2012. november 18., vasárnap

Mayan magyarázatot ad, hogy mi fog történni 2012 december 21,-én


A mayak szerint 21 en lesz egy 8 perc ido periodus,amikor a tudatossag kinyilik a Foldon elo embereknel ez egy nagyon magas vibracio lesz. nem mindenki fogja erteni,olyan lesz egyesek szamara,mint egy illuzio es otletek sokasaga es aztan homalyba merul,ha nem probaljuk megvalositani. Dolgoznak rajta,hogy ezt meghosszabbitsak legalabb 3 honapra,de ez ellen viszont a vilag urai dolgoznak. Akik kifejlesztettek a proton reakciokat ,melyek torik a Foldunk torespontjait,hatalmas kratereket okozva. amelyek felelosek a Chilleben es japanban elofordult foldrengesert,valamint a hatalmas erdotuzekert. mar elmozditottak a Fold polusat 18% al ami nagyon sok es kozel 50 db 50km hosszu es ugyanilyen mely lyukakat vajtak a bolygonkon.Ezek a beavatkozasok a bolygo termeszetes mukodesebe /a polus eltolasaval/ olyan karokat okozott az elovilagban is, amely Braziliaban tobb tonnanyi hal halalat okozta,mert ezek az allatok is, es minden emigracios faj a Fold electromagnetikus vonalan utazik es ha ez a vonal megvaltozik akkor partra vetodnek a halak,vagy megolik egymast a kialalkult kaoszban. Ez a H A A R P. Ez a reaktor az utobbi idoben Mexikora van iranyitva. A Mayak kvantum fizikaval dolgoznak,ezert tudjak,mivel lehet ezt ellensulyozni es ez az anyag a mercuri azaz higgany, A hosszu elettertamu villanykortek a spiral alakuak higganyt tartalmaznak es ez az ellesulyozza nagymertekben a rajuk iranyitott proton sugarakat.Ezenkivul feallitottak a piramisoknal es kialakitottak elnyelo keszulekeket.


Ez a 8 perc a Del Amerikai kontinensere lesz jellemzo. a piramisokat feladata tobbek kozottt,hogy ezt a hosszabbitsa es ebren tartsa ezt a magas rezgesu tudatossagot. Az utobbi harom honapban azon dolgoznak,hogy beuzemeljek a piramisaikat es ezzel elosegitseg az emberiseg teljes felebredeset. /valoszinuleg ezert nem kaptak engedelyt a a 21 -i unneplesre mert a vatikan felti a hatalmat es a vilag kormanyai ugy szinten/ Erre az idore,amikor ez az bolygo allas bekovetkezik,legyen keznel papir es iroszerszerszam es ird le az otleteidet,amit aztan kesobb szelektalni lehet es a fel tudjuk merni mit akarunk ezekbol az otletekbol megvalositani.Csinalj mindent a megszokasod szerint nem kell semmit valtoztatni.Minden vallas,filozofia minden ami szamodra segitseg,meditacio ,dalolas,stb csinald tovabb ,amit ugy latsz jonak.A tudas segit megerteni torteneseket,ezert folytassuk a tanulast. Ebben idopontban mi eggye valunk a tudatossagunkban egy pillanatra,de az nem azt jelenti,hogy mindnyajan egyet akarunk,vagy csinalunk.Ezt azt jelenti,hogy megtanulunk egyutt elni azzal,hogy mindenki folytatja az altala jonak tartott utat.
A 8 perc akkor lep eletbe,amikor a bolygok elerik a poziciujukat a megadot idosavban.
Ez a bolygo egyuttallas 21 en kb delben kezdodik/mexikoi ido szerint/ es 23 an er veget ugyabban az idoben,ez hasonlo a teliholdhoz ami szinten ennyi idejik tart de van egy idovallum amikor sokkal intenzivebb es ez az a 8 perc,amikor a tudatossagunk bepillantast hagy a univerzumba.

A harom napos sotetseg nem szo szerint ertendo! Az amire most figyelunk az a mi galaktikus kozepontunkban a napra gyakorolt elekro magneses hatasa az elso nap van a hold a masodik nap a venus a harmadik napon pedig lesz az ugynevezett sotetseg,de ez hasonlo egy sotet erdoben valo tartozkodasnak ,mint a naplemente.Semmitol nem kell felni,ez nem csinal semmi valtozast a testunkben.Lehetseges a villamosaram kimaradasa ebben az idoben,de ez nem feltetlenul tortenik meg.
tTehat a tudatossagra ebredes eroteljesebb lesz ebben a 3 napban foleg 21 en.
Minden amire gondolunk,igyekeznunk kell megvalositani,mert csak akkor tortenik valtozas az eletunkben.
 A masik dimenzioba valo jutas akkor lehtseges,ha elengedjuk az anyaghoz,penzhez valo kotodest. 


Es vegul olelj at embertarsad ugy hogy erintsd meg a hatat,mert akkor erzed a test vibraciojat.

Minden ember kepes electro magnetic sugarak kibocsajtasara. Mar 13 ember vagy tobb alakithat egy kisebb piramist,mely ugyszinten segit a felebredes es tudatossag eleresenek.
Ezek az ember csoportok hozzajarulnak a szeb es boldogabb jovo megteremteseben.


Mayan magyarázatot ad, hogy mi fog történni 2012 december 21,-én
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=U8y0MR8KiY8Kereszty András György: Belépés az Új Tudatosságba


A vilégvége benned van


Kedves CsillagMag Barátom!
Eckhart Tolle azt írja a Most Hatalma című könyvében, hogy minden olyan pillanat, amikor éppen nem vagy tudatos, valójában egy lehetőség arra, hogy tudatossá válj. Azaz életed során bármivel is találkozol, az tulajdonképpen egy ajándék számodra, hogy megpillanthasd, felismerd önmagad, és rápillants arra, aki éppen cselekszik, beszél vagy tud valamit.
Ez egy nagyon fontos gondolat, s rengeteg írásban és előadásban beszéltünk arról, hogy mennyire is életbevágó az, hogy Te képes legyél minden pillanatban kívülről rátekinteni önmagadra, és a saját igazságodat felszínre hozni onnan. Hogy ne legyen szükséged arra, hogy valaki megmondja, hogy milyen is vagy és hogyan is kéne viselkedned, vagy mitől kéne félned. Sokszor leírtam már ezt, de újra és újra le kell írnom.
S hogy miért, arra tipikus példa a napokban az internetet elárasztó, féligazságok halmazát tartalmazó írások felbukkanása a „dimenzióváltásról”. Három napos sötétségről és mindenféle dolgokról. Nézzük ezt meg más nézőpontból!
A „dimenzióváltás”, vagy megvilágosodás, vagy bármilyen változás RÓLAD szól. Senki másról. Csakis rólad. Benned zajlik, a tiéd. Nem egy külső valami, ami a világban történik Tőled függetlenül. Amíg ezt nem érted, és nem érzed, hogy a világban SEMMI SEM TÖRTÉNIK TŐLED függetlenül, akkor az egy biztos mutatója annak, hogy bele vagy veszve a harmadik dimenzió valóságába. S messze még a dimenzióváltás.
Nincs mitől félned! Soha, semmilyen körülmények között nincs mitől félned! Legyen ez egy olyan belső igazság számodra, ami átsegít mindenen. Hiszen, minden tükör a világodban. Minden. Minden Téged tükröz, mindent Te vetítesz ki magad köré, ha ez mégoly hihetetlen is most számodra. A világ teljesen más alapokon működik, mint ahogyan azt az emberi, háromdimenziós elme gondolja. Csak érezz bele egy pillanatra az életöröm és a szeretet energiájába, és szinte kézzel is tapinthatóvá válik számodra, hogy a világod megítélése teljesen másmilyen.
Mert ez Benned van. Ami történik 2012. december 21-én, vagy nem történik, az a lehető legszemélyesebb dolog, ami Veled történhet. Rólad szól minden, hogy TE mit élsz meg, és éppen mit teremtesz magad köré. Azaz milyennek látod a világodat. Milyennek éled meg ADDIG a pillanatig?
Mondhatod a világvége információkra, hogy „ááá, ez balgaság”, de sokakban mélyen belül azért ott munkálkodik, hogy „mi van, ha mégis igaz?”. Mit tudsz tenni?
Semmit sem. :) Mit is tudnál tenni, azon kívül, hogy éled az életedet? Semmit. :) Illetve, egy dolgot mégis: hogy HOGYAN éled az életedet. MOST, csakis a MOST pillanatában, milyen állapotban vagy? Mert ez dönti el, hogy mit is teremtesz magad köré, azaz milyennek éled majd meg a következő pillanatot az életedben. S ha tele vagy szeretettel, hittel, valódi igazsággal, akkor egy három napos sötétség, bármit is takarjon ez a fogalom, a lehető legcsodálatosabb élmény lesz számodra. Nem kell izgulnod semmi miatt, csak mindig arra gondolj: „ezt én kértem, én választottam magamnak”. Mindent. Nincs mitől félned, hiszen minden Benned zajlik. Ez a belső igazság fog átsegíteni mindenen.
Én sem tudom, hogy mi fog történni a világban. Elképzelésem sincs, és nem is gondolkodom rajta, hiszen hogyan is gondolkodhatnék valamin, ami nincs, ami nem megtapasztalható a MOST-ban? Ellenben azt TUDOM és LÁTOM, hogy mi van MOST bennem. És pontosan látom, hogy milyen változáson megyek keresztül, látom magam körül a világot, és látom, hogyan változik.
És nagyon-nagyon boldog vagyok, mert látom, hogy a világban pontosan az történik, amit reméltem belül: az emberek nyílnak, egyre jobban képesek kilépni a saját berögzültségükből, képesek egyre jobban váltani, és elképzelhetetlen dolgokat megélni egyik napról a másikra.
Te esetleg még ezt nem látod? Tedd meg, hajtsd végre magadon. Lépj ki mindenből, ami nem szolgál téged. Lépj ki a drámából, a szenvedésből. Ne a problémákra keresd a választ az életedben.
Ha nincs pénzed, ne pénzt keress! Ha nincs párkapcsolatod, ne párt keress! Ha nincs egészséged, ne egészséget keress! Egyszerűen hagyd magad mögött mindezt. Nem kell megoldanod semmit sem, mert az bent tart az energiában, a probléma energiájában. Egyszerűen képzeld el magad egy szabad és boldog emberként, és éld úgy a napjaidat. (Ebben segít ez a meditáció).
Hidd el (vagy ne hidd el), de a boldogság megéléséhez nem kell semmi sem rajtad kívülSemmire nincs szükséged ahhoz, hogy boldog légy. Viszont, ha nincs valamid, akkor az nagyon boldogtalanná tud tenni. Érzed az ellentmondást? Hát persze,hiszen nem a dolgok hozzák el a boldogságodat, hanem a boldogságod hozza el a dolgokat az életedben.
S éppen úgy, a „dimenzióváltás”, vagy december 21., vagy bármi más, pont rólad szól, arról, hogy Te mit érzel belül? Félelmet? Elégedettséget? Félsz, hogy mi történik? Vagy, netán BIZTOS vagy ABBAN, hogy SEMMI sem fog történni? Az a tiéd, csakis a tiéd.
Csak arra tudlak biztatni, hogy keresd a változást az életedben, keresd a szabadabb és boldogabb létezést minden pillanatban. TUDD, hogy MINDEN PILLANATBAN van választásod a boldog létezésre. Mindig mondhatod valamire, hogy „köszönöm, nem”. S mondhatod MOST, hogy „igen, én boldog szeretnék lenni”.
Ennyi az egész. Ennyit kell csak tenned, semmi többet. Ez a világ legegyszerűbb dolga, és tényleg csak azért nehéz, mert azt hiszed, kell valami. Ez tipikusan háromdimenziós. Egyedül TE kellesz a boldog élethez, és akkor az ÉLET is ezt fogja tükrözni! Azaz bőség és szeretet fog körbevenni, HA benned az van. De ha nem szereted az életedet, mert nincs benne szeretet meg akármi, akkor valójában csak azért nincs körülötted, mert nincs meg benned.
Tehát előbb tedd be magadba azt, amit kint szeretnél látni. Hogyan? Csakis egyszerűen és könnyedén. S ne gondolkozz rajta. Meg fogod találni. Hidd el, és bízz magadban.
* * *
S bár a maja naptár számlálói tényleg véget érnek 2012. december 21-én, engedjük meg, hogy egy új világ kezdődjön.
Ne kint várjuk a világvégét, hanem belül vessünk véget annak a világnak, ami rabságban, félelemben és szenvedésben tart minket. Ez csak választás kérdése. Letagadhatatlanok azok a tények, amelyek az embereken tapasztalhatók a mindennapok szintjén. Ne a médiában keresd, hogy közzétegyék, hányan is lettek boldogok. Nézd meg önmagadat, a saját életedet, hogy hol tartasz. Ott van minden körülötted, amire szükséged van.
Engedjük meg, hogy december 22-én egy új világra ébredjünk! De ezt minden nap megtehetjük. Van egy dátumunk, amihez köthetjük a dolgokat, de az csak annak a folyamatnak az időpecsétje, amin éppen keresztülmegy az emberiség. Hosszú éveket fog még igény bevenni, de el kell kezdeni. A világ változik, egyre észrevehetőbben. Te változol, egyre drasztikusabban.
Hát nem véget ért a régi világod?
Nagyon szeretlek Téged, s köszönöm, hogy leírhattam ezeket a sorokat, hiszen ez egy közös utazás itt a Földön, s bár minden belül történik, mégis Egyek vagyunk ott bent. Ezért nem mindegy, hogy mit találsz belül: félelmet vagy szabadságot?
Szeretettel,
Kiss Balázs Kunó / Shaam An
PÁNIKKELTÉS VAGY FIGYELMEZTETÉS ?PÁNIKKELTÉS   VAGY   FIGYELMEZTETÉS  ?

Megjelentek a neten a pánikkeltő irások, egyes tv-csatornák mintájára.
A napokban szárnyrakelt egy pontokba szedett figyelmeztetés, amit állitólag a Nasa elküldött a kormányoknak már a nyáron, és egy tibeti láma előrejelzéseit tartalmazza dec 21-re vonatkozóan.  Ha a Nasa tette volna közzé, már az is gyanus lenne.
Az még gyanusabbá teszi, hogy egy tibeti lámára alapoz.
Ma kaptam egy irást  a Yogaezoteric cimű román yoga folyóiratból, ami telyességgel cáfolja  az állitólagos Nasa jelentés hitelességét. A fólyóirat szerint a szálak nem a Nasahoz vezetnek, hanem az Earth-chronicles.ru  nevű orosz honlaphoz, ahól egyébként is sok pánikkeltő irás lelenik meg.
Az oroszok-- mondja a  Yogaezoteric--már a 20. század elején magas szinten gyakorolták a félrevezetést.  Manapság tudjuk, hogy a sötét oldal alapfegyverei--keleten és nyugaton egyaránt-- a félelemkeltés. Az ő céljuk, hogy az emberek féljenek és minél nagyobb legyen a zürzavar.
A félelem komoly akadály lehet a rezgégszámunk megemelésében, a befelefordulásban a lelki béke megteremtésében. Valóban nagy események történnek velünk és a Földdel, ám ezeket szeretettel teli lélekkel kell megélnünk, mert esélyünk van egy csodálatos változásra.
Minden jelenkori Mária üzenet és más jó szándékú üzenet, arra szólit fel, hogy NE  FÉLJÜNK.  Ne féljetek, imádkozzatok--figyelmeztet a Szüzanya. Mindez nem azt jelenti, hogy minimális előkészületeket se tegyünk. Gondoskodhatunk viztartalékról, gyergyáról, némi élelemről, és jó ha van fafűtési lehetőségünk. Ám semmi esetre sem gondolok bunker épitésre, és vagon számra komzervre. Ami fontos az a nyugalom és béke az otthonunkban--családunkban--lelkünkben.
Mert a szeretet emel át a magasabb dimenzióba.
Szabó Magda.