akkor lehtseges,ha elengedjuk az anyaghoz,penzhez valo kotodest. 


Es vegul olelj at embertarsad ugy hogy erintsd meg a hatat,mert akkor erzed a test vibraciojat.

Minden ember kepes electro magnetic sugarak kibocsajtasara. Mar 13 ember vagy tobb alakithat egy kisebb piramist,mely ugyszinten segit a felebredes es tudatossag eleresenek.
Ezek az ember csoportok hozzajarulnak a szeb es boldogabb jovo megteremteseben.


Mayan magyarázatot ad, hogy mi fog történni 2012 december 21,-én
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=U8y0MR8KiY8



2 megjegyzés:

  1. hát ez elégé nagy hujeség nem csoda hogy nincs komented :)

    VálaszTörlés
  2. Muller Peter szerint is valami hasonlo fog tortenni.Remenykedem,hogy nem lesz katasztrofa.

    VálaszTörlés