2014. augusztus 30., szombat

2014. augusztus 20. utáni zóna változásai - Uriel Arkangyal üzenete





"Bizonyára többen is érzitek az erősödő energiaáramlásokat, melyek az augusztus 20. körüli időzónában indultak meg: ahogyan emelkedik a kollektív rezgés, úgy egyre erősödő energia – kapuk tudnak megnyílni…
Többen is érezhettek a mellkasotoknál szorító, feszítő érzést, némi fuldokló érzettel kísérve. Csakra - hangolások vannak jelen: nagyon sokan oly példaértékűen dolgoznak maguk fényesítésén!
Minél több a tisztulás és az emelkedés, annál érzékenyebbé váltok a frekvencia – hangolások során és eme hangolási - jelenségekre. Amikor oldódik a fájdalom és a félelem a szívből és a csakrákból, ezt a folyamatot utána lekövetik a meridián pontok, majd a sejtek, és a molekulák is. Ilyenkor olyan érzés, mintha testetek minden porcikája feszülne, húzódna, izomlázhoz hasonlóan fájna vagy görcsölne.
Nagyon fontos a testmozgás (sport, kirándulás, séták) a testnek az ápolása és gondozása: változnak az étkezési szokások, mozgáshoz való hozzáállás – egyre növekszik az igény a testi egészségre is! Vannak, akik megfeledkeznek a test hangolási folyamatairól, és figyelmüket csak a szellemen vagy csak a lelken tartják. Pedig mindháromnak egyszerre szükséges emelkednie a valós és tényleges eredményhez. A szellemi emelkedés a tudás magotokba szívásával történik, a lélek emelkedése a fájdalmak és a félelmek oldásával, a szeretetsérülések gyógyításával történik, így növekszik a szeretet bennetek. Azonban, ha a testre nem figyeltek, akkor megrekedhetnek a szellemi és lelki folyamatok. A testnek is szükséges lekövetnie az oldási és gyógyulási áramlásokat. Hiába pakolja össze valaki azt, amire már nincsen szüksége, ha utána még raktározza… a biztonság kedvéért… 
(Mint amikor törölsz egy dokumentumot egy mappából a számítógépeden, és az a lomtárba kerül, de a lomtárat nem üríted ki, akkor a törölt anyag még ott van a számítógépeden – visszaállítható: a biztonság kedvéért bármikor újra elővehető…) 
Túllépve a számítógépes munkák biztonsági mentésein…
Értitek – e a példa mögöttes mondanivalóját? 
Hiába üríti ki valaki belülről a régi gondolat-, érzelmi-, és viselkedésmintákat, ha közben az életmódján nem változtat - Vagyis nem történik meg a belső változásnak a külvilágban történő lekövetése… Olyankor valóban megtörtént – e a belső átalakulás, emelkedés? - : Amikor valóban megtörténik egy minta kioldása és meggyógyítása, és ennek következtében a tényleges rezgésemelkedés, akkor te magad, a szokásaid, a viselkedésed, a szókészleted, a gondolataid is megváltoznak. Hogyan is történhetne változás, ha valaki benne ragad a régi életmódjában? 
A változás maga a fejlődés lehetősége. Nem kötelező, vannak, akik nem akarnak változni, és nem szeretik azt, hogy a világ változik. Hol ott oly régóta mondogatjátok már: „A változás az, ami állandó.” 
A fejlődés, az emelkedés lehetőség, nem kötelezettség. Opcionális. Önmaga változásáról, minden egyes lény önmaga határozhat, és ezt a szabad döntés jogát a Kozmosz teljességében tiszteletben tartja…
Ahogyan emelkedik bennetek a szeretetrezgés, úgy leomlanak az elme körüli falak, melyeket a fájdalom és a fájdalomtól való félelem épített. 
Mindig három szinten és egyenlő arányban dolgozzatok: szellem, lélek, test…"

Szeretettel: Uriel Arkangyal
Közvetítette: Kristályfény33 - dr. Vaktor Orsolya










HIHETETLEN - NIMRÓD GYŰRŰJE (2014.08.01.)


Ébredések - Az egyéni felemelkedés lépései - 2014.08.29.


Augusztus 30. Nyisd meg lelked ajtaját



Ebben a spirituális életben el kell végezned a magad feladatát. 
ÉN mindig itt VAGYOK, hogy segítsek azoknak a lelkeknek, akik segítenek önmagukon, de neked kell megtenned az első lépést. Soha nem fogsz megtanulni semmit, ha mindent elvégeznek helyetted. Egy gyermeket sem lehet megtanítani semmire, ha mindent elvégeznek helyette. Hagyni kell őt, hogy önállóan, saját maga tegyen meg dolgokat. Egyáltalán nem számít, hogy kezdetben milyen lassan vagy ügyetlenül csinál valamit: neked félre kell állnod, és nagyon türelmesnek kell lenned vele.
Nagyon türelmesen és szeretetteljesen Nekem is félre kell állnom, és végig kell néznem, amint a saját feladatodat végzed, és hibákat követsz el. 
Soha nem felejtsd el azonban, hogy a hibáidból tanulni, és ezen keresztül profitálni fogsz: semmi nem történik hiába. Állandóan új leckéket tanulsz, és te haladsz a spirituális ösvényen. Minden lépésed, akármilyen kicsi is az, közelebb visz a célhoz, a Velem való egységed felismeréséhez: és haladsz az ösvényen mindaddig, amíg fel nem ismered, hogy nincs elkülönülés, hogy mindenki egy, és hogy része vagy ugyanannak az egyetlen ragyogó életnek.











Augusztus 29. Nyisd meg lelked ajtaját


Kíváncsi vagy néha, hogy miért vagy ott, ahol vagy, és miért csinálod azt, amit csinálsz? Szoktak ilyen kétségek kínozni?
Kutass mélyen a szívedben, és válaszold meg ezeket a kérdéseket őszintén.
Azután, ha úgy érzed, hogy még mindig egyike vagy a hitetlen Tamásoknak, vonulj vissza a csendbe, hogy megkeresd a belülről jövő megvilágosodást, és megtaláld a választ arra a kérdésedre, hogy hol illeszkedsz az egész óriási rendszerbe.
Biztosíthatlak arról, hogy nem véletlenül vagy ott, ahol vagy. Lehet, hogy az élet nagyon kemény hozzád. Lehet, hogy sok megpróbáltatáson kellett keresztülmenned. Az is lehet, hogy még a tüzes kemencét is megjártad. Ám biztos lehetsz benne, hogy mindennek megvan az oka! Mi ez az ok?
Az, hogy leégjen rólad minden, ami értéktelen, silány, és semmi más, csak a színtiszta arany  - a benned lévő VALÓM – maradjon meg, és hogy Én munkálni tudjak benned és az ÉN VALÓM által annak érdekében, hogy létrehozzam az Én csodáimat és dicsőségeimet mindenki csodálatára.








Augusztus 28. Nyisd meg lelked ajtaját

Létfontosságú annak megtanulása, hogy az elsődleges dolgokat az első helyre kell tenni, mert minden csak akkor fog tökéletesen alakulni, amikor az elsődleges dolgok állnak az első helyen.
Vizsgáld meg a szíved, és találd meg azt, amit az első helyre teszel.
Mi ez a dolog? Te magad és a saját jóléted? Vagy munkád és anyagi körülményeid?
Elégedett vagy-e azzal, hogy úgy haladj végig az életen, hogy egyáltalán nem vagy tudatában az Én létezésemnek, és abban bízol, hogy az Én segítségem nélkül is éppen olyan jól fogsz boldogulni, és hogy nincs szükséged Rám?
Teljesen szabadon vehetsz fel olyan álláspontot, amilyet csak akarsz.
Senki nem akadályoz meg ebben. De ezzel együtt a következményeket is vállalnod kell, ha a dolgok rosszul alakulnak.
Ne feledd, hogy amikor tudod, mi a helyes, és te azt választod, hogy a saját utadat fogod járni, a felelősséged még nagyobb, mert akkor már nem hivatkozhatsz arra, hogy ezt nem tudtad.
Soha ne hozd fel azt a mentséget, hogy olyan sok dolgod van, és nincs idő minden belezsúfolni a napba.
Én azt mondom, hogy amikor az elsődleges dolgokat az első helyre teszed, mindenre jut idő.
 
Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját     






Augusztus 27. Nyisd meg lelked ajtaját

Adj hálát mindenért! Tartsd szívedet kitárva, hadd áramoljon belőle a hála soha véget nem érő folyamban. Oly sok dolog van, amiért hálásnak lehet lenni!
A hála nyitva tartja a szemed, hogy megláthass Engem, és az Én csodáimat.
Így nem mulaszthatsz el semmit, és megláthatsz Engem mindenben, ami történik.
Tudod, hogy életed egy rendszer és terv szerint zajlik, ezért semmi nem véletlen benne. Minden kapcsolat ennek a tervnek megfelelő, és minden cselekedet irányítással történik. Tökéletes hitednek kell lennie ahhoz, hogy képes légy így élni - hitednek abban, hogy az életedet Én vezérlem és irányítom. 
Ez azt jelenti, hogy először mindenedet át kell adnod Nekem, hogy Én úgy használhassam, ahogy jónak látom.
Meg kell tanulnod, hogy csak akkor kapsz meg mindent, ha előbb odaadsz mindent.
Ezt csak akkor tudod megtenni, amikor már megtanultál teljes szívvel, tudatoddal, lelkeddel és erőddel szeretni Engem, mert szeretet nélkül nem tudod megtenni ezeket a lépéseket, nem tudod élni ezt az életet.
Tárd ki hát a szíved, és szeress!

Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját