2017. július 21., péntek

Július 23.: ismét Újhold... az érzelmek újjászületése...

Az Újhold mindig új reményeket, új kezdetet hoz nekünk. Az idei nyár pedig meglehetősen intenzíven a párkapcsolati, szerelmi, férfi és női szerepek átalakításáról és átlényegítéséről szól Plútó és Saturnus támogatásában. Mars és Vénusz táncát Merkúr tiszta és őszinte kommunikációval ajándékozza meg, és ahol ez nem sikerül, ott Uránusz szétrobbantja a hamis illúziókat. 
Anélkül, hogy beleragadnánk a szerelmi ügyeinkbe a nyáron, érdemes tovább nézni, és tovább látni a szemünk előtt zajló folyamatokon. Mintha az Univerzum a Nagy Bűvészt játszaná, lebegtetve a kezét, hogy "idefigyelj, idefigyelj", és amíg a figyelmünk oda irányul, a Bűvész másik kezével megtörténtté teszi a varázslatot. 
Avagy miben segít nekünk, ha önön női vagy férfi minőségünkkel munkálkodunk? 
Tiszta, felsőbb énünkkel való kapcsolódásban, a bennünk lévő tiszta "Isteni" minőséggel való egyesülésben...
2010-ben talált rám az ikerláng energia ügye, és 2011-ben, amikor újra manifesztálódott jelen valóságomban, felfedeztem, hogy tulajdonképpen az Egylélek-szerelem energia indított el 21 éves koromban is a spirituális fejlődés útján. Minden lélekfejlődésem ebben az energiában ment végbe. Ekkor tapasztaltam meg az előző életek idővonalát, ő vitt bele családenergetikai átalakításokba, személyiségem fejlődésébe. Nagyon hálás vagyok ezért.
Amióta az Arkangyalok sugallatait és a Fénymeserek üzeneteit közvetítem, mindig is az az iránymutatás érkezett, hogy az Egylélek kapcsolódás jóval több és tágabb, mintsem egy földi kapcsolódás megnyilvánulása.
A "LÉLEK" semleges, semmilyen polaritása sincsen. Tapasztalásai útján volt, mikor férfiként öltött testet, ilyenkor a Lélekben lévő Jang energia nyilvánult meg, természetesen magában hordozva a Jin kódját is (szívünk magjában hordozzuk másik felünk arcát); és volt, amikor nőként nyilvánult meg, amikor is a Lélekben jelen lévő Jin energia öltött alakot és formát, mag-ában, magjában hordozva a Jang arcát, kódját. Amikor nagy korszak váltások vannak soron, akkor vannak Lelkek, akik egyszerre manifesztálják a bennük lévő Jint és Jangot. Ők az Egylélek-párok, mint Jézus és Magdaléna is. De n em minden Lélek választja ezt a tapasztalást. Ez is egy tapasztalás. Nem feltétlenül kellemes, vagy könnyű, mert olyan erős égéseket hoz létre, ami sejtszintű átlényegülést eredményez.
Az tud sejtszinten átlényegülni, ami áttranszformálódott szellemben és lélekben is - azaz mentálisan és érzelmileg is. 
Ez egy kvantumugrás az Egyléleknek, és így ajándék a kollektív térnek. Ezt sokan félreértelmezik, azt hiszik sokan, hogy az ikerlángjuktól függ a spirituális fejlődésük. Ez nem így van! Ahogy képesek vagyunk letenni az "emberi / földi skatulyák párkapcsolati elvárásait és dobozait", akkor elkezd kitisztulni a kép. 
Az ikerláng kapcsolat egy szent kapcsolódás, az Isteni Fény járja át, hiszen a Lélek a Szellem része. Így ha képessé válunk túl tekinteni azon, hogy éppen együttvagyunk-e lelkünk másik felével vagy sem, akkor megláthatjuk az igazságát ennek az energiának. A legmélyebb árnyékaink, mentális és érzelmi sérüléseink gyógyulhatnak. Az ikerláng energia éppenhogy - jelenleg!! - azt mutatja meg, hol van még lehasadásunk az Isteni egységről. Hiszen az Egylélek tiszta kapcsolata sérülésmentes, függőségmentes. Éppenhogy a függetlenségről és a szabadságról szól. Amíg függ&u uml;nk lelkünk másik felétől, addig nem vagyunk a tiszta szeretés középpontjában. 
Az ikerláng energia tanítja a feltétel nélküli szeretést és a feltétel nélküli szerelmet. Ez a szerelem a Tantra szerelem, mely az ikerláng energia egyik jellemzője. A Tantra szerelem a test szeretésében nyilvánul meg, a simogatásban, amikor lélek egyesül a lélekkel. Az ikerláng kapcsolatban megtörténik a szellemi, a lelki és a testi egyesülés is...
Valahonnan innen mennék át a Csillagenergiák összefüggéseire (részben) - Vajon miért ilyen "divatos" az ikerláng téma? - Mert Plútó éppen alászáll, és sejtszintű átlényegülést hoz. Ezért (is) foglalkoztat olyan sokakat az ikerlélek energia, itt az átlényegülés misztériuma. Amikor önmagunkban lévő férfi és női energiákat tisztítjuk, mellérendeltségbe alkímiázzuk, akkor egyre békésebbé válunk önmagunkban, kiegyenlítődünk.
Aki tényleg ikerláng energiában munkálkodik, ő egyre beljebb kerül az önismeretben. Hiszen lélekpárja a magjában várja, a legbelsőbb egyensúly pontban. Mintha... akkor állnánk készen egy ilyen kapcsolatra, amikor már nem ragaszkodunk hozzá, nem függünk tőle, levetkőzzük az elvárásokat, képessé válunk a megenegedésre, szabaddá válunk...
Ide hoznám összefüggésbe a narancs és kék párost - komplementer fények- vagyis egymásba olvadva tiszta fénnyé változnak, átlátszóvá, töltés nélkülivé. A kék az isteni fénysugár, melynek komplementere a narancs - a szakrális fénysugár...
A narancs energiája a DOLCE VITA energia, élvezni az életet... A férfi és a nő egymásmellérendeltsége, társ-energiája, tantrikus szexualitása. Bizony innen az ősi misztériumok tanítása, miszerint a szent szakrális szerelem energiájában a férfi és a nő egyesülve kapcsolódik Isteni Fényével... narancs és kék...
Ha szeretnél még több ősi tudást felébreszteni magadban a színek fénykódjaival, itt olvashatsz erről bővebben:
A mostani Újhold a Rák Csillagképében fejti ki hátását, bár már azt lassan elhagyva. Így egyszerre hozza az elengedés és a befogadás misztérium tanítását, avagy a megengedést. Képessé válunk-e a megengedésre, hogy ami menni szeretne, az hagy menjen, ami jönni szeretne, az hagy jöjjön?! Képessé válunk-e arra, hogy letegyük az irányítás kényszerünket és a kontroll kényszerünket?
A Rák Csillagjegy a legérzelmesebb csillagjegy, az egyik legintuitívabb energia. Óriási érzelmi átalakulást hozhat nekünk. Ha azt szeretnénk, hogy az anyagban megváltozzanak az élethelyzetek, akkor a mentális tér (hitrendszerek, sztereotípiák) és az érzelmi tér (előző élet és gyermekkori, családenergetikai lenyomatok) energiáit szükséges átalakítani. A Rák az egyik legalkalmasabb képlet ehhez, amely már el is kezdődött, hiszen előtte és utána három nappal már benne vagyunk az Újhold mezejében. Most arra figyelj, amit szeretnél, mert éppen az újat fűzzük meg! Mivel a Rák uralkodó bolygója a Hold, ne ijedj&uum l;nk meg a sírós hangulattól. A víz elmos, a könnyek elmosnak...tisztítanak..
Az Újenergia pedig az Isteni Szeretés-Teremtés törvényeit tanítja nekünk... 
Közvetítette: Kristályfény33 dr. Vaktor Orsolya