2013. február 22., péntek

Tranzició - A következő hullám elindult"





Mihály arkangyal Celia Fenn közvetítése 


Ez egy fontos üzenet a Fénymunkásoknak, főleg azoknak, akik már átestek az átkelésen, vagy épp csak befejezik azt. Azt akarjuk, hogy tudjátok, az erőfeszítéseiteknek köszönhetően az átkelés következő nagy hulláma elkezdődött! 
Mit jelent ez nektek? Nos, sokatok sokkal jobban érezte magát. Érezvén az Új Föld boldogságát, stabilitást és békét. Aztán hirtelen éreztétek, hogy az átkelés összes régi tünete visszatér. Azt gondolhattátok: "Jaj, nem, még nem vagyok kész." De higgyétek el nekem, drágáim, befejeztétek az átkelést és stabilan az 5.-6. dimenzió frekvenciáján vagytok. Most az történik, hogy lelki szinten beleegyeztetek, hogy segítői lesztek az átkelők új hullámának. Beleegyeztek, hogy belevágnak az utazásba, mert ti beleegyeztetek, hogy "tartjátok" őket.
Ez a Kristály felnőtt vagy gyerek feladata. Tartják a többiek energiáját és segítenek kiegyensúlyozni. Tudjuk, hogy nektek, az első hullámban nehezebb dolgotok volt, mert csak a Kristály Gyermekek tartottak benneteket. De most csatlakoztatok a Kristály Gyerekekhez, és együtt tartjátok az energiát a következő hullámnak. Amit tapasztaltok, az az, hogy az energia átáramlik rajtatok, ahogy energiát sugároztok "kifelé", hogy beindítsátok a többiek átkelését, és megkapjátok az ő energiájukat, hogy átalakítsátok, ahogy a saját átkelésetek folyamán megtanították nektek. Ez lehet, hogy nem tudatos folyamat, de az angyali énetek tudja, hogyan kell csinálni, úgyhogy csak lazítsatok, tartsátok magatokat egyensúlyban, és tudjátok, hogy nem fog sokáig tartani. Amint a Kristály rendszeretek alkalmazkodik az új feladathoz, újra folytathatjátok az életeteket. Addig különféle tüneteket tapasztalhattok, mint pl hőhullámok, túl sok energia, főleg éjszaka, harag, idegesség, depresszió.
ENGEDJÉTEK ŐKET ÁTÁRAMOLNI MAGATOKON. Ez most a szolgálatotok része.
Tudjátok, hogy most sok, a "környezetetekben" lévő lélek "mentorai" vagytok. Mindenkinek, aki befejezte az átkelést, kijelöltek egy csoport lelket, hogy beavassák és támogassák őket az átkelésük során. Belőletek fognak meríteni, akár magasabb szinteken, vagy esetleg fizikai szinten is.
Szükségük van a tapasztalatotokra és a bátorításotokra. Ők lehet, hogy nem olyan bátrak, mint ti, akik az első hullám oroszlánjai voltatok. Legyetek kedvesek és támogatóak, és megtapasztalják az átkelésüket a ti és az angyali birodalmak támogatásával.
Köszönjük nektek ezt a munkát. Tudjuk, hogy sokan úgy érzik, mindez túl gyorsan történik. De az energia lendületbe jön, és egyre több lélek egyezik bele a folyamatba.
Szóval kérjük a támogatásotokat, és köszönjük a munkátokat. Ünnepeljétek velünk, hogy egyre több ember hajlandó a váltásra, és ráébredni, hogy ki is ő igazából! A ti segítségetekkel!
Szeretet és áldás ebben a varázslatos időszakban.
Mihály arkangyal


1 megjegyzés:

  1. Ez egy 2011.08.25.-i üzenet
    https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/aktulis-energik-1/tranzici---a-kvetkez-hullm-elindult

    VálaszTörlés