2015. december 5., szombat

Kinyilatkoztatás 2015.12.21.



Az alábbi szöveget egy fehér gyertya meggyújtása mellett, hangosan a megadott időpontban, tiszta szívvel és lélekkel nyilatkoztasd ki, így csatlakozol az EGY-s-Ég-hez. (A szöveg megjelenítéséhez kattints a "TÖBB" feliratra) Kinyilatkoztatás 2015. 12. 21.

Mindenható Teremtő Öreg Isten és Nagyboldogasszony Anyánk a Fényben. Köszönjük és tudjuk, hogy ti bennünk vagytok, és mi bennetek vagyunk, és mi egyek vagyunk a Fényben és egyek vagyunk a Teremtésben.
Korona csakránkon keresztül, csatlakozunk az Univerzum végtelen szeretetéhez és teremtői energiáihoz.
Most pedig azért, hogy tisztán kérhessünk, tisztán teremthessünk és szabadok lehessünk, bocsássunk meg önmagunknak és mindenki másnak:
Megbocsájtok magamnak tiszta szívemből és szabad akaratomból az eddigi összes életeimben elkövetett tévedéseimért és a jelenlegi életemben elkövetett összes tévedésemért, mert így szabad vagyok.
Most pedig megbocsájtok mindenkinek tiszta szívemből és szabad akaratomból, az eddigi összes életeimben és a jelenlegi életemben mindenkinek, aki ártó szándékkal közelített felém és a magyarság felé, hogy ők is szabadok lehessenek. A magyarok Öregistenének áldását kérem rájuk és a végtelen szeretet legyen velük.
Eljött az idő, mikor arra kérjük Mindenható Teremtőnket, hogy a szavak, melyek kinyilatkoztatásra kerülnek most általunk, legyenek az Ő szavai, és Nagyboldogasszony Anyánkat pedig arra kérjük, hogy fogadja be e szavakat, hogy megbocsájtásunk által megszülethessen az Új Nap.
Minden átok, minden fogadalom, minden negatív erő, mely bilincsként fogja a magyart és leköti szárnyait, az Új Nap fénye által az Univerzumban alakuljon át, legyen belőle végtelen szeretet, végtelen egészség, végtelen bőség, béke, harmónia, a magyarság és az emberiség számára!
Most pedig arra kérünk téged Teremtőnk, halld gyermekeid szavát, kik tiszta szívből, szabad akaratból kinyilatkoztatják, hogy készen állnak befogadni és elfogadni a végtelen szeretetet, a végtelen egészséget, a békét, a harmóniát, a hosszú életet, a végtelen bőséget és minden olyan energiát, mely által a magyarság és általa az emberiség felemelkedik. 
A Fény által kerüljenek harmóniába a férfi és a női energiák, legyen újra egyensúly férfi és nő között. A férfi tudja megélni férfiasságát, a nő tudja megélni nőiességét, a hűség újra erény legyen. A férfi és a nő tudjon újra kéz a kézben járni, tudjanak szerelemmel egymás szemébe nézni, s a szerelem energiája töltse be minden napjukat. Teremtsenek újra tiszta szívből és szerelemből, hogy közös döntéseik által bölcsen irányíthassák életüket.
Legyen így, most!
Megköszönjük és hálát adunk Teremtő Öregistenünknek, Nagyboldogasszony Anyánknak, hogy meghallgattátok szavainkat és kéréseinket, hogy az általunk kinyilatkoztatott és a bennetek megfogant és megszületett egy gondolat, egy akarat, egy cél megvalósul.
Legyen így, mert így van!


Advent a Hargitán (1988) - Kubik Anna, Bubik István, Sinkovits Imre


Mooji - A teljes önátadás imája


Gábriel Arkangyal közvetítésében: Fordulópont a spirituális úton… megérkezünk…




Gábriel Arkangyal közvetítésében: A 8-as év közelgő téli nap-éjforduló fordulópontja a spirituális úton… megérkezünk…
Ébrednek lelkünk angyali minőségei...
Az őszi ciklus zárulása közeledik, sok-sok kihíváson túllendülve a lélekúton. Bizony, ahogy vesszük magunkhoz vissza aranykori minőségeinket, úgy egyre mélyebbről szükséges árnyékainkat megvilágosítani, kifényesíteni. A lélekemelkedés, a megvilágosodás árnyékaink megvilágításán át érhető el, vagyis szükséges szembenézni önmagunk legmélyebben szunnyadó gondolat- és viselkedés mintáival. Ahhoz, hogy a tiszta fénylény állapotunkat visszanyerjük, lenyomatainkat szükséges felismernünk, megismernünk, majd napról napra ebben az ismeretben feloldanunk és elengednünk. A spirituális fejlődés a legmélyebb szintű önismeret. Mind az, ami felzaklat, ahol ellenállás van bennünk, azzal dolgunk van, mert ott megrekedés van, ott nincsen áramlás. Még…
Mindeközben…
Annyira nagyon nehéz tud lenni elfogadni a világnak olyan dolgait, amelyekről évezredek óta úgy ítélkeztünk, úgy döntöttünk, hogy rossz, helytelen, gonosz dolog…
Mintha azt kérné tőlünk a spirituális út, hogy szeressük azt is, ami fájdalmas… mintha önmagunkat hazudtolnánk meg így, hiszen az értékrendünk kérdőjeleződik meg…
Néha már azt sem tudjuk, kik is vagyunk valójában…
Talán így értjük meg azt, hogy a szeretet semleges és elfogadó, ítéletmentes. A szeretet nem a rajongás, a szeretet nem az ajnározás, és hajbókolás. A szeretet a néma elfogadása annak, hogy a világ olyan, amilyen, és szabad választásunk van minden pillanatban, hogy melyik úton járunk: a Teremtés milliónyi arcát elfogadó és azt nem elítélő, nem megítélő szeretet útján, vagy az ítélkezés, kirekesztés, ártás útján…
A karma kiegyenlítődése nem azt jelenti, hogy ha valaha bántás ért bennünket, akkor jogunk lenne visszabántani!
Így sosincsen vége a karmikus körforgásnak…
Amikor visszakerülünk egy karmikus helyzetbe, akkor ott a kiegyenlítődés nem a visszabántással, hanem a szeretet megbocsátó alkímiai erejében képes egyensúlyba állni!
Kihívás nyitott szívűnek lenni a jelen világban: Minél jobban nyitjuk meg szívünket, annál inkább érezzük e világ zordságait. Vajon mi lehet az összefüggés a szívünk egyre szélesebb megnyitása, és az egyre érzékenyebbé válás között?
Minél nyitottabb a szívünk, annál érzékenyebbé válunk a hamisságra, a mellébeszélésre, az igazságtalanságra… Egyre nehezebb elviselni, amikor valaki nem mond igazat, amikor valaki nem őszinte, vagy a másikra mutogat, mert nem látja önmagát…
Nos, ilyenkor azért mi is álljunk meg egy gondolatra: Miért zaklat fel? Mi a dolgunk vele?
A tükör-mechanizmus jelentheti azt is, hogy valami olyannal szembesülünk egy adott szituációban, ami még működik bennünk is (akár egy másik helyzetben), vagy pedig a megbocsátás lenne a feladat e mintákat illetően. A megbocsátás az, ami felszabadít, és a semleges szeretet középpontjába visz bennünket.
Talán a sok kioldásban és feloldásban elfáradtunk és kifáradtunk már…
Amikor a fáradtság és kimerülés legmélyebb pontjába érkezünk, amikor úgy érezzük, hogy minden erőnk elszállt már, ennek sosem lesz vége, semmi nem vezet sehova, ez egy végeláthatatlan folyamat… már-már feladjuk, vagy akár fel is adtuk…
Akkor fordulópont érkezik:
A december 21-i Fényünnep, így a 8-as évvégén éppen ezt a csodát hozza el nekünk. A Fényünnep energiájában lépünk át a 9-es évbe… a megérkezés évébe…
A sok éves oldásnak, feloldásnak, kioldásnak érkezik az ajándéka: új fénytest épül bennünk és körülöttünk a 9-es évben. A Fény Ünnepének ajándékai feltöltenek bennünket hittel, reménnyel, szeretettel és fénnyel. A régi minták kiürítése után új energiák épülnek, új fényszálak épülnek fénytestünkbe. Nem mindenkinek, és ez nem kiválasztottság kérdése: Bárkinél megtörténhet eme csodálatos folyamat, akinek hite és szeretete annyira nyitott, hogy többé nem kérdés benne a Fényvilág, és az ő Fényeredete! Fénylény állapotunk, fénytestünk magasabb energiaminőségek újra töltésével épül újjá. Ahogy a fénytestünk fényszálain az információk és a programok megváltoznak, úgy változik sejtinformációnk is…
Földi életünkben történhet meg az a csoda, amikor testünk sejtszerkezete változni kezd. Egyre fényesebb lesz bőrünk, kisimul, ragyog a fénytől, hajunk szerkezete javul, fényesedik. Megváltoznak étkezési szokásaink, bizonyos ételeket már nem tudunk többé enni, mert már túl nehéz a testünknek. A testünk érzete változik, egyre könnyebbnek érezzük magunkat, és egyre érzékenyebbé válik testünk is az érintésre (például ruhák, szövetek finomsága), vagy az auránkat kezdjük egyre intenzívebben érezni, nem csak látni. A műanyagot egyre inkább mellőzzük étkezésünkből, ruháinkból, a minket körül vevő tárgyakból. (A műanyag – mű anyag – nem közvetíti az energiát, hanem blokkolja. A műanyag elterjedése az energia mezők áramlásának blokkolása.) Egyre inkább visszatalálunk a természetes anyagokhoz… Változhat a testalkatunk, fogyunk, hízunk, kinek melyik lesz a kiegyenlítődés a saját energiamagjához igazodóan. Ezek azok a konkrét fizikai tünetek, amelyek történhetnek többek között. Idetartozik még az energiamezők hullámainak egyre intenzívebb érzékelése, melyet émelygés, szédülés, fejfájás kísérhet. Amikor valamelyik testrészünknél, testzónánknál feszítés, feszültség, már-már fájdalomnak tűnő érzet jelenik meg, igyekezzünk beazonosítani, melyik csakránkhoz, melyik életterülethez tartozik a jelenség, mert éppen annak a zónának a tudatalatti tere tisztul a régi, vaskori programoktól, fényesedik és töltődik aranykori, krisztusi szeretetfény energiákkal.
A Krisztusság a léleknek az aranykori állapota, amikor már a lélekben nincsenek jelen a fájdalom és félelem lenyomatai. Vagyis a Krisztusi Aranykori lélekállapot, amikor lélek megtisztul (megvilágosodik) minden fájdalom és félelem minta és mechanizmus működésétől. Megszűnnek a védelmi mechanizmusok, vagyis megszűnik az agresszió. Az agresszió gyökere a félelem és védelem a fájdalomtól. Ahol ezek nincsenek jelen, ott van jelen a béke, mert ott szeretet van.
Sokan vannak már egyébként béke állapotban, még ha vannak is finom hangolások a hétköznapokban, már sokan egészen közel értek a teljes szeretet-béke állapotához. Ők már felismerik azokat az apró kimozdulásokat, melyeken kitartóan és áltatosan dolgoznak spirituális és energetikai értelemben. Ők már felvállalták a felelősséget ön-mag-ukért. Minél többen fényesítjük meg mag-unkat, annál szeretettel telibb lesz a tér, ahol jelen vagyunk.
„Mert a Teremtő Téged küldött, mint az ő Fényküldöttét, hogy fényt és szeretet vigyen oda, ahol sötétség, fájdalom van. Te magad vagy az a Fényküldött, aki szeretet és fényt viszel oda, ahol abból hiány van.” /Gábriel Arkangyal/
December 21-i Fényünnep újabb fénykapukat nyit a lelkünkben, újabb fényerőt integrálhatunk magunkba, hiszen időszakról időszakra integráljuk azt vissza magunkba.
Hogy miért nem megy egyszerre?
Nos, gondoljuk végig, amikor energiamezők hullámoznak körülöttünk, attól mennyire émelygünk, szédülünk! Ahogy évekbe tellett elengedni és feloldani bekövesedett mintáinkat, úgy rétegről rétegre építjük vissza aranykori fénytestünket…
Gábriel Arkangyal közvetítésében írta: Kristályfény33
Így december 13-án angyali lélek - minőségeinket ébresztve, az Arkangyalok fényében és szeretetében, a december 21-i Fénykapu ajándékait befogadva a következő meditációk és Arkangyali közvetítések ékeznek hozzánk:
HIT– meditáció és közvetítés: Gábriel Arkangyal, Sandalphon Arkangyal
REMÉNY- meditáció és közvetítés: Haniel Arkangyal, Jeremiel Arkangyal
SZERETET - meditáció és közvetítés: Chamael Arkangyal, Jophiel Arkangyal
FÉNY - meditáció és közvetítés: Metatron Arkangyal, Uriel Arkangyal, Raziel Arkangyal
További részletek és információk:
http://vaktororsolya.hu/cikkek/lelekgyogyitas/40
Szeretettel várok minden lelket,
akiket az angyali vezetés elvezet hozzám!

„Párizs mindent megváltoztatott” - 2015.12.04.


Kovács Kálmánné Nóri : A VÁRAKOZÁSRÓL




Kedveseim!
Ránk köszöntött a naptár szerinti tél, hozta magával a VÁRAKOZÁS idejét!

Bizony ez az év legsötétebb időszaka. A másik oldal különös, ártó lényei megkapták az engedélyt a tobzódásra. A rövid nappalokat a hosszú, sejtelmes éjszakák váltják, villanó gondolatok, suhanó árnyak nyüzsögnek.

Mindenfelől nyomul felénk a fordulj befelé, tarts bűnbánatot, bőjtöljél! Nincs elég baj, még maradj egyedül a téli depresszió hideg ridegségében ! Egyébről sem szól a világ, mint arról, hogy adakozzál, jótékonykodjál! Visszataszító, amit a jótékonysági szervezetek művelnek úton-útfélen, bevásárlóközpontokban.

Érthetetlen, miért nem a gazdagokat keresik fel kéréseikkel, akik a szegényektől elvont jövedelmekből építették fel "ügyes" vállalkozásaikat. Miért nem az állammal együtt végzik a gondoskodó ellátást, hiszen adóforintjainknak ez is a célja. Ám a legvisszataszítóbb az egészben az, hogy ezzel a kampánnyal azt sugallják, jótékonyságunkkal bűnös lelkünkön segíthetünk.

Az egész Sólyomünnepre való készülődés csak a vásárlásról, a pénzről szól! Hát ezek vagyunk mi, magyar testvéreim?????

Őseink tudták, hogy az év ezen időszaka az ellen oldal hatalmát engedi, hiszen ilyenkor történnek a bajok., balesetek, tragédiák, amik által sok emberi sors beteljesedik, a lélek tanul, fejlődni.

Enyészet havának 30. napjával befejeződtek a lakodalmak, az esküvők. Ám a legsötétebb időszakban a legjobb védelmet a vidám együttlétek szerezték. Jöttek a disznótorok, összejártak a fonóba, kukoricafosztásra, vagy csak szomszédoltak.
A Várakozásban várták Napisten születését, ami Álom havának 21. napján történik. Ám a várakozás alatt örömmel, vidáman készültek a nagy eseményre. Az utcákon zajoltak, danoltak, kurjongattak,  láncokat csörgettek, így tisztították a teret, a tüzekkel, fényekkel pedig távol tartották az apró gonosz lényeket.

Napisten azonban nem hagyta magára magyar gyermekeit a sötétségben. Lejött közéjük, és járta a vidéket. Bement mindenhova, ahol jókedvű magyarok együtt voltak. Ő Magyar Láncos Miklós, a jóságos, bölcs öreg. Nem éjszaka, lopva adakozott, hanem a legdrágábbat, az idejét, a tiszta figyelmét és bölcsességét adta. Meghallgatta az embereket, és kiváló tanácsaival segítette útjukat, életüket. A rosszcsont gyermekekre is figyelt, akiket soha nem bántott, nem szidott. Szeretete megóvta őket a félrecsúszásoktól.. Mézeskalácsot osztott, nem virgácsot, hanem varázsvesszőt és titokdiót ajándékozott mindenkinek. Majd ment tovább, láncos botját csörgetve, tisztította a teret, távol tartotta az ártó lényeket.

Kinek mi jut eszébe a lánc csörgéséről, lelkében olyan ember. Mert Magyar Miklós láncai finom ezüst és arany láncocskák, amelyek kötik a békeláncot, a szeretet láncot, és az ősök láncolatát idevarázsolja védelemként. Szegény Láncos Miklós, mára krampuszt faragtak belőle, aki láncával ijesztget, és virgácsot osztogat, hagy verekedjenek a gyerekek.

Aztán végre megszületik Napistenünk! Legyőzi a sötétséget, és a világosság növekedni kezd. Nagy ünnep ez, hiszen az éltető Fény győzedelmeskedik, hogy legyen kikelet és új tavasz. Ez ételmegáldó ünnep, amikor is őseink a tiszta,  új Fény áldását kérték ételeikre, hogy a magyaroknak mindig áldott, egészséges étel kerüljön az asztalára. Három nap múlva ismét kimentek a megszentelt helyre, és megtartották a Sólyomünnepet. Tudták, minél magasabbról érkezik a napsugár, annál melegebb, erősebb. Ezért sólymokat röptettek a Nap felé, és tüzes celőkéket lőttek ki, hogy emeljék az Égi Útján. Vagyis tevékenyen, örömmel vettek részt a fény növelésében.

Kedveseim!
Örömmel készüljetek Napisten születésére! Legyetek sokat együtt, és bolondozzatok, mulatozzatok, ne hagyjátok, hogy a napi gondokkal elvegyék a kedveteket! Álom hava bővelkedik az óvó-védő-termékenyítő varázslásokban, amint azt írott hagyományaink ránk hagyták. Tartsatok Luca napot, Láncos Miklós napot, járjatok bálba. Amennyire lehet, öltözzetek pirosba, hiszen a Nap fiai, a Tűz gyermekei vagyunk, és ezzel távol tartjuk az ártó lényeket is.

Ne öljétek az időtöket felesleges vásárlásokkal, és ne engedjétek magatokra a bűntudat energiáját az adományozások, jótékonykodások túlhajszolásával. Segíteni másokon egész évben kell, és oda kell adni egész évben, ami másoknak jó.
A Magyarok életének a célja a LÉT SZÉPSÉGÉNek a megtapasztalása. Éljetek vele !
Áldott VÁRAKOZÁS

Üdvözlettel: Nóri