2013. május 24., péntek

[Földanya Szíve] 2013.05.25. Szombat




 
Kedves Barátok, Ismerősök, és mindazok, Aki olvassák ezt az írást!
 
A szombati napot, ahogy rágondoltam, jelentőségteljesnek éreztem erősen. Akkor még nem értettem miért. Azután szépen lassan napról napra érkeztek az információk a legkülönfélébb helyekről. 

"Tízmilliószoros teremtő erejű nap"...
"Telihold"...
Felvállalni a valódi Önmagad és feladatod"...

Tudtam, hogy aznap közvetítés lesz. Azután megérkezett a kérdésemre a válasz, hogy Földanya minőségét. Vártam az üzenetet, amit minden közvetítés előtt megkapok, nem jött oly módon, ahogy megszoktam. Azután pedig a következő válasz érkezett, hogy azt az üzenetet már leírtam, amiért ezen a napon dolgozunk. 
 
Íme két részlet:

"Szíveddel mindig kövess, és én vezetlek téged. Anyai ölemben mindig van számodra menedék és minden embernek, kik együtt rezegnek frekvenciámmal. Egy új feladat van kibontakozóban és ebben kérlek, hogy segíts. Az embereknek mutatni kell az utat, hogy visszataláljanak hozzám, a lelkük és szívük legmélyén újra felvegyék a kapcsolatot a szívükkel és a szívükben velem, hisz én vagyok az otthonuk, a rezgési frekvenciáim az otthonuk és erre rezgési frekvenciára kell újra rá-át hangolni őket."
 
"Fontos, hogy megtanuljatok a szívetekben élni és a szívetekkel kapcsolódni hozzám és én elvezetlek benneteket mindig a biztonságos helyre, ahol biztonságban vagytok. Mindig maradjatok Szent Szívetekben, s velem, az én Szent Szívemmel kapcsolatban és mindig tudni fogjátok hol a helyetek. Ez egy Élő Bolygó és ez az, aminek tudatosodnia kell minden emberben, ahhoz, hogy egységben élhessen önmagával és a természettel. A hazatalálás egy fontos momentum mindenki számára itt a Földön. Ez az új terv: hazatalálni itt a Földön."
 
Földanya teljes üzenetét itt olvashatod.
 
 
A másik, amit nagyon erősen éreztem Veres Mónika felhívásához csatlakozni ezen a szombati napon és hozzátenni a szerződésünkben felvállalt részt: 
 
Szeretetet, Energiát, Szívből érkező Imát,
Hitet mely hegyeket mozgat,
Lélek simogatást, mely könnyeket oszlat.
Megértést, mi világosságot hoz.
Elfogadást, mely megnyugtató melegséget vonz.
Szívünkben újra dalra fakad az ének.
Hogy valóban, s újra az Életünket lássuk Szépnek!
 
Áldott szombatot Mindenkinek!

Veres Mónika felhívását itt,
és a szombati napra vonatkozó írását itt olvashatjátok.
 
Szeretettel invitállak a 2013.05.25-én tartandó programunkra
Helyszín: 
Veszprém, Szent István utca 5. 1-es kapucsengő
 
Időpont:
15.30 -tól Földanya üzenete közvetítés
             18.00-tól közös ima, meditáció
 
Szeretettel:  Gyöngyös
 
 
Hozzáraknám Gyöngyöském üzenetéhez az enyémet segítségnek:
azt javaslom, hogy a saját hangotokkal rezegtessétek a szívmembránotokat, és a testeteket. Ha lehet, ne vezetett módon, vagy tudatos mantrákkal, hanem inkább intuitíven, megengedve, hogy a hang és energia vezessen Titeket, mutassa meg magát, hogyan tudtok egyre mélyebben a forrásotokba hangolódni, az eredethangzásotokba, a szívetekbe. Csak hagyjátok, hogy a lélekhangotok szárnyra kapjon, és kapcsolódjatok a legbelső forrásotokon, magotokon keresztül édesanyátokkal, Földanyával, Istenanyátokkal, édesapátokkal, és Istenapátokkal, Kozmikus szüleitekkel.

Kapcsolódjatok egymással, énekeljetek egymásnak, hagyjátok a segédeszközöket, zenei szerszámokat, most már Ti vagytok az ÉLŐ Hag-Szer, Ti Mag-atok!!!

A Forrással Együtthangzásban!

Szeretettel

Shana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése