2012. április 12., csütörtök

Új Értelem, az Új TudatosságA Tudat és a Szív összekapcsolása által fejlődik ki az Új Értelem, az Új Tudatosság, amely meghozza számunkra, hogy itt a FÖLDÖN kiteljesítsük magasabb rendű szellemi Önvalónkat és kiteljesedett, boldog életet élhessünk.
Ahhoz, hogy ez meg is valósuljon sok mindent kell megtennünk.
Keményen kell dolgoznunk magunkon, nem utolsó sorban szembenézni magunkkal,- a felmerülő hiányosságainkkal, esetleges félelmeinkkel, s még fel nem oldott megkötéseinkkel. Ha eltökélt szándékkal haladunk előre, s hitünket Istenbe vetve nem adjuk fel, - akkor előbb-utóbb célba érünk,- MEGÉRKEZÜNK,- HAZATALÁLUNK. És ebben a HAZATALÁLÁSBAN már felhőtlen boldogság van, a földi viszonylatban kiteljesedett isteni Önvaló,- az Isteni ÉN, aki végtelen távlatokat nyit meg az emberiség előtt.
De mindaddig amíg idáig eljutunk, bizony sokszor élünk meg nagyon nagy szenvedéseket, amely által lelkünk mélységeit járjuk be és tisztítjuk fel.
Tudnunk kell, hogy azáltal amilyen magasságokat járunk be a Fényben, maguk a mélységek is még mélyebbnek tűnnek, és valójában sokszor nem is értjük meg azt,-hogy lehet az, hogy az egyik nap a magasságokban szárnyaltunk, óriási energiatöltést kaptunk,- másnapra pedig mintha a mélységbe zuhantunk volna alá.
Mindez azért van, mert a magas frekvenciájú energiák hatására lehetőséget kaptunk, hogy a megosztottságban élő részeinket, melyek még az árnyékminőséghez kötnek, átlényegítsük, Fénnyé váltsuk, a Fénybe emeljük.
Ilyenkor sok esetben érezhetjük azt, hogy magunkra maradtunk,- sokszor az ima, a tisztítási gyakorlatok sem hoznak áttörő eredményt.
Többnyire megszeretnénk érteni mi is történik velünk.
Nos kérlek benneteket, ezt lehetőség szerint felejtsétek el egy kis időre.
Majd ha már megadtad magadat a folyamatnak, és egy ideig nem hagyod csapongani elmédet, és nem akarsz logikus elméleteket gyártani, majd akkor megszületik Szívedben a válasz az előzőleg feltett kérdéseidre.

"Magukra hagyottak"

Az idők szárnyán továbblibben a gondolat.
Sötét fátylat húz a keresőre.

Fény villan, s újabb gondolat.
- Isten, hol talállak?

S Isten halkan szól,- Itt VAGYOK, s mindig is itt VOLTAM veled.
Saját árnyaid takarták el a Fényt előled.

- Isten, hol vagy, s merre talállak?- kiállt fel újra elkeseredetten a lélek.
- Itt bent,- a SZÍV TUDATOSSÁGÁBAN.
Hisz EGY VAGYOK veled,- veled együtt LÉTEZEM,- alkotok, szomorkodok, vigadok…
Csak keress, kutass, s megtalálsz ENGEM,- hisz ÉN veled együtt, s benned LÉTEZEM.
Írta: ÁhimRé


A videó és a kép alatt megtaláljátok ehhez a témához kapcsolódó írásomat.
ÁTLÉNYEGÍTÉS,- Tanácsok a változások tükrében
Áldás és a Fény legyen napotokon!
Isten-Isten! ÁhimRé


ÁTLÉNYEGÍTÉS,- Tanácsok a változások tükrében


A változás részeként sokan már új látásmóddal rendelkeztek.
A régi megtapadt, megkövesedett dolgok nehezen mozdulnak ki az energetikai rendszeretekből.
Az új energia részeként, új tisztítási és energetizáló gyakorlatokat kell kifejlesztenetek.
Személyiséged tükrében ez különbözőképpen alakulhat.
Nagyon fontos, hogy olyan gyakorlatokat végez napi szinten, amely áthatja az egész energetikai rendszered, lehetőséget adva, hogy újabb és újabb tudatszintre lépj.
Energetikai központod a SZÍV, ő az átalakító, az átformáló.
A SZÍV Szentségében és Szeretetében kell feloldani minden olyan mintát, ami gátat szab fejlődésednek, lehúzó, megkötő energetikával rendelkezik.
Mondok erre egy példát:
Napi szinten szembesülhetsz félelmeiddel, elnyomott, mélyre eltemetett indulataiddal, megtagadott érzelmeiddel.
Mindezek részedet alkotják, független attól, hogy nincs bent a tudatodban.
A tudatalattid bármilyen pillanatban ezt működésbe hozhatja, és neked fogalmad sincs, hogy különböző élethelyzetre miért reagálsz olyan megnyilvánulási formával, amit már azt hittél régen átalakítottál.
Vannak olyan rendszerek, melyek függetlenül tőlünk működnek, a test idegei, ingerületei továbbítják az információt, és a vegetatív rendszer, a paraszimpatikus idegrendszer erre a működésre rákapcsolódik.
A napfonat területén is rengeteg ilyen idegközpont működik.
Érezhetsz félelmet, dühöt, elkeseredést, reménytelenséget stb…
Az Új Energia részeként, ne akard az érzés okát megérteni.
Ne akard megérteni, hogy mindez miért történik veled és mi váltja ki belőled,- csak fogadd el, hogy jelen van, - Emeld a SZÍVED Fénycsokrába az érzést, és a szívedben élő Isteni Fénnyel sugározd át.
Csak engedd, hogy feloldódjon és átalakuljon az érzés,- elmúljon a fájdalom, a testedben lévő feszülés.
Ugyanezt tedd, mikor a testedben lévő feszüléshez, rossz közérzethez nem társul lelki tartalom.
A SZÍV Szeretetében minden átalakul, feloldódik, Fénnyé válik.
Ő a te Szentséged, a te Szent Középpontod, mely a nagy átalakító és átformáló.
Szíved isteni Fénye átalakította testedben, lelkedben lévő megkötő érzést, mely nem engedte, hogy szabadon szárnyalhass, és energiád szabadon áramolhassanak.

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ne feledkezz meg róla, hogy Szívcsokrod nem csak a tested elülső részén az érzelmi oldalon működik, hanem a test hátsó részén is, az akarati oldalon. Ezért nem minden esetben vezet eredményre, ha csak az érzelmi oldalon lévő Szívcsokroddal alakítod át az energiákat,- mert bizony több esetben tapasztaltam, hogy az akarati oldalon lévő energia csokrokat, tudtunk nélkül bizonyos erők kiválóan tudják manipulálni,- ezért nem árt résen lennünk, és átvenni MAGunk felett az irányítást.
Sokszor el sem tudjuk képzelni, mennyire bele tudnak ülni a negatív megnyilvánulási formák az energiarendszerünkbe, gondolok itt a testünket körülvevő energiamezőre is.

A könnyebb érthetőség végett próbáljuk elvégezni a gyakorlatot.

- Most megkérlek irányítsd figyelmedet tested bizonyos területére, arra a pontra, ahol feszülést, energiaelakadást érzékelsz. Csak add a figyelmedet, ne akard megtudni az érzés okát, fogadd el, hogy jelen van az érzés, de tudd, hogy nem alkotja részedet, mivel nem az EGYSÉGET, hanem a megosztottságot táplálja.
Ha ezt megtetted, akkor minden figyelmedet irányítsd át a Szívcsokrod területére.
Légy kedves végy egy nagy levegőt, és engedd meg, hogy végigáramoljon a testedben.
Ahogy szádon keresztül kifújod a levegőt, hagyd, hogy egyúttal a Szívcsokrodon keresztül is távozzon el minden, ami nem Fényből és Szeretetből fakad.

SZÍVED Temploma a te Szent Helyed, figyelj nagyon Szíved tisztaságára, hogy a SZÍV és a TUDAT összekapcsolódásában egy újfajta energetikai rendszert tudj működtetni!

Testedben, lelkedben, bárhol felmerül valamilyen kellemetlen érzés,- SZÍVED isteni Lángjában, a Szent Tűzben, a Szent Fényben hagyd, hogy minden feloldódjon.
Csak a Szívedre figyelj, az isteni Szentségre mely benned él.
Az összes figyelmedet ide koncentráld.
Egy idő után érzed, hogy különös erő árad szét benned,- az Isteni Szikra meggyújtja a Lángot. Mire ez megtörténik, már olyan tudatszinten vagy, hogy tudod, -
Te és Isten egyek Vagytok.
Tudod, hogy nem kívül, hanem benned él az Isten,- és ez a pont, ahol kapcsolódtok egymáshoz.
A SZÍV Szentsége melyben ISTEN él. És ez az Isteni áthat mindent, - benned és körülötted.
Ha engeded, hogy Szíved Fénye átsugározza a testedet, pillanatokra megérzed, hogy te is Istenivé válhatsz.
Itt már nincs külön lét, EGYSÉG van!
Te és ISTEN SZÖVETSÉGET alkottok, mely felbonthatatlan, eltéphetetlen kötelék.
A FÉNY és a SZERETET köti össze, és működteti téren és időn át.
Ezt a Szentséget kell előhívnotok, megőriznetek és működtetnetek.
Ezáltal teljesedik ki az emberben az isteni, írja át a Tudat segítségével azokat a kódokat, hibás rendszereket melyek a régi részét képezték, és a megosztottságot erősítették.

Aki ezt a MAGénak tudja, lassan átalakul, és testben, lélekben újjászületik,- KRISZTUS TUDATOSSÁGRA születik,- és ezzel a tudatossággal, testben élő Istenemberré válik.
Aki saját cselekedetei által irányítja sorsát, tudata már eléri azt a magasságot, hogy felismeri és felülírja azt őt akadályozó társadalmi beidegződéseket és megkötéseket.

Krisztus azt mondta,- ÉN és az ATYA egyek Vagyunk!

Ha ezt a Szellemiséget követed, akkor az Új Világ részese leszel, ahol a Természeti Törvények áramlásban vannak veled.
Ezáltal életed átalakul, visszatérsz az Eredendő Rendhez, és megtalálod magadban azt az Isteni Minőséget aki mindig is voltál a Kezdetektől fogva,- az EREDENDŐ LÉT MINŐSÉGÉT.

Áldás!

Írta: ÁhimRé/Csillagfény
Feketéné Lendvai Katalin

Veszprém. 2012. január 23. Fergeteg hava
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése