2014. november 14., péntek

HITETEKET MEGTARTVA HALADHATTOK ELŐRE!



(Most is aktualitása van, sőt.....!)

HITETEKET MEGTARTVA HALADHATTOK ELŐRE!

Sokatok szívében fájdalom és kétségbeesés dúl, nem találjátok a helyes utat, amely megoldást hozna számotokra. Minél jobban teret adtok a keserűségnek, a reményvesztettségnek, annál mélyebbre süllyedtek világotokban. A lélek börtönbe zárja magát, és a Fényt mely beragyogja lelkét már nem képes észrevenni. A szenvedés, a küzdelem, a bizonytalanság mely feladásra kényszerít bennetek.Csak hiteteket megtartva haladhattok előre!
Minden egyes lépés, amit Nélkülem teszel meg, kemény erőfeszítéssel jár.
A hit a szíved, a lelked legmélyén gyökeredzik.
Egy olyan állapot,- amikor bizonyosságod van róla, hogy Isten nem hagy magadra. Tisztán tudod és érzed, hogy van kiút, ha ezt még a jelenben nem is láthatod.
Aki kitartó Istenhittel él,- számára nem létezik lehetetlen.
Olyan magasságokba emeli lelkét, amelyben az ÉN Törvényeim szerint él. A Törvény pedig gondoskodik rólad, mert a Törvény ÉN magam VAGYOK.
Kishitűek, rendbontók most hozzátok szólok!
Azt hiszitek mindent elnézek, s minden felett szemet hunyok, így mindent elkövethettek. Ha ezt hiszitek, nagy tévedésben éltek emberek!
Törvényemben benne foglaltatik, hogy a hamisság kivettetik, és érte számadás jár. Ti mindezt figyelmen kívül hagyjátok. Azt hiszitek büntetlenül követhettek el hamis cselekedeteket, mely nem jár számadással. Tévedtek!
A tudatlanság nem jogosít fel téged arra, hogy Törvényeim ellen vétsél, és a magad feje általi elgondolásból tegyél meg olyan cselekedeteket, amelyek vétkesek.
Eljött az az idő, amikor szigorúbb szabályokat állítok fel.
Fokozott figyelmet szentelek minden olyan cselekedetnek, ami Törvényemnek ellent mond! A hamisságot nem tűröm és elvetem!
Évek óta figyelmeztetlek bennetek, hogy csak jót cselekedjetek, de ti mindezt figyelmen kívül hagyjátok, és egymás ellenére tesztek!
Az ocsút a búzától már régóta válogatom! De most fokozott figyelmet fordítok a rendbontásra! Senkit nem bírálhatsz meg a magad törvényei szerint, mert a Törvény ÉN magam VAGYOK!
S ha az ÉN Szívem irgalommal van telve, neked nincs jogod pálcát törni felette.
Minden egyes gyermekemnek lehetőséget nyújtok a megtérésre.
Irgalmasságomban benne foglaltatik a megbocsájtás, a feloldozás, - amit a lélek saját tisztulása által ér el.
Gyermekeim most jól figyeljetek!
A lélek általi szenvedésből csak hittel, és a Bennem való bizonyossággal emelkedhettek túl önmagatok emberi mivoltán.
Hiteteket Belém helyezve haladhattok előre, és tehettek meg olyan lépéseket, melyek Nélkülem lehetetlennek tűnnének.
Figyeljetek a bennetek élő Istenre, és Isten Törvényeire!
Minden egyes gyermekemnek segítő jobbot nyújtok ha az ÉN Törvényeim szerint él. Ezért hát arra kérlek bennetek,- fokozott figyelmet fordítsatok lelketek tisztán tartására! Csak a jót cselekedjétek, a hamisságot, a gonoszságot vessétek ki magatokból! Tiszta lélekkel tudtok csak szárnyalni, és egy Új Világot létrehozni!
Áldásom adom rátok és minden létezőre.
Ámen.
(2011. január 20.)
Belső Hang útján lejegyezte: Feketéné Lendvai Katalin



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése