2016. január 6., szerda

Őseink Hagyatéka - 2015.12.22. - hatoscsatorna


Hogyan oldhatóak meg / fel / ki az olyan lélek-ügyek, melyek időről időre visszajönnek az életünkbe?




Hogyan oldhatóak meg / fel / ki az olyan lélek-ügyek, melyek időről időre visszajönnek az életünkbe?
Miért történik meg újra és újra a szerelem-csalódás, munkahelyi vagy anyagi nehézség, vagy más nehéz helyzetek, vagy viták a szeretteinkkel?
Miért történik az, hogy bizonyos ügyeket vagy kapcsolatokat évek óta oldunk, különböző módszerekkel is akár, és még mindig beárnyékolja életünket?
Eredendően a lélek tapasztalja önmagát. Ám, eme tapasztalás nem a mai emberi létformákban indult el. Jelen karmikus ciklusunk gyökere nem az emberi létformánkban van! Az, ahol ma tartunk már karmikus, ok-okozati következménye egy eredendő – tiszta tapasztalásnak. A mai emberi létformánk a létezés történelmében egy lehetőség az „eltévedt vagy megcsúszott” lelkek „hazatalálásának”. Eme hazaérkezés nem egy másik bolygó, vagy másik létforma, hanem szívünk, lelkünk békéje. Amikor már képesek vagyunk tartani szívünk békéjét, akkor vagyunk megérkezésben. Amíg bármi felzaklat, szélsőséges érzelmekbe és megélésekbe csap ki bennünket, addig annak az ügynek még nem vagyunk a megoldásánál, mint középpontjánál. Képzeljük el, mint egy örvényt, melynek a teljes - közepében nyugalom és béke van, ám a szélén magatehetetlenül dobál minket az erő.
Van olyan ügy, helyzet, kapcsolat, mint minőség, mely újra és újra visszatér az életedbe? Amikor azt mondod, hogy kerültél már megint ide? Amikor értetlenül nézel magadba, hogy honnan jött már ez vagy az megint elő, amikor már annyit és olyan sok féle módon oldottad?
Mit jelent Neked 2016 a lezárás éve? Jelentheti-e vajon azt, hogy végre olyan ügyeket is lezárhatunk, teljességében kiengedhetünk szívünkből, melyekkel már évek óta dolgozunk?
Hallottál már a „hetedíziglen bűnhődés” kifejezésről? Ám, ha nincsen bűn és bűnhődés, hanem minden csupán ok és okozat, akkor mi is ez a „hetedíziglen” jelenség? Valóban arról szólna, hogy nagyanyáink és nagyapáink hibáiért mi felelünk? De ha nincsen bűn, akkor mi sem bűnhődünk… Akkor mit csinálunk mi a családfánk, az őseink ügyeivel?
Ez a „hetedíziglen jelenség” a generációs minta, a szocializációs, a tanult minta, az átörökített hitrendszerek, tudatalatti programok, melyekben nevelkedtünk, és mely hitrendszerek generációról generációra kikoptak, változtak.
Ám, ezeket a hitrendszereinket nem csupán generációs vonalon betonoztuk magunkba, hanem előző életeink tapasztalásai is szépen behorgonyozták szívünkbe, hogy milyen is ez a világ, és ha túl akarunk élni, akkor hogyan is kell viselkednünk, gondolkodnunk, szólnunk és cselekednünk…
Mintha eddig minden a túlélésről, és önmagunk védelméről szólt volna. Milyenné kell válnunk, hogy megvédjük magunkat?
Lehet az a béke, ahol nincs szükség több védelemre? A szívünk békéjében megnyugodhatunk, és nincsen szükség a továbbiakban semmi olyan magatartásra, amely egyébként nem mi vagyunk?
Hol a gyökere ennek az egész eltévelygésnek? Mikor és hol gondoltuk azt először, hogy bármi mást szükséges játszani, mint amik, és akik vagyunk? Hol kezdtünk el szerepek, játszmák, álarcok és jelmezek mögé bújni? Hol a gyökere annak, amikor békénk nyugalmát feldúlták? Kik?
Szólhat-e arról a lezárás éve, hogy önön Igaz Gyöngyünkért merülünk alá az óceán legmélyére? A legeslegmélyebbről halászhatjuk-e ki szívünk Igaz Gyöngyét? Amikor újra azzá válhatunk, akik őseredet igazságunkban vagyunk, mert vagyunk, akik vagyunk…
De tudjuk-e kik vagyunk?
Ebben az évben ennek az energetikája úszik bennünk és körülöttünk. A végső transzformáció, a teljes feloldódás, hazaérkezés…
Amikor nem a kiegyenlítődés ereje mozgatja a történeteinket, hanem tiszta szabadságában nyilvánul meg a legbelső igazságunk. Egyfajta feltámadás… Talán feltámad a lelkünk, ahogy Jézus lelke is feltámadt. Felemelkedünk, ahogy Jézus tanította, ahogy ő maga is felemelkedett…
Jézus a feltámadást, a karmikus spirálból, karmikus reinkarnációból való kiemelkedést is tanította. Amikor kiemelkedünk a karmikus örvényünkből, akkor lélekterv korrekció történik. Addig a kiegyenlítődés ereje mozgatta életünk eseményeit. A felszabadulás után már a tiszta Igaz Gyöngyünk energiája nyilvánulhat meg. Eme energia átrezgeteti lényüket, auránkat, vagyis fénytestünket, és elkezdi megteremteni és bevonzani a tiszta, szabad, egyensúly békéjében történő eseményeket, kapcsolatokat. Mindig is önmagunk Igaz Gyöngyét felszínre hozni volt a feladat. Hiába akartunk bármit is magunkhoz vonzani, amíg bent, a szívünkben, nem voltunk a rezgésén… Nem voltunk hiteinktől és félelmeinktől megtisztulva…
Ahhoz, hogy valamit gyökerestől tudjunk eme évben kioldani, elengedni ebben segít Jézus Fénymesterünk, és Jézus Fénysugara a vörös. Jézus Fénymester a vörös fénysugár mestere, mely vörösbe a fény engedésével rózsaszínt kapunk. A rózsaszín a feltétel nélküli szeretet, a megbocsátás színe. A Mindenség egy prizma (analógia) és milliónyi színét szórja. A színek gyógyítanak, tisztítanak, hangolnak, a színek maga a világunk…
A vörös fény segíti a lezárást! A vörös fény az energia-határok színe, amikor valaminek vége van, és kezdődik valami új. Ennek az átalakításában segít. A régiből való felülemelkedésben, a régi lezárásban. A vörös fénysugár átemel bennünket az újba, a tisztába. A vörös az élet áramlása, a születés és a halál kapujának őre:
  • segíti a karmikus ügyeink gyökérben való feloldódását, gyökeres kitisztítását, hogy betöltődhessen az új
  • a „hetedíziglen jelenség” a generációs minta, a szocializációs, a tanult minta, az átörökített hitrendszerek, tudatalatti programok, melyekben nevelkedtünk – ezek gyökeres feloldása, kiégetése, megtisztítása, hogy helye legyen az újnak
  • gyökerestől transzformál, átalakít bennünket
  • felkészít az új befogadására
  • segít gyökerestől feloldani az évek óta visszatérő „csapdahelyzeteket” az életünkből
  • segít gyökerestől megtisztítani olyan mintákat, melyeket előző életeink óta és generációs, családfa ágon is cipelünk
  • segít gyökerestől átalakítani jelen életünk eseményeit a karmikusból való teljes kiemeléssel
  • az eredet lélek-tévedéseket oldja, olyan ősi megcsúszásokat, melyeket már bűnnek élünk meg
  • gyökerestől transzformálja át lelkünket a mélységből a magasságba
  • a vörös a kapuőr: fény és árnyék között, segíti a fény és árnyék határainak felismerését
  • a teljes kioldódást segíti és támogatja a karmikus ciklusból
  • beindítja, aktiválja a tiszta és szabad (karmikusságtól mentes) lélekterv működését
  • segíti az új élet beindítását, aktiválását
  • az újrakezdés fénysugara
  • a feltámadás fénysugara
  • a lélek - dimenzióváltásának forrása
  • a vörös az élet, az energia, a szikla, amire építjük az újat…
A lezárst és az új kezdetet, avagy a saját forrásod transzformációját segíti Jézus és Mária Magdolna Fénymesterek és a Plejádi Fényentitások, és az Arkangyalok az Újhold alkímiájában: