2012. július 17., kedd

JÚLIUS 14: X OSZTÁLYÚ NAPFÁKLYA KITÖRÉS A RETROGRÁD MERKÚR MEGINDULÁSAKOR/METATRON-TYBERRON JÚLIUS 15. BOLYGÓFEDÉS - A JUPITER A HOLD MÖGÉ BÚJIK



JÚLIUS 14.
X OSZTÁLYÚ NAPFÁKLYA KITÖRÉS ÉS A RETROGRÁD MERKÚR
Részletek és kivonat

Nem véletlen, hogy megint a Merkúr retrográdba fordulása idején történt éppen egy hatalmas Napkitörés, július 14.-én. (Ez egyébként a hatodik ilyen jellegű és erősségű kitörés 2012-ben.!) Ugyanaz és ugyanügy történt mindez, mint márciusban. A saját mágneses mezejéből származó kristályos-mágneses napenergia patakokban ömlik a Földre, amely erőteljes turbulenciájával felizzasztja Föld mágneses mezejét. 
Amikor ez a mező pontosan ellentétesen helyezkedik el a Földdel, mint most, akkor a kettő összekapcsolódik, és újrakapcsolódásukban hatalmas mágneses energiákat szabadítanak fel. 
A mágneses energiák felszabadulása, felgyorsítja az elemi részecskék áramlását, és ezzel erőteljes elektromosságot hoz létre, aurorális (sarki fényszerű) jelenségekkel kisérve. 
(A Föld mágneses megtartó erejének gyöngítése, azaz felszabadítása, lételeme a felemelkedésnek, a tudatosságunk változásának.) Meglehet, hogy problémák adódhatnak a földi elektronikus szerkezetekben, a légi közlekedésben, és a kiegyensúlyozatlan emberi aurákban is. A Kristályos-mágneses energia azonban, megerősíthet minden lényt, ha azt bölcsen, jótékony célra (isteni teremtő módon) használjuk. (Megjegyezhetjük, hogy csúcshatása 2-4 nap alatt érhet el teljesen bennünket). 
A Napkitörések aktivitása, ebben az évben tovább erősödik és emelkedik, és 2013. év elején éri el tetőpontját. Azzal számolhatunk, hogy, még sokkal több átalakító energia érkezik ebben az évben. Egy ilyen X osztályú Napkitörés egyébként 100 Telihold együttes hatásával ér fel. Tünetei lehetnek: szorongás, érzelmi kibillenés-ingadozás, hangulatváltás, depresszió. 
Ha bölcsen használjuk, akkor az aura mezőnk sértetlen marad. (egyensúly, földelt állapot stb.) 
Mindez része a felemelkedési folyamatunknak. A Merkúrral való kapcsolódása arra int, hogy ilyenkor nagyon vékony a fátyol, használhatjuk így a Merkúr asztrológiai mintáiból való következtetéseket. Óvatos és megfontolt kommunikáció, figyeljünk a közlekedésre. 
Használjunk stabilizáló nemesfémeket, köveket. A meditáció és az ásványi sókban gazdag fürdők is segítenek. Mindesetre világosabb jövőkép rajzolódhat ki előttünk.

Forrás:
JULY 14: X-CLASS FLARE IN MERCURY Rx
July 14 : An Incredible X-Class in Mercury Retro - Fasten Your Seat Belts !
This CME / Solar Wind Hits in 10 Hours...


JÚLIUS 15.-én ritka kozmikus kapcsolódásnak lehetünk tanúi. 
A planéták közül a legnagyobb jótétemények energiáival felruházott Jupiter, a Mester, a Guru, egy időre a Hold-IstenAsszony mögé bújik
Ez egy rendkívül hatékony és jóságos és bőséggel és a feltétel nélküli szeretettel teli kapcsolódás. A korlátlan bőség szeretettel teli áradását használhatjuk ki most, tapasztalhatjuk meg, e vékony-fátylas időszakban. 
Az Isteni Anya kincstárnoka, kinyitja az eddig elrejtett, bezárt bőség kapukat, és spirituális fejlődésünk és a legfőbb jó javáért igényelhetünk bármit, amit csak akarunk. Persze a következő lépésen, az elfogadáson múlik majd az, hogy mennyire, és milyen gyorsan manifesztálódik a fizikai világunkban, milyen gyorsan vonzanak gondolataink magukhoz anyagot.
NJ


Aranyosi Ervin: Példabeszéd




Aranyosi Ervin: Példabeszéd

Lelked legyen az Isten temploma!
Mosoly legyen békéje hírnöke!
Szereteted a legszentebb ima!
S figyeld Urad, magától ellök-e?

Mert kegyes Ő, ki világot teremt,
és szent neki mindegyik gyermeke.
Lelkembe lát - s ez tudom mit jelent!
Hogy hozzá híven, vajon teremtek-e?

Mert jó az Úr, és csak jót ad neked,
ha jót cselekszel, Őt dicsőíted.
Emeld fel hát büszkén tekinteted,
utad vezesse éltető hited!

A félelem kerüljön messze el,
ne legyen társad se düh, se harag!
Irigység, kétség rád sohase lel,
amíg a szíved ily tiszta marad.

Ne árts, - de segítsd a rászorulót!
Biztasd a gyengét és a csüggedőt!
Kenyeret adj, vagy léleknek a szót.
S példád tanítsa a kételkedőt.

Örömben gazdag, lélekben szegény,
kit élte súlya le nem cövekel.
Legyél remény, tündöklő tiszta fény!
Isten fia, ki érettünk jön el!