2012. április 16., hétfő

A rák ellenszere


Újra citrom –
Az alábbi cikk Dr Dezsényi Emese doktornőtől jött, aki mentőorvos és katasztrófavédelmi orvos
A CITROM 10.000-szer erősebb mint a KEMOTERÁPIA Elnézést kérek, hogy eddig nem fordítottam le, most veszem a fáradságot, hogy ingyen és bérmentve lefordítsam mindazoknak, akik nem tudnak angolul. Figyelem: ami zárójelbe van téve ( ), az mind az én magyarázatom. (Köszönöm Ifj. Balla Ferencnek mindenki nevében, hogy ezt az anyagot a citromról és hatásairól rendelkezésünkre bocsátotta.
 Nagyon fontosnak tartom, hogy mindez minél több emberhez eljusson, abban a reményben,hogy megmenekülnek ettől a rettenetes bajtól. Magam csak annyit tettem hozzá, hogy helyesírás és magyar nyelvhasználati szempontból kijavítottam, az egyszerű közérthetőség céljából. Arcson Rafael)
Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és készíthetünk citromfürdőt, különösen a test befolyásolt területein (ott ahol rákos).
Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot. Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el nekik, mert egy óriási szívességet teszel nekik azzal, hogy tudatod velük ezt. A Citrom Citrus, ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁKSEJTEKET, 10.000-szer ERŐSEBB MINT A KEMOTERÁPIA.
Miért nem tudjuk mi ezt ??? Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésében, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a valódi citromlé (ami nem laboratóriumban készült) elõnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM hozza létre azokat a rettentő kemoterápiai effektusokat(mellékhatások). Ha van lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy a teraszodon balkonodon, akkor még ma tedd meg. Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve őrzött titok, több, mint gondolnánk. A multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor óriási haszontól esnének el. Amint tudjátok, a citrom fának nem kell sok hely és tudjuk, hogy sok fajta létezik belőle. A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom sok kiváló tulajdonsággal rendelkezik, de a legérdekesebb az, amit a cisztákkal és a daganatokkal csinál.
*Ez a növény egy bizonyított gyógyszer az ÖSSZES RÁKTÍPUS ELLEN !!!
* Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Anti-mikrobiotikus spektrum (választék) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE,az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, és egy ANTIDEPRESSZÁNS (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEGI ZAVAROK ELLEN !!! Ennek az információnak a forrása elbűvölő.
A világ legnagyobb gyártójától jön, amely azt mondja, hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és ezeknek a kísérleteknek az eredményei bebizonyították azt, hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ SEJTEKET 12 típusú ráknál, beleértve a: VÉGBÉL-, MELL-, PROSZTATA-, TŰDÕ-, és a HASNYÁLMIRIGY-rákot. Ennek a fának (citromfa) az összetétele valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb mint az ADRIAMYCIN, gyógyszer amit világszerte használnak a kemoterápiában, ami lelassítja a rákos sejtek növekedését.
És ami a legérdekesebb, hogy ez a CITROM alapú terápia nem csak hogy megöli a rosszindulatú ráksejteket, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES SEJTEKET. Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201 Fordította angolból: Ifj. Balla Ferenc +36-70-398-97-07www.dezsenyiemese.hu—
* * * * *


A rák ellenszere


Kedves Barátaim! Az alábbi szöveg egy  braziliai ismerősöm révén került a birtokomba. Íme:

A Santo Domingoban megjelenő Listin diario a minap arról számolt be, hogy egy brazíliai ferences testvér, bizonyos Fray Romano felfedezte a rák ellenszerét. Egyébként az érdemes férfiú a beléni (Brazília) szeminárium professzora. Amint fény derült szenzációs felfedezésére a sajtó legott megrohamozta a szemináriumot, ahol Romano testvér készségesen elmondta, hogy felfedezésében nincs semmi rendkívüli. Egyszeruűen visszatért az ősi, a természetben fellelhető növényekre épülő gyógymódokhoz. Azokhoz, melyeket a legnagyobb gyógyító, maga a teremtő Isten bocsátott mindnyájunk rendelkezésére. Receptjéért, tanácsaiért természetesen nem kér pénzt, ahogyan Jézus sem tette.
A gyógyító szer jótékony hatása már az első héten megmutatkozik, s mivel már eddig is nagyon sok ember egészségét visszaadta, receptjét Romano testvér felrakta a világhálóra is, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen.  Íme a recept:

Hozzávalók:
­ fél vagy egy kilogramm virágméz
­ két nagy, vagy három kisebb levél aloe vera ­ három evőkanál konyak, whisky, vagy pálinka
Elkészítés:
Törüljük le a port és törjük le a töviseket az aloe vera levelekről (de nehogy meghámozzuk), majd késsel daraboljuk egészen apróra, aztán a mézet, az apróra vágott levéldarabokat és az italt öntsük egy mixerbe és addig mixeljük, amíg krémszerű, olajos sűrítménnyé válik. Ezt töltsük egy üvegbe és tegyük a hűtőbe, de akár szobahőmérsékleten is tárolhatjuk.
A barát szerint naponta háromszor egy-egy evőkanálnyit igyunk meg belőle, legalább negyedórával a főétkezések előtt. Egy kúra tíz napig tart. Utána célszerű orvoshoz fordulni, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban csökkent-e a tumor. A teljes gyógyuláshoz általában négy, egyenként tíznapos kúrára van szükség.
A készítmény egyetlen mellékhatásaként piros foltok jelenhetnek meg a bőrön, de ezek teljesen veszélytelenek.
Bár Romano testvér kifejezetten a rák ellen dolgozta ki, a készítmény nemrég egy huszonkilenc éves, sclerosis multiplexben szenvedő apácát is meggyógyított.
Mivel a segítség mindenkinek egyformán jól jön, rákbeteg embertársainknak különösképp, kérlek, ezúttal tedd félre lustaságod, előítéleteid, és titkos másolatként, küldd tovább ezt a levelet, hogy mások is hozzájussanak.
Jó egészséget adjon az Úr!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése