2012. augusztus 17., péntek

Augusztusi energiabőség

Írta: Nász János 
2012. augusztus 17. péntek, 10:03

AUGUSZTUSI ENERGIABŐSÉG, AVAGY A ,,FÖLDANYA MAJD ELMONDJA NEKTEK, HOGY MINDEN NAGYON IS JÓL VAN"

8:4, 8:8, 8:15, 8:16-17, 8:20, 8:31

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Augusztus 4.-én kereszteztük az Atlantiszi Idővonalat a Shaumbra jelzései szerint, immár visszavonhatatlanul menetelünk egy magasabb tudatossági szint felé. Soha többé nem lehetséges a Föld és a civilizációjának teljes pusztulása. Láthattuk a ,,beígért" olimpiai merényleteket (augusztus 4,8) illetve a globális tudatos vízmérgezést, felülírta a jelenlegi tömegtudatossági szintünk, így az új 9/11-es karmikus csomag a hamvába égett el.

A 8:8 időablakban Celia Fenn e havi üzenetei szerint megnyílt az Oroszlánkapu (amikor is a Regulus a ,,királycsinyáló" csillag uralma alatt magunkhoz vehetjük a saját jogon teremtő királyságunkat, királynőiségünket. Ez az időpont okot ad az ünneplésre, hiszen a Multidimenzionális Új Év kezdete, amely 2013-ban fog megnyilvánulni a Földi valóságunkban. Egy másik valóság energiáinak új ciklusai érkeznek be a bolygóra. Ez a Szíriuszi Fénycsaládunk ünnepe is egyben, akik a Föld és az Új Föld bölcsességének őrzői. Ahogy ide jutottunk, azon az úton már világosan látszik, hogy az Atlantiszi Globális katasztrófa meg nem ismételhető, nincs rá ok, hogy újra lejátsszák nekünk, megtanultuk a leckéinket. Sokan zavarodottan élik meg, elveszettnek érzik magukat, hiszen valami eltűnt. Eltűntek a régi tájékozódó pontok, a bebetonozott jelzőoszlopok egy őrült körforgásban, melyről azt hittük, hogy nincs arra mód, hogy bármikor is kikavarodhatunk belőle. A következő 5 évben (2012-2017) az összes politikai és gazdasági rendszer hatalmas változáson, átalakuláson megy keresztül. A felmagasztosult FöldAnyát, új Fénytanácsok fogják irányítani: így a Vének/Bölcsek Tanácsa, a Földőrzők Tanácsa, az Indigó-Kristály Gyermekek Tanácsa, a Fény Galaktikus Tanácsa, a Nagy Szoláris Tanács, ők fogják tovább vezetni az emberiséget és a bolygót, egy szeretet alapú világban. Az erős intenzitással betörő fényhullámok, kozmikus frekvenciákat hoznak, és összeigazítanak bennük, hogy magunkhoz tudjuk ölelni a saját fényességünket. Fénykódjaik megnyitják a bennünk eddig szunnyadó Isteni/Krisztusi tudatosságunkra való képességünket, és kiterjedhetünk e multidimenzionális frekvenciák által más valóságokba. A már működőképes szoláris fénytestünk könnyen elnyeli a Napkitörések mágneses sugárzását és nem érintik majd hátrányosan a fizikai testünket, mert elvezeti ezt az energiát. A Galaktikus Gyémánttestünknek sem lesz már zavaró ez a magasabb frekvencia. Valóban ünnep ez a változások és a szépség öröme. A Föld 9 dimenziós valósága bontakozik ki (amely rendkívüli esemény, hiszen eddig a fizikai univerzum történetében, ez a bolygó érheti el bolygóként egy csillagtudatosság minőségét, így a Szeretet kék-zöld csillagaként folytatja útját, szerepét és isteni sorsát). Úgy bontakozik ki egy magasabb nézőpontból, mint egy gyönyörű virág a Fény Galaxisban. A mostani idők a Nagy Változások ünnepeit hozzák galaxis szerte, úgy beszélnek rólunk, mint a Kozmikus Gyémántok, a Mennyország Csillagai az Isteni Fény Forrásai, akik megtették azt a dolgukat, amiért ide jöttek erre az ékszerdobozra, hogy átszellemesítsék a legsűrűbb valóságot, azaz a szinte örökös sötétségben lelkük szikrájával világítsanak, és ezek majd az isteni tudatosság hatalmas tüzét lobbantsák fel, úgy ahogy amire eddig nem volt példa a kozmikus emlékezetben.

http://spiritlibrary.com/starchild-global/the-new-earth-energies-august-2012?utm_ source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=a6d2557ef1-Daily_Update&utm_me dium=email

Augusztus 15-20 között Lee Harris a 3 Z közvetítője szerint, egy erőteljes energia beáramlás történik. Témája: megszabadulni a régi hiedelmeinktől, és ez az időszak éppen ezért, a megrögződéseink miatt, nehézséget és az elszigetelődés érzését hozza magával, belső és külső konfliktusokkal. (a frissen kibújt pillangó nem akar már bábként visszamenekülni az illúziói szerinti biztonságába, de a pillangóságának gyönyörűségét és szabadságát még maga sem hiszi el, hogy ez lehetséges, nem beszélve arról, hogy milyen csodálatos, gyönyörű). A szólásszabadság szintjének megemelkedésével viszont egyre kevesebb a félelem, az emberek egyre inkább kiállnak a saját igazságukért és azért is hogy minél örömtelibb életminőségükbe kerüljenek. Egy planetáris váltás előtt, közben vagyunk, és így egyes dolgok aggodalomra adhatnak okot, de meg kell tanulunk, hogy az energiahullámzásban a mélypontok is ugyanannyira fontosak mint amikor kint vagyunk a vízből. Tudomásul kell venni immár azt, hogy minden létező össze van kötve, akár a Földön, akár a teremtett mindenség valóságaiban, ez most a legnagyobb lecke mindenkinek, senki sem lehet idegen a másik számára. Tehát ünnepeljük azt, amit látunk és azt is, amit csak érzünk, mert sok minden meglepetés érkezik. Vegyük körül magunkat jó és fényhatásokkal a legjobb képességünk szerint, és lehetőleg naponta egy fél órát tartózkodjunk az áldott természetben. Egy felgyorsuló tömegtudatosság van 2012-ben és ennek tünetei az intenzív álmok, és halálélmény és a szép jövőkép. Erős hirtelen fáradtság a pihenésre megújulásra ösztönöz, a kételkedés mentális konfliktusai már nincs szükségünk Minden nagyon gyorsan és hirtelen változik és ennek a felfogását a mentalitásuknak is követni kellene. Erős és régi érzések, alacsony és hirtelen magas érzelmi hullámzás, félelem és szorongás a változásoktól. Augusztus közepétől egyre nagyobb hangsúlyt kap az, hogy egy nép, egy emberiség vagyunk, és a cselekedeteinkben ez a magasabb rendű hívásnak is meg kell jelennie, annak ellenére, hogy az agresszió és erőszak fogyasztási trükkjeit a negatív média bőven önti még felénk. Ez az időszak: FONTOS IDŐSZAK EGYMÁS FELÉBRESZTÉSÉRE, ÉS MÁR NEM LEHET LETAGADNI AZT HOGY MI ÉS A BOLYGÓ EGYEK VAGYUNK ÉS EGY JELENTŐS VÁLTOZÁS KAPUJÁBAN ÁLLUNK. A bolygó most instabilnak látszik, mert minden szinten átalakul, de ha a belső csendünkben maradunk, akkor meglelhetjük a már megkapott ajándékainak. (Ahogy szokták mondani, ahol egy Szerető Isten van, ott nem lehet se gond, se probléma, se hiba, se hiány.) Sokan azért vannak közöttünk, hogy szerepet vállaljanak ezekben a változásokban, mint Fényhozók. A következő 3-4 hónapban megértjük és tudni fogjuk, hogy merre kell továbbhaladnunk. Kipihenve vagy pihenés közben a magasabb rezgésű energiákat sokkal gyorsabban tudjuk integrálni.

http://spiritlibrary.com/lee-harris/august-july-2012-energy-forecast-dreams-of-th e-past-dreams-of-the-future?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=fa 547830f2-Weekly_Update&utm_medium=email

AUGUSZTUS 16-17. A HARMONIKUS KOVERGENCIA, EGYBEIGAZDÁS/ ÖSSZEHANGOLÓ KÖZELÍTÉS ÜNNEPE

1987-2012

Ez az a pont a földi emberiség spirituális történetében, amikor 144.000 lélek nyilvánította ki, hogy Igent mond a változásokra, melynek célja a Krisztusi/Kristály tudatosságunk végső integrálása. A 11:11 ünnepe, az Időn kívüli idők kezdete.

1987.

GALAKTIKUS SZINKRONIZÁCIÓ

1987. SZUPERNOVA ROBBANÁS A MAGELLÁN FELHŐBEN

A LEMURIAI KRISTÁLYOK ÉBREDÉSE

A HARMONIKUS KONVERGENCIA, KONVERGENS, ÖSSZERENDEZŐDÉS

EGY ÚJ ENERGIA A BOLYGÓN,

A 11.11 IDŐABLAK, EGYIRÁNYBA- HALADÁS

A FOTONÖVBE LÉPÉS, A FELEMELKEDÉS AJÁNDÉKA,

HARMONIKUS EGYESÜLÉS, PLANETÁRIS ÉBREDÉS

IGEN: AZ EMBERISÉG BIOLÓGIAI ÉS SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSÉRE

AZ ISTENNŐ VISSZATÉRÉSE: 1987. AUGUSZTUS 16-17.

AZ EMBERISÉG ELSŐ NAGY MEGVILÁGOSODÁSA

GABRIEL ARKANGYAL ÚJABB HÍVÁSA

A 4. DIMENZIÓBA LÉPÉS

A TELEKTONON/MAJA PRÓFÉCIÁK

A MESTEREK VISSZATÉRÉSE

A KARMA ELHAGYÁSA BÁRKI SZÁMÁRA

144 KRISTÁLYHÁLÓ LETT SZÉTTERÍTVE A FÖLD STRATÉGIAI PONTJAIRA

NANOSZEKUNDUM

AZ ARANY BÉKESSÉG KORSZAKÁNAK ELŐKÉSZÍTÉSE

Összefoglalónkat az idővonalban itt olvashatjátok:

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id =139:idvonal-1987-a-harmonikus-konvergencia&catid=43:1987-1998&Itemid=71


Augusztus 15.-én Nagyboldogasszonyt, Gaia Máriát is köszöntöttük, ünnepelhettünk felhőtlenül Kárpát-medence szerte, sőt azon túl is. A Szent Isteni Nőiség ragyogó napja volt és el nem mondható fényben fürdött a Föld.

Shanta Gabriela, Gabiel Arkangyal tolmácsolásában arról beszél, hogy az 1987-2012 közötti időszakot A Nagy Ébredésnek, Nanoszekundumnak nevezik sokan. Nem számít, hogy hívják, de az elmúlt 25 évet nagy érdeklődésre tartották számon más bolygókon más dimenziókban. Vajon a Föld emberisége képes-e felhasználni a Fény magas frekvenciáját, képes-e letölteni, hogy egy új típusú élet lehessen a bolygón. Lesz-e spirituális ébredés, avagy tömeges pusztulás. Mindez eddig lehetséges volt.

Most augusztus 11-20 között a Felébredés Nagy Napjai vannak. Az egész bolygón portálok nyílnak meg a Kozmosz által sugárzott Isteni Szeretet hullámai előtt és mindez letölthető lesz. Ez egy hatalmas szikrája a tömeges felébredésnek és sokan olyan szintén fogják megkapni ezeket az energiákat, amely eddig nem volt lehetséges. Mindazokra érvényes lesz augusztus 20.-ig ez a lehetőség, akik saját belső békességükben vannak, és ők még jobban tisztába kerülnek saját életükkel. Az energiahullámok beáramlása tovább folytatódik december 21.-ig.

A Felébredés 9 Napja alatt, a Harmonikus Konvergencia (1987. augusztus 16-17) 25. évfordulója idejében, egy energiatetőzési hullám érkezik és burkolja be a Földet, az emberiség jósággal teli felhasználására és fejlődésére.

http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/nine-days-of-awakening-light

Augusztus 31. A hónap energiát a Kék Hold havának második Teliholdja zárja, és egy hatalmas mágneses eltolódás kezdetét nyitja meg amely a szeptemberi energiákkal érkeznek meg. E hónap témája már könyörtelenül arról fog szólni, hogy fel kell szabadítanunk magunkból, minden negativitást. A negatív beállítottságú embertársainkra nézve roppant kemény és nehéz napok várnak ekkor, nagy-nagy tanításokkal: drámák, konfliktusok, betegségek, kihívásokkal egyetemben. 2012 után csak tiszta szándékkal léphetünk be a Fény Kapuján, amikor is egy szeretet alapú tudatossággal kezdünk el teremteni, mert ez a Föld már így fog működni, mert így akartuk egykor.

Nász János

Földicsillagok:Link

Elhazudták a történelmünket

Élő és uralkodó Szent Korona -- Magyar jövő


Élő és uralkodó Szent Korona
-- Magyar jövő

Dr. Pócs Alfréd

         . . . A magyar jövő egyik alappillére a szeretet és az igazság tana.  Ez a szeretetben élő, de az igazságért halált is vállaló magatartást jelenti. 
         (. . .)  A második alappillér az ebből fakadó erkölcsiség, mely … a szeretet és igazság tanának, a megvalósulása a minden napokban, az emberek közötti kapcsolatok terén.  A magyar embernek soha sem kellettek kőtáblák, a magyar embernek, szellemi, lelki tisztaságából fakadt az erkölcsisége.  A régi magyar embernek nem kellett tanulni, 10, 100, 1000 parancsolatot, mert a Szent Koronának (melyen csak újszövetségi vonatkozású zománcképek vannak (!) által, médiumként, közvetlenül kapta Istentől a szellemi-lelki teljességet, mely nem csak benne teremtette meg a harmóniát és magas erkölcsiséget, hanem iránt adott egy nemzeti közösség békés együttélésére, itt a Kárpát Hazában. 
         Ha valaki megkérdőzik tőlem, hogy mi a Szent Korona Tan röviden? – azt szoktam mondani, nem más, mint egy sugallt erkölcsiség.  Hiszen ez a mindennapi életben úgy értelmezhető:  -- Ha mindenki betartaná a szeretet és igazság törvényét, akkor automatikusan megvalósulna Szent Korona Országa.
         Tehát napjainkban alulról szerveződve kell beindítani a Szent Korona működését, egyéni és tudatos átalakulással, s majd a rendszer is változik velünk együtt, természetesen egy bizonyos tömegbázis és szükséges kör, létszám elérését követően.  Ez a lassú, hosszú távú, de biztos megoldás. 
         Vagy a hatalmi változást, illetve a meglévő politikai vákuum-helyzetet kihasználva direkt módon, felülről kezdeni a változtatásokat.  Bizonytalanabb, de gyors megoldás.  Ezzel is számolni kell napjainkban.  Így ma legfontosabb a folyamatos tisztulás, építkezés, a tiszta fejű és tiszta szívű emberek összefogása. 
         Ki kell mondanunk, még nincs a nemzetnek szakrális szellemi vezetője, itt e Földön, a Kárpát Hazában.  De ne feledjük, hogy mint mindig, a Koronához kell keresni az alkalmas „királyt”. 
         Van az Égben egy krisztusi és egy szűzanyai patrónusa a magyar népnek, így gyakrabban emeljük föl fejünket a horizontális világból és keressük a kapcsolatot a mennyei világgal.  Hiszen, ha van elég hitünk, gyakran láthatjuk nyitva a Mennyeknek kapuját.  Ők, a mi igazi vezetőink.  Védelmezőink, akikben nem csalatkozhatunk.
         Fontos még az áldozat vállalás, mely a krisztusi igazság védelmezéséből fakad, vissza kell jönnie, ha kell: „az életünket és vérünket” szellemiségének.  Hiszen a krisztusi út tövises mezőkön vezet, de virágos, világos, fényességes, örök boldogságba fut. . .
         Egyéni áldozatvállalás: a nagycsalád által, a nemzet jövőjének építése.  Földi életünkben a legszebb isteni ajándék, a gyermek.  Ne legyünk kishitűek, ha Isten áldása rajtunk, gyermekeink képében, Ő gondoskodik, mint jó Atya fölnevelésünkről is általunk.
         Áldozatvállalás a közösségért, barátainkért, embertársainkért.  A nemzet test sejtjei, a családok, össze kell kapcsolódjanak, hogy egymás szolgálják kölcsönösen mindenki a saját feladatának megfelelően.  De csak akkor válhatunk ismét nemzetté, ha, mint az emberi testben, van egy szervező, harmonizáló, egységes működést biztosító, iránt adó rendszer.  No, ez a rendszer a történelmi alkotmányunk, a Szent Korona Eszme felügyelete alatt.  Mert, ma csak az önjelölt és önkiválasztott sejtek irányítanak, ezt éljük meg napjainkban, s ezek rákos daganatok a nemzet testén.
         Fontos a hit, mert ez adja meg az önbizalmat, és ez győzi le a mindennapi félelmeket bennünk.  Nekünk szemmel látható, kézzel fogható, lelkünkbe örökre beégetett, Szent Koronánk van, közvetlen kapocs az égiekhez, s érthetetlen, hogy még sem tudunk hinni. . .
         Mi európai-ázsiai népek vagyunk egyszerre, szkíta, hun, avar, magyar fajú, egységes, gyönyörűséges, teremtő kultúrájú nép, még az emberiség aranykorából, a Kánaán világából valók, ezért őrizzük szívünkben az örök fény génjeinkbe kódolt üzenetét!  Szenvedünk ma, mert a sötétség és a hazugság világában mindig szenved a fény és az igazság.  De ne feledjük, ha megerősödik a fény bennünk, általunk eltűnik a sötétség, és ha állhatatosak vagyunk az igazságban, leomlanak a hazugság falai.  Higgyünk már Istenben, higgyünk magunkban és felebarátainkban! 
         Fontos a kultúra.  A Szent Korona igaz eszmeisége, lelkisége olyan csodálatos szellemi állapotot, szent révülést teremt, hogy ennek hatása alatt cselekszik az magasrendű és szellemi dolgokat alkot, mert maga is atyai, teremtői minőségbe kerül.  Az így létrejött magyar kultúra egyetemes, mert egységesen kiterjed, a művészetek minden ágára, a zenétől az írásos művekig.  Ez a kultúra nem kreált, kitalált, ez egy szerves kultúra, mert egyetemes és megfelel isteni törvényeknek.  És ettől természetesen igaz.  Szellemi működésünk egységes szerves fejlődésű alapja a mintegy 30 ezer éves írásunk, és a több tízezer éves nyelvünk.
         Szent Koronánk is e gondolkodás terméke, hiszen szigorúan megfelel az aranymetszés természeti törvényének, mint tárgy és képi jelhordozó.  Szeressük és műveljük magyar lelkiségünk termékeit és hagyományait.  Ne hagyjuk megfertőzni magunkat alantas, modernnek mondott, silány, emberi kreációkkal.  A velünk született és formálódott örök tudás folyamát ne szakítsuk meg, adjuk tovább.  Műveljük a fiatalságot, ne hagyjuk elkallódni, mert ők a mi jövőnk!
         Közel az eljövendő Szent Korona Országa, folyton beszéljünk róla, hiszen nyelvünk teremtő nyelv és ezzel is segíthetjük mielőbbi eljövetelét.  Igaz ennek idejét csak a Teremtő tudja, de tegyünk meg mindent, azon a szinten is, amelyen mi vagyunk, hogy teljes legyen a beteljesülés.
         Én hiszem és tudom:  van magyar jövő!  Sorakozzunk a Szent Korona oltalma alá, mert magam már megtapasztaltam, milyen kegyelem a Szent Koronát és az égieket szolgálni.
         Míg egy igaz magyar ember él a Földön, addig él a Szent Korona Eszmeisége, s ha a Jóisten akarja, örökké él! 

A Fordulat: A Szent Korona és a Magyar Alkotmány Konferencia, 2008. augusztus 18-19.  539-541 o.