2012. november 18., vasárnap

PÁNIKKELTÉS VAGY FIGYELMEZTETÉS ?



PÁNIKKELTÉS   VAGY   FIGYELMEZTETÉS  ?

Megjelentek a neten a pánikkeltő irások, egyes tv-csatornák mintájára.
A napokban szárnyrakelt egy pontokba szedett figyelmeztetés, amit állitólag a Nasa elküldött a kormányoknak már a nyáron, és egy tibeti láma előrejelzéseit tartalmazza dec 21-re vonatkozóan.  Ha a Nasa tette volna közzé, már az is gyanus lenne.
Az még gyanusabbá teszi, hogy egy tibeti lámára alapoz.
Ma kaptam egy irást  a Yogaezoteric cimű román yoga folyóiratból, ami telyességgel cáfolja  az állitólagos Nasa jelentés hitelességét. A fólyóirat szerint a szálak nem a Nasahoz vezetnek, hanem az Earth-chronicles.ru  nevű orosz honlaphoz, ahól egyébként is sok pánikkeltő irás lelenik meg.
Az oroszok-- mondja a  Yogaezoteric--már a 20. század elején magas szinten gyakorolták a félrevezetést.  Manapság tudjuk, hogy a sötét oldal alapfegyverei--keleten és nyugaton egyaránt-- a félelemkeltés. Az ő céljuk, hogy az emberek féljenek és minél nagyobb legyen a zürzavar.
A félelem komoly akadály lehet a rezgégszámunk megemelésében, a befelefordulásban a lelki béke megteremtésében. Valóban nagy események történnek velünk és a Földdel, ám ezeket szeretettel teli lélekkel kell megélnünk, mert esélyünk van egy csodálatos változásra.
Minden jelenkori Mária üzenet és más jó szándékú üzenet, arra szólit fel, hogy NE  FÉLJÜNK.  Ne féljetek, imádkozzatok--figyelmeztet a Szüzanya. Mindez nem azt jelenti, hogy minimális előkészületeket se tegyünk. Gondoskodhatunk viztartalékról, gyergyáról, némi élelemről, és jó ha van fafűtési lehetőségünk. Ám semmi esetre sem gondolok bunker épitésre, és vagon számra komzervre. Ami fontos az a nyugalom és béke az otthonunkban--családunkban--lelkünkben.
Mert a szeretet emel át a magasabb dimenzióba.
Szabó Magda.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése