2012. április 28., szombat

A Nemzet megújulása......
A magyaroknak most megosztás lett részük, nem látják egységként a jövőt.

Különböző tömörüléseket alkotnak, és többnyire egymás ellen hatnak, s mindenki a saját igazságát tartja a legfontosabbnak.
Nincs meg az alázat és a szerénység mintája, amely az egymás iránti tiszteletadásban nyilvánul meg.
Nincs meg az alázat és az elfogadás mintája, mely a közös cél érdekében egymáshoz terelné azokat az embereket, akik együttesen tudnának hatni,- egy Új, s szebb jövőt létrehozni. Sorsotokban benne van a felemelkedés, de sokan nem tudjátok merre induljatok, legfőképpen pedig mit fogadjatok el, és ennek tükrében meddig mehettek el.
Széttárom karjaimat, felétek nyújtom,- s várom, hogy megérkezzetek.
Várom a pillanatot, amikor magamhoz ölelhetlek benneteket.
Szívetekben szeretetet kívánok ébreszteni, egymás iránti elfogadást és tiszteletet. Csak így, ezekkel a tulajdonságokkal léphettek előre és alkothattok egységet.

Nem a közös célt nézitek meg, nem az egységet látjátok meg egymásban, hanem sajnos többnyire még mindig a különbözőséget.
Szívetek rezdülését és tudatotokat egy magasabb minőségre szükségeltetik átállítanotok, amelyben a lélek és a szellem rezdülése folytán, ösztönösen megérzitek mit kell cselekednetek.


 Országotokban forradalmi hangulat uralkodik, ami akármelyik pillanatban a szellemi szintről anyagi szintre helyeződhet.
És Ti még mindig a különbözőséget nézitek egymás közt,- nem arra törekedtek, hogy ebből a számotokra megnyomorított helyzetből kilépjetek.
Csak tiszta fejjel tudtok gondolkodni, és új jövőt alkotni, de mindehhez, Istenhez kell fordulni!
A Ti Mennyei Atyátok arra vár, hogy minden gondot letegyetek a lába elé, átadjátok Neki magatokat az Ő Isteni Vezetésének,- és a bennetek megnyilvánuló Isteni Erő által induljatok útnak,- alkossatok Új Jövőt, Új kezdeteket.
Csakis magatok ereje által nem mentek semmire, csak vergődtök saját kelepcéitekben, mint egy hálóba szorult hal, aki arra vár, hogy az adott időben szabadon bocsátasson, nyugodtan lélegezhessen és éljen tovább.
A szabadságotoknak ára van, és az ára pedig egy magasabb tudatszinten rejlik, ahol félreteszitek az egymás iránti személyes sérelmeket, megjegyzéseket. Csakis a célra összpontosítatok,- ÖSSZEFOGTOK, és a magyar szellemiség újjáteremtésén dolgoztok!Teljes üzenet,- itt- A Nemzet megújulása, csakis önmagatok belső megújulásával következhet be.
Amíg önmagatokat, a belső lényeteket és ahhoz kapcsolódó szellemet, tartalmat, nem újítjátok meg,- ne várjátok, hogy jelentős előrelépéseket tehettek.
- A megváltást mindenkinek először saját magában kell létrehozni, és ha ezt már megtette, akkor tudja megváltani az Országot! De, ezt egyedül nem teheti meg! 

A megváltást ebben az esetben csakis együttes erővel tehetitek meg.
Ezáltal értek el egy olyan RENDET, ami példát mutat a körülöttetek élő Országoknak.

Teljes üzenet,-itt
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése