2015. május 4., hétfő

Skorpió telihold 2015 - A köztes lét állapotában




Itt vagyok, de valójában hol vagyok? Mégis mit akartok, mondjátok? Mit tegyek, hogy meghalljátok, amit most mondani akarok?

....................

Az aktuális Skorpió telihold energetikai rendszerét vizsgálva és ráérezve arra, a köztes lét fogalma tűnt a legideálisabb összefoglalásnak arra, hogy mégis miféle érzések kavarognak a levegőben. Mindjárt leírom, hogy miért gondolom így, de előbb itt vannak a telihold nyers adatai: 2015. május 4-én 5 óra 41 perckor pontosodik be a Skorpió 13. fokán. A legtöbben valószínűleg átalusszuk egy közteslét-szerű álomban vagy éppenséggel az alvás és az ébredés határán, félálomban éljük át a pillanatot.

Egy Bika Nap és egy Skorpió Hold szembenállásánál mondhatjuk akár azt is, hogy az élet és a halál között mozgunk. Az élet olyan álomszerűvé vált, amiből fel kell ébredni, nehezen különböztetjük meg a bennünk dúló vágyakat, de egy tétlenség-érzet is könnyen felütheti a fejét. Idekint úgy tűnhet, hogy tétova órákat élünk, egy csipetnyi szürkeség került a szép tavaszi színekbe. Az elmúlás ösztönereje mozgatja a szálakat belül, a Bika Nap bevilágítja a lélek titkait és mély fájdalmait azért, hogy így vigyen a múlt szürke pillanataiba reménysugarat, megalkotva lelkünkben az élet és a halál köztes létállapotát.


A tétova órák ideje hamarosan lejár

A Nap és a Hold is kapcsolatba kerül a Plútóval. Nagyon hangsúlyos, hogy a Bak jegyében áll a Plútó, mert szaturnuszi jegyként az idő fogalmát őrzi többek közt. A Plútó ráadásul a Skorpió ura, nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez a telihold skorpiós a javából, nemcsak kint hullanak a csendesen szúrós esőcseppek.
Tehát a Bak Plútó üzenete az, amivel a lélek úgy érzi, hogy belehal az idő szigorú várakoztatásába. Ösztönből érzi, hogy amíg nem nyernek valódi értelmet a szürke emlékképek, addig nem nyugszik igazán, szembekerül a Bika vénuszi energiájával, ami a békét és a nyugalmat sugározza. Várja azt a szent pillanatot, ami elhozza a megnyugvást, és ezt érzékeli szenvedéssel telinek. Ez a szent pillanat a múlt igazságának pillanata, mivel a Holdat a Mérleg múlt serpenyőjénél láthatjuk ekkor. Édes kis önmagába hajló Skorpió szúrás...
Az Oroszlán Jupiter is erős hatást mutat a telihold érzésvilágában, ugyanis egy kvadráttal kapcsolódik, szaturnuszi fényszöggel. Meg akarjuk szüli az igazságot, ami már megérett és így hozzánk méltó dolgokkal helyrebillenteni életünk rendjét.


A köztes lét

A köztes lét azért köztes lét, mert a halál után és az élet előtt következik. egy tervezési fázis, ahol sok egyéb mellett megtervezzük a szent pillanatokat is. De ebben a köztes létben az egyedüli szent pillanat midig a születés. És minden más földi köztes létben is egyedül egy szent pillanat van: a kezdet, ami véget vet az álomszerű köztes létnek.
A Nap a Kos csillagképben általánosságban támogatja a kezdetet, aminek a minősége rányomja bélyegét az összes többi utána következő állomásra.

A Halak Neptunusz emelő fényszöggel kapcsolódik a Holdhoz, a Halak jegyét jellemezhetnénk leginkább a köztes lét állapotának, mivel itt történik az összegzés, itt van minden elásva, ami még várja a maga szent pillanatát.

...........................

Ezen a helyen csak egy dolgot várok: a jelre, hogy hallotok.



Forrás:http://csillagmuveszet.blogspot.hu/2015/05/skorpio-telihold-2015-koztes-let.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése