2015. november 21., szombat

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a “gombot” és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu ősi alternatív gyógyászattal foglalkozó japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.

Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.

Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.

Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.

Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.

Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával véget vethetünk az idegességnek, a szorongásnak, a pánikrohamnak és hatékonyan kezelhetjük vele a puffadást, a torokfájást és megőrizhetjük csontjaink egészségét is.

Mindez természetesen a testben lévő energiacsatornákkal és a szerveink működésével függ össze.
Ha szeretnél még többet megtudni, akkor jelentkezz le az egy órás ingyenes előadásra ide kattintva!


Eredeti szerző és kép: tudásfája.com
http://csikung.weebly.com/csi-kung-blog/osi-orvoslas-csak-nyomd-meg-a-gombot-es-vege-a-fajdalomnak#.VlDKKnYvfIV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése