2012. április 27., péntek

A VILÁG Felszabadulásának NapjaTerjeszd ezt az információt! 

A VILÁG Felszabadulásának Napja 

2012/05/05 
Itt az ideje, hogy bizonyos lépéseket meg tegyünk! Itt az ideje, hogy a világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Ezért összekapcsolódunk kissebb és nagyobb csoportokkal,  egyénekkel és párokkal, egy időben, teliholdkor, most május 5.-én. Összegyűlünk sok millióan hogy megmutassuk hogyan szabadítjuk fel bolygónkat a zsarnokságtól, a központi bankároktól úgy, hogy először a történelemben esélyünk lesz,  saját sorsunkat irányítani, a Föld szabad polgáraiként.Van egy elképzelés, egy terv amelyet pozitív katonai szervezetek, és a polgári hatóságok támogatnak, hogy letartóztassák a banki Cabal személyeit, az emberiesség ellen elkövetett bűncselekményekért. Ez a vizualizáció támogatja ezt a tervet, és úgy nyilvánul meg, mint egy erőszakmentesen simán lezajló esemény. Támogatni fogjuk a bátor hősöket, hogy véghez vigyék ezt a tervet. Ehhez hasonló még soha nem történt ezen a bolygón. Ez egy esély arra, hogy mi mind ennek a részesei legyünk!
Ezen a napon a vizualizáló tömeg ujja rajta lesz a "ravaszon" , amely aktiválja a tervet, hogy mind ez valóra váljon. A vizualizáció napján kinyilatkozatjuk szabadságunkat és függetlenségünket. 
Terjeszd ezt az információt!

Oszd meg világszerte! 


Mindannyian egy időben vizualizáljunk, ugyanabban a pillanatban, teliholdkor, ami most májusban lesz, tehát 2012.05.05-06.
Időpontok a különböző időzónákban:


08:30 PDT május 5. (Los Angeles) 
09:30 MDT május 5. (Denver) 
22:30 CDT május 5. (Houston) 
23:30 EDT május 5. (New York) 
04:30 BST május 6. (London) 
5:30 am CEST május 6. (Párizs) 
11:30 CST május 6. (Peking) 
12:30 JST május 6. (Tokió) 
13:30 AEST május 6. (Sydney) 


Útmutató:


1. Lazitsd el testedet, csendesítsd el az elmédet, figyeld a lélegzeted néhány percig.


2. Képzeld el, hogy polgári hatóság letartóztatja a központi banki bűnözőket, úgy mint a Rothschildokat és Rockefellereket, és más tagjait a Cabalnak, mint Henry Kissinger, Bill Gates, stb. Képzeld el hogy ez a folyamat világszerte békésen és zökkenőmentesen zajlik. Képzeld el a világot végül a pénzügyi rabszolgaság nélkül, mentesen minden gonosztól, diktátoroktól és korrupt politikusoktól.


3. Képzeld el új, fényes jövőjét az emberiségnek, az új és igazságos pénzügyi rendszer életbe lépését, az összes globális eltörölt adósságot, a jólét forrásait elhozó humanitárius projekteket, a fejlett technológiák bevezetését,  és ahogy az ökoszisztéma és az emberi lények meggyógyulnak, minden elnyomástól mentesen.

Jogi nyilatkozat: ez a nap, a meditáció napja (május 5.) valószínűleg nem az időpont, amikor ezek a tömeges letartóztatások zajlanak majd.

További információk a tömeges letartóztatásokról:
http://2012portal.blogspot.com/2012/04/freedom-reigns-mass-arrests-for-cabal_9155.html 

Frissítések a Világ Felszabadulásának Napjáról:
http://2012portal.blogspot.com/
Vizualizációt segítő képek a cabal néhány tagjáról:

David Rockefeller
David de RothchildBaron Guy de Rothschild
Bill Gates


Henry Kissinger
Dick Cheney
George H.W. Bush
George W. Bush


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése