2013. május 22., szerda

Engedd el a kötődéseidet





Kezdjétek el kibogozni magatokat a többiektől. Tegyétek ezt a szeretet érzésével, és legyen ez tapintatos/finom folyamat. Nem könnyű úgy dönteni, hogy kibogozod (leválasztod) magad azokról a személyekről, akik fontos szerepet játszottak az életedben. Akik ott voltak veled, akikkel bizalmas vagy és szeretetet osztasz meg. Viszont szükséges része a fejlődésnek, hogy elengedd az összes egészségtelen kapcsolódást a többiekhez.

Kérdezhetnétek, mit titulálunk egészségtelen kapcsolatnak. Nos, az, amikor annyira bele vagy gabalyodva a másik tapasztalatába, hogy alig marad tér köztetek. Nem tudod magadról, hogy ki vagy, csak ha az a személy is ott van. Az önértékelésed a másik személytől függ. Amennyiben ilyen kapcsolatban vagy, akkor tudj róla, hogy számos módon a másik személyhez vagy kötve, szinte mozdulni sem tudsz a beleegyezése nélkül.

Ez sarokba szorít és nagyon nehéz a sarokból felemelkedni. Térre van szükséged. Meg kell hogy legyen a saját önálló önvaló érzeted, az az érzet, hogy teljes vagy önmagad(ban) is. Ekkor le tudsz dobni egy kis extra súlyt, mely a földhöz rögzített. Jusson eszedbe, hogy minden oldalról segítők vesznek körül mindig. Így nem szükséges egy konkrét személyhez sem kötnöd magad. Amikor ráébredsz, hogy igazából még a legzavaróbb egyének is álruhás barátok, akkor tudni fogod, hogy egy új bizonyossági szinten vagy. Bizonyos vagy abban, hogy azokat a tapasztalatokat éled meg, amelyeket szeretnél, az a személy vagy, aki lenni szeretnél, azt az életet éled, amelyiket te magad szeretnél.

Ez nem azt jelenti, hogy magányos farkas leszel a létezésed során, a felemelkedésedben. Igazából jobban fogsz kapcsolódni, mint ezelőtt, de nem lesz szükséged a többiekre, hogy meg legyen ez a kapcsolódási érzés. Belülről fogod kapni a bizonyosságot, a Forrásból és a Felsőlelkedből. Már nem keresed a többiek visszaigazolását. Nem érdekel, mit gondolnak a többiek rólad, nem aggódsz azon elhagy-e valaki. Ez pedig igen nagy erőt ad.
Ez a következő lépés számotokra.

Tehát arra kérünk benneteket, hogy az érzelmi kötődést engedjétek el - ne a fizikait. Nem kell elvonulnotok és barlangban élnetek ehhez. Csupán megteszitek ezt az energetikai váltást, az energiakötelékek elvágását. A barátaitok, élettársaitok, szomszédaitok, munkatársaitok továbbra is jelen lesznek az életetekben, annyi különbséggel, hogy nem ők adnak értelmet az életeteknek.

Teremtők – David Scranton
Fordítás: Tom Fodor



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése