2017. március 18., szombat

"Mint fent úgy lent" avagy hogyan képes a tudat gyógyítani a testet.


A gyógyító kód


Az élet mindenkin ejtett már sebeket, amik talán a felszínen már behegedtek, s azt hisszük, hogy a probléma így elfedve, már el is van feledve. A tudatalattink, a titkos fekete dobozunk azonban mindent tárol és mind ahányszor a tudatalattink emléke és a tudatos elménk konfliktusba keveredik egymással, elváltozás keletkezik, egy betegség tünet jelenik meg a testünkben.
Az elváltozásokat elsődlegesen a tudatalatti és a lelki tartalom energia- és információtartalma határozza, teremti meg. Ha megértjük testünk fizikai működését, megértjük azt is, hogy a test képes gyógyítani önmagát. A gyógyító kód egy hatékony eszközt ad a kezünkbe, amivel a konfliktust okozó gyökér okot, a bennünk lévő blokk energiáját semlegesíteni tudjuk. Mindannyiunkban ott van az öngyógyítás képessége, kezdjük el használni, MOST.








A kéztartások előtt ezt a szöveget kell elmondani.......


" Kérem, hogy minden, a .......(problémád vagy élettel kapcsolatos kérdések)- hoz kapcsolódó ismert és nem ismert negatív kép, egészségtelen meggyőződés, destruktív sejtmemória és az összes testi probléma kiderüljön, kinyíljon és meggyógyuljon azáltal, hogy megtölt a fény, az élet és Isten szeretete. Azt is kérem, hogy ez a gyógyulás 100-szor vagy még többször hatékonyabb legyen."

(Ezzel azt mondod a testednek, hogy vegye a gyógyítást elsődleges feladatának)