2013. november 15., péntek

Rákgyógyítás


RÁK ÉS DAGANATOK ELLEN

"Évente tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben. Dr. Tullio Simoncini római onkológus, nemzetközi hírű professzor, aki nemrég Magyarországon járt, hogy beszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, huszonöt esztendős onkológia tapasztalatai alapján állítja, hogy a rák nem más, mint egy fertőzés, amelyet gomba okoz.

Az orvos évtizedekig gyermekrák osztályon dolgozott. Hosszas kutatómunka alapján arra következtetésre jutott, hogy a daganat "csak" egy tünet. Véleménye szerint a rákot gombák, pontosabban a Candida albicans okozza. Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább hangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát. Ha az ember ellenálló képessége megrendül, vagyis az immunrendszere legyengül, a szervezetében mértéktelenül elszaporodnak az ott egyébként is jelenlévő gombák.

Dr. Simoncini a daganatok pusztítására egy újfajta természetes terápiát alkalmaz, sikerrel. Az agydaganat, a tüdő-, a mell-, a mellhártya, a hashártya-, a gyomor-, vastagbél-, a bőr-, a prosztata- valamint a húgyhólyagrák gyógyítására katéteren keresztül, infúzió formájában öt százalékos szódabikarbonátos oldatot juttat be a daganatot tápláló érbe, ezzel öblögeti, mossa a mellhártyát illetve, a hasüreget.

- A szódabikarbónás kezelésnek, szemben a hagyományos daganatellenes terápiákkal, semmilyen mellékhatása nincs - állítja a professzor. Szájon át adagolva egy hétig két kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva is segíthet. Ezzel párhuzamosan naponta ötszázalékos szódabikarbónás fürdést valamint naponta három-hat alkalommal öt százalékos szódabikarbonátos beöntést javasol.

Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik. Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz glukózoldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is kiváló eredményeket ért el. A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák."

Forrás: Népszava
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=338541&referer_id=friss


VESEBETEGSÉGEK ELLEN

A szódabikarbóna felfedezése óriási fontossággal bír, mivel a krónikus vesebetegség növekvő egészségügyi problémát jelent az egész világon.

Dr. Yaqoob 134 előrehaladott vesebeteget tanulmányozott alacsony szódabikarbóna szinttel, mely metabolikus acidosis néven ismert. A betegek egy csoportját alacsony mennyiségű szódabikarbónával kezelték naponta, tabletta formában, a szokásos kezelés kiegészítéseként. Az eredmények döbbenetesek voltak. A vesefunkció romlásának aránya drámaian csökkent ezeknél a betegeknél. Összességében a romlás 2/3-dal lassabb volt, mint azoknál, akik nem kaptak szódabikarbónát. Csökkent a végső fázisú vesebetegség kifejlődése, amely a krónikus vesebetegeket rendszeres dialízisre kényszeríti. A szódabikarbónát fogyasztóknál javult a táplálkozás is. Bár a nátrium szintjük megemelkedett, nem tapasztaltak emelkedő vérnyomást.

A krónikus vesebetegségben szenvedőknek alacsony a bikarbónát szintjük és ez egyéb problémákhoz is vezet. A vesefunkciók akár csak kismértékű csökkenése is megduplázza a vérkeringési betegségek kockázatát. Nagyon sok embernél szívbetegség, vagy stroke alakul ki, mielőtt megjelenik a veseprobléma. Dr. Yaqoob áttörő eredményei és Dr Simoncini sikerei a rákterápiában újra bebizonyították, hogy a szódabikarbóna tényleg egy univerzális csodaszer, de csak akkor, ha rossz táplálkozási szokásainkon is hajlandóak vagyunk változtatni.

Forrás: http://www.candidainfo.hu/univerzalis-csodaszer-ii