2015. október 12., hétfő

Tanuld meg magadban szeretni Istent!






Tanuld meg szeretni magad ember!
 
Tanuld meg magadban szeretni Istent!
Ha Önmagadat nem szereted, hogy szerethetnél másokat?
Hogy tudnál feléjük segítő kezeket nyújtani, ha Önmagadat kívülre helyezed?
Belső megélésből, és mély érzelemből jön a legtisztább segítő szándék.
Kérlek bennetek, Önmagatok Fényében találjátok meg Istent!
Engedjétek meg, hogy szóljon hozzátok, vezessen bennetek!
Ott benn, a szíved, a lelked szeretetében EGY VAGY ISTENNEL!
Ő az AKI irányít, és utat mutat ha megkéred!
Ne kívülről várd a segítséget, tanulj meg kapcsolatba lépni azzal a Szent Erővel, Aki a legjobb tudása szerint segít az úton, és adja meg számodra azokat a felismeréseket, lehetőséget, amelyre pont abban a pillanatban szükséged van.
Ne a külső utakat járd!
A magad útját járd teljességgel, ami lehet, hogy merőben különbözik a többitől.
Ha ez félelemmel tölt el, akkor kérd Istent, hogy minősítse át ezt a félelmet
SZERETETTÉ, és ha ez megtörtént, akkor már bátran lépsz előre, még ha nem is tudod, utad merre vezet.
Isten SZERETETE és végtelen KEGYELME átsegít a legnagyobb nehézségeken, csak mindig tudd,-  hogy Uram ne az én akaratom érvényesüljön, hanem az, amit TE jónak látsz nekem.
Nehéz és küzdelmes szakasz Önmagunk feladása az Isteninek, de csakis ezáltal tudunk itt a Földön egy magasabb tudatossággal és SZERETET minőséggel járni és tenni a dolgunkat.
Adjon Isten mindehhez sok erőt, az embereknek kitartást, hogy utuk során ne bizonytalanodjanak el, ne gyengüljenek és tévedjenek el, hanem Isten segedelmével Önmagukban újjászülessenek!
Az újjászületett ember már Új Világot, egy új tudatosságot alkot, és ezzel a minőséggel építi fel magát és a körülötte lévő világot.
Áldással és Fénnyel: ÁhimRé- Feketéné Lendvai Katalin 


Mai angyali üzenet


"Minden kérésed meghallgatásra talál nálunk! 

Nagy hatalmú lények vagyunk, mindenben a rendelkezésedre állunk. 
Ne feledd, s fogadd el: a karmádba nem avatkozhatunk be! 
Az Isteni Tervnek megfelelően cselekszünk. Terelgetünk, információkat küldünk, belső érzések, sugallatok formájában!"




IMÁDSÁG A MAGYAR NÉPÉRT - NYÍRŐ JÓZSEF





Magyar ne félj, remélj, Isten Országa benned él!
Nemsokára jő az Új Kikelet, mely Nemzeted feltámadását hirdeti.
Engedd el a fájó múltat, a lehúzó kötelékeket! Bízz, remélj és higgy, hogy lesz egy új jövő, és annak várományosa a magyar nép.
Az ÉG tisztán csillog, a NAP rátok szórja sugarát.
Utolsó erőfeszítéseiteket élitek magyarok.
A feltámadás, az újjászületés mindig fájdalommal és kínnal jár, de ne csüggedj kedves népem, jő még új kikelet, és akkor felharsannak a harsonák, és a magyar Új Hazába tér, mert benne lakik Isten Országa, Eget és Földet összekötötte és középre helyezte.
(Új Haza,- Letisztult érték és szemléletet jelent.)
ÁhimRé- Feketéné Lendvai Katalin



LISZT NÁNDOR : Magyar Imádság


Miatyánk, Úristen, ki vagy a mennyekben, 
Ne hagyjál bennünket pusztító könnyekben, 
Fáradságos munkánk a szívednek tessék, 
A Te Áldott neved meg is szenteltessék.
Erős magyar hittel jöjjön el az ország,
Az az ezeréves régi Magyarország.
Amiként a mennyben sírni sohase kellett,
Azonképpen ott a Duna, Tisza mellett
Ragyogjon a remény magyar eredettel,
Tiszta imádattal, hősi szeretettel !
Égjenek az álmok amik ránk omolnak,
És a kenyerünket add meg nekünk holnap,
Add meg a mi száraz, barna kenyerünket,
Áldd meg a mi dolgos, kérges tenyerünket,
Űzzed ki Hazánkból mi elleneinket,
Minden gonosziktól szabadíts meg minket.
Ellenség ne lépjen többé magyar rögre,
Ez a mi kérésünk most és mindörökre.
Ámen.

Októberi energiák




Ez az október egyrészről a KAPCSOLATOK HÓNAPJA(Vénusz) és főleg a Plútóé, ami viszont a VÉGLETES ÁTALAKULÁS szimbóluma. Nagy horderejű, a mindennapokban nem azonnal észlelhető változás előtt állunk, amiket csak akkor fogsz észlelni, ha képes vagy elengedni a kötődéseidet…

Engedd el a kötéseket a gondosan felépített személyiségedhez, az élethez való viszonyodhoz, a munkádhoz, a kapcsolataidhoz, mert olyan dolgok várnak rá, amiket nem tudsz elképzelni. Ugyanis, ha elképzeled, azt az elmédből, a vágyaidból, ki nem élt frusztrációidból, elnyomott tudatalattidból tennéd… és csalódni fogsz, mint ahogyan eddig sokszor. A legjobb ha félreállsz a saját utadból. :)
(lentebb megtalálod az írást, amit érdemes kinyomtatnod, időről-időre elővenned...)
* * *
Hogyan létezz folyamatosan az elméden kívül, az Önvalódban, az Én Vagyok állapotában?
A 4 napos elvonulás időpontja: 
2015. november 12-15.
* * *
 Részletek a 2015-ös Csillaglesőből, október hónapra:
 Egy különleges potenciál válik megélhetővé a hetekben, amit egy sok-sok évente létrejövő fényszögkapcsolat tükröz: ami az életünkben nehezen megélhető, az most könnyebben felismerhető és átalakítható. A Szaturnuszt régen nem véletlenül hívták a nagy szerencsétlenség bolygójának, bár egyáltalán nem az, csak értő szemmel kell néznünk. Azt, amit az ego nem szeret, az elvesztést, az elmúlást és a szembesülést teszi kérlelhetetlenül tapasztalatokká, így valóban nehéznek és negatívnak tapasztalhatjuk az Küszöb Őrét, ahogyan a Szaturnuszt nevezik. Ezen a „küszöbön” ugyanis nem vihetsz át magaddal semmit sem, csak azt, ami a egótlan, örök, és nem valami hebehurgya vágyálom, s ami csak belőled fakad, és nem tanult vagy felvett minta. Így ha például azért halmoztál fel vagyonokat, hogy hatalmi játszmáidat játszhasd, akkor egy Szaturnusz aktiválás a képletedben tükrözheti azt, hogy elveszíted mindenedet. Ha viszont számodra a pénz nem több mint bármi más az életedben, egy eszköz, semmi extra dolgot nem fűzül hozzá, akkor a szaturnuszi értelemben véve rendben lévő. Nos, elég is a példákból, mert most a Szaturnusz a Holdcsomópontokkal kerül trigon és szextil kapcsolatba, így a benned lévő szaturnuszi tapasztalatok tekintetében most nagy előrelépésekre tehetsz szert. Felismerheted, hogy mi az, amihez ragaszkodsz, bár el kéne engedned: így elébe mehetsz annak, hogy a Szaturnusz vágja le rólad úgymond. Így a bölcsességedet segítségül hívva képes vagy most a hetekben(!) meglátni, hogy ahol azt érezted, hogy az élet elvesz, ott miért is vesz el tőled? Ahol szűkösséget tapasztaltál, ahol korlátokba botlottál, ott miért is adtad meg magadnak ezeket a tapasztalásokat? Mit is tanítottak neked ezek a helyzetek? Lásd meg tisztán, hogy a küzdelmek mibe próbálják beleverni az orrodat, és most egy nagy lépést tehetsz önmagad valódisága felé.
* * *
 A Holdcsomópontok jegyet váltanak. Mint látható, ez is egy-két évente ismétlődő esemény, s üzenete éppen ezért nehezebben fedezhető fel a mindennapokban. (A kos-mérleg tengelyből a halak-szűz tengelyre lép, egészen 2017. április 29-ig). A Holdcsomópontok tulajdonképpen a karmikus térből való kilépés lehetőségének szimbólumai, ahogyan korábbi oldalakon olvashattad, mintha egy másik sínre való váltanál. Azaz elindult a vonatod Budapestről Pécsre, mert ez volt a célod, a karmád, a sorsod, akármid – de közben ráébredsz arra, hogy már nincs értelme Pécsre menned, mert amit ott kerestél volna, megtaláltad. S átszállsz a szegedi IC-re, mert tudod, hogy most az a beteljesítő számodra. Így a pécsi emberekkel való „karmikus” találkozásod már nem jön létre, amiért ők lehet nem fognak szeretni, de valójában az az ember, aki anno Budapestről Pécsre indult el, út közben átalakult és más ember lett. Ám általában az ember ragaszkodik a régi énjéhez, mert ismert és megszokott, és nem szeret mássá lenni. Mert akkor sok minden odalesz – mint ahogyan a pécsi út is elveszett. Ám vannak tiszta pillanatok (egyre több) az ember életében, amikor is ráébred, hogy a régi én már nem szolgálja őt – és ilyenkor jön az „átszállás”. S a felismerések jellegét mutatja meg a Holdcsomópont: azaz eddig 2014 tavasza óta főleg a „párkapcsolat” és az „én” kérdése volt terítéken, azaz hol végződik az „akarom” és hol kezdődik az, hogy közösen tudj valakivel együtt élni? Ha visszanézel a 2014-es évre, látni fogod a párkapcsolati átalakulásokat.
Nos, a halak és a szűz tengely üzenete erősödik, és erről már nagyon részletesen olvashattál a szeptemberi üzenetben a Jupiter és a Neptunusz szembenállásakor. Summa summarum: a racionális, gyakorlatias elme és az Minden Egyet kutató lélek találkozása jöhet létre, ha képes vagy az elmédet beolvasztani az isteni intelligenciádba, a felsőbb énedbe. S másik oldalról pedig a lelked mélyén lapuló félelmek és vágyálmok terén kell rendet tenned, mert ami elrugaszkodott a valóságtól, az visszahullik idővel. Ez egy szinten erősíti a spiritualitást ugyanakkor a ködök és illúziók tekintetében pedig visszavisz egy hétköznapi és élhető szintre. Az elkövetkező másfél év karmikus színterén ezen játszmáid kerülhetnek felismerésre.
 * * *
 Egy ritka ám jelentőségteljes fényszög alakul ki a lassú mozgású Plútó és a Jupiter között, ami összhangban van az elmúlt 30 nap üzeneteivel, tovább erősíti a Jupiterről írt üzenetek erejét. A hitvilágod totális átalakulása, a benned élő igazságok, törvények és világképek omolhatnak össze és alakulhatnak át. Egy szinten megrendítő lehet ezt megtapasztalni, hiszen a Plútó a végletek szimbóluma, ezért gyökeres változásokon mehet át a világképed. S ha emlékszel még, a Szaturnusz a nyilas jegyében jár (szeptember 18-i írás), ami szintén jupiteri analógia, tehát most elképesztően „meg van bombázva” minden, amit a Jupiter szimbolizál benned. Erre természetesen szükséged van, hiszen a fejlődésedhez elengedhetetlenül szükséges mindez. Mint amikor egy kisgyermek először ráébred arra, hogy nincs Télapó, igen megrázó lehet, hogy mindaz, amit igaznak vélt, hamis volt. Ehhez hasonló átalakulás zajlik most, amit a lehető legjobban akkor tudsz megélni, ha te is gyermeki módon fogadod el a változást: megéled az esetleges fájdalmat, majd továbblépsz, és 30 évesen se azon keseregsz, hogy miért nincs Télapó… De ehhez fel kell nőni…
 * * *
 A Szaturnusz lassan belépett a Skorpió csillagképbe (nem jegybe), annak is az ollójánál jár. Ennek az időszaknak az üzenete egészen Karácsonyig fog tartani, mégpedig a saját képletedben – azaz életedben, horoszkópodban – jelen lévő Szaturnuszt akkor fogod tudni magas szinten működtetni, ha most a Skorpió olllójának szimbolikát megérted, mert ezzel az égi utazásunk során ez az olló vágja le úgymond a lelkünkhöz méltatnak erőket. A Szaturnusz tehát most arra fókuszálja életünket, hogy aminek már itt az ideje régóta, hogy magad mögött hagyd, azt most kénytelen leszel „levágni”. De mi is az a „méltatlan”? Ezt mindenki döntse el a saját élete szerint, hogy melyek azok a személyiség-beli tulajdonságok, amelyek már megvilágításba kerültek, de még mindig magával cipeli az ember. A Skorpió csillagképben járó Szaturnusz esetében itt tényleg nincs menekülési útvonal, szembe kell nézni mindennel, és csak a Valódi mehet tovább majd a Tejútra – az égi szimbólumok szerint.

Sok szeretettel,
Kiss Balázs Kunó


Telefonhívás érkezik Istenhez





"Telefonhívás érkezik Istenhez:
- Halló, jó napot kívánok! Beszélhetnék Istennel?
- Jó napot! Kapcsolom!
- Jó napot, Lelkem! Figyelmesen hallgatlak!
- Uram, előttünk az Új Év! Kérlek,teljesítsd a kívánságaimat!
- Természetesen, mindent, amit kérsz! De előtte kapcsolom neked a kívánságokat teljesítő osztályt, igyekezz megérteni, milyen hibákat követtél el a múltban!
… Gépi hang a telefonban: „Kérem, várjon… azonnal kapcsolunk téged a kívánság osztály ügyfélszolgálatosával”
…Várom….
- Üdvözlöm! Mit szeretne megtudni?
- Jó napot kívánok! Engem az Úr átirányított önökhöz és mondta, mielőtt új kívánságaim teljesítését kérném, jó lenne meghallgatnom az előzőeket.
- Értem, egy pillanat…. Megvan! Lelke minden kívánsága. Hallgatja?
- Igen, figyelem!
- Kezdjük a múlt évvel:
1. Unom már ezt a munkát! (teljesítve: „ez a munka megunva!”)
2. A férjem nem figyelmes velem! (teljesítve: „nem figyel!”)
3. Jaj, csak egy kevés pénzt kérek! (teljesítve: „pénzt – keveset!”)
4. A barátnőim hülyék! (teljesítve: „hülye barátnők!”)
5. Bármilyen kis lakás is jó lenne! (teljesítve: „a 10. emeleten a tető alatt, a tető beázik. Kértél: „bármilyent”!)
6. Ha lenne egy kis autóm! (teljesítve: van egy 20 éves kis Polski autód)
7. Jó lenne már szabadságra menni, bárhová, csak menni! (teljesítve: az anyóshoz a telekre, épp most szüksége van munkaerőre)
8. Senki sem ajándékoz nekem virágot! (teljesítve: nem ajándékoz!)
- Folytassam? Itt kb. egy évre való olvasni való van!
- Nem, nem, mindent megértettem! Visszakapcsolna a Teremtőhöz?
—————————————————————-
- Uram, mindent megértettem! Ezentúl minden gondolatomra odafigyelek, még a legcsekélyebbre is! Kérem, csak pozitív gondolatokat küldj nekem!
Kérlek, segíts megérteni, hogy Te mindig segítesz nekem és mindent teljesítesz! És most pedig szeretném alaposan átgondolni. Hívhatlak később?
… nevetés a telefonban…
- Természetesen kedvesem. Amikor csak akarod!

Imáidban ne panaszkodjál az Istennek, hogy neked minden rossz.
Azt gondolhatja, hogy te még nem tudod, mi igazából a ROSSZ, és megmutatja neked.
Mondd az Istennek, hogy nálad minden jó, és te jól érzed magad!
Légy hálás mindenért amid van .
Akkor azt fogja gondolni:
„Ej-ej, kedvesem, te még nem tudod, hogy mi az igazi JÓ”
– és megmutatja…

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845463562173608&set=a.576499515736682.1073741826.100001299151265&type=3&theater