2013. augusztus 2., péntek

Összefogás a Fényért

Nem egyszerű dologra vállalkozom most.Próbálok megértetni egy nagyon fontos aktuális problémát. Sokan hiszik sokan nem, hogy a Magyar a Mag népe és ez magában rejti az ősi tudást. Természetesen azok hisznek ebben akikben már aktiválódott a saját küldetés tudatuk, de itt van egy kis probléma...A mai elszegényedett világban a tudatukra ébredt ,,Magoknak,, kell és kellene tovább adni a tudást és teszik is, de hogy? Vagyonokért!!! Mindenféle kezelés és terápia súlyos ezresekbe kerül. Valamiből élni kell, érthető, de hol van itt a feltétel nélküli szeretet??? Sok robotoló ember akik a mindennapi megélhetéssel küszködnek észre sem veszi mi zajlik a világban vagy ha igen és még érdekelné is, a tanfolyamok és hasonló spirituális rendezvények megfizethetetlenek számukra...persze, hogy maradnak inkább a kábító tv-nél.  Nincs  történetet ahol Jézus tarifákat szabott volna a szerető gyógyításért vagy a tanításért...Tudom nem mindenkinek tetszenek ezek a szavak, de mindenki tegye a szívére a kezét és úgy mondja, hogy ezek hamis vádak.
Szinte minden ember aki spirituálisnak vallja magát egyfajta rangsort állít fel magában...ha meglátják a másikban rejlő nagyobb tudást riválist látnak benne és távol tartják, mások a saját igazukat erőltetik rá az alvókra. Senki nem akarja megérteni, hogy a szeretetet nem mondani kell vagy beszélni róla hanem éreztetni! ,,A hit halott cselekedetek nélkül,, Összefogás kellene, mert a szikrák csak akkor lobbanhatnak lángra és égethetik fel a sötét energiákat. Másik nagy gond nem tudjátok mi a szeretet. Legtöbb ember megijed az igazi szeretettől, máris azt gondolja mit akar ez? Igen ezt tanultátok meg, feltétellel szeretni. Mennyi házasság bomlik fel? és nem az a baj, hogy felbomlik hanem hogy hogyan...két valaha szerelemben élő ember szinte magából kivetkőzve a gyerekeket sem kímélve ,,öli,, egymást. Ez lenne a legfontosabb dolgotok megtanulni szeretni méghozzá feltétel nélkül, ameddig a gyűlölet az úr ne várjatok nagy pozitív változásokat...Tanítók, gyógyítok,médiumok...amikor megkaptátok a képességeiteket és az Égiek Áldását, ártáblázatot is kaptatok hozzá? 
Vigyázat két urat szolgálni nem lehet! Pénzért vett -adott tudás veszélyes! 
Kezdjétek el szeretni egymást feltétel nélkül és meglátjátok virágba borul körülöttetek minden. Ti akik a Krisztusi utat hirdetitek, magatok is éljetek úgy! Fogjatok már tényleg össze, hogy a szeretet ereje minden zugba elérhessen, mert ahogy lent úgy fent.A szeretet éltessen minden nap!
Írta: Idy Virág