2013. február 12., kedd

Szíriuszi Fénytestvérek üzenete: A Felemelkedés minden szinten zajlik







Szíriuszi Fénytestvérek üzenete / 2013. február 10.
Shogun Amona közvetítése

A Felemelkedés minden szinten zajlik
Szeretett földi nővéreink és fivéreink – a Minden Létező Egység Fényének és Szeretetének nevében köszöntünk benneteket, Fénytestvéreitek vagyunk a Szíriusz rendszerből és a Szíriuszi Nagy Kék Páholy egységfrekvenciájaként beszélünk hozzátok – egy frekvencián, mely minden életet Szeretetben és Egységben egyesít. Ez egy emlékeztető frekvencia – egy rezgés – mely mélyen magában hordozza Minden Létező Egység tudatát, és ami most – a Felemelkedés idején – nagy jelentőséggel bír. A Felemelkedés minden szinten – minden létsíkon – zajlik, így mi is – a Szíriusziak és minden Csillagnemzetség – a folyamatos Felemelkedés állapotában vagyunk. Tudatunk határtalan és ez a felismerés felold minden képzeletbeli határt és magához a Forrás frekvenciájához vezet minket – mely mindannyiunkban jelen van. Gaia és lakói Felemelkedését az egész univerzum figyelemmel kíséri.
Sok Csillagnemzetség van jelen a létezés ezen idejében, hogy ezt a tapasztalatot tanulmányozhassa, és hogy azt a legbelső létezésbe emelhesse át. Soha korábban nem volt ilyen nagy tudatszint-csökkentés végrehajtva, mely egy hatalmas tanulási lehetőséget hozott létre, amit ti dualitásként ismertek inkább. Így vált lehetségessé számotokra a dualitásban – látszólag Istentől, magától a Forrástól elválasztva – élnetek és ez annak ellenére hat valósnak, hogy illúzió azt hinni, lehetséges volna az élet az Isteni tudat nélkül. Gaia felemelkedése zajlik, ahogyan az egész univerzumé is és mi mindannyian „fogaskerekei” vagyunk ennek a folyamatnak, mely egy ponthoz vezet – a Forrással való tudatos összeolvadáshoz – egy ponthoz, ahol a tudatunk, az Istenség a létezés minden aspektusában élettel telitett. Itt jön a szív a képbe.
A szív a kapu, az átjáró a valódi igaz önvalónkhoz. Ez a ti szívetek – szeretett földi Testvéreink – mely lehetővé teszi számotokra az igazság felismerését és megízlelését, ami vezet titeket.
Szívetek szeretet és együttérzés nélkül nem láthatja az utat, nem ismerheti fel azt.
Minden figyelmünket a szívünkre fordítjuk.
A szív nyelve hozza el a békét – a békét – mely mindenkit az öröm és a boldogság állapotával ajándékoz meg. Húzódjatok vissza szívetekbe, amikor csak időtök engedi és emlékezzetek a boldogság és öröm pillanataira, eseményekre. Emlékezzetek, milyen tiszta szívű gyermeknek lenni, teli odaadással. Mi mindannyian Isten gyermekei vagyunk és mindannyiunkat összeköt a szeretet – itt és most és mindenkor.
Köszönet nektek a Fény szolgálatáért – és köszönünk mindent, amit tesztek – köszönjük, hogy vagytok.
Fénytestvéreitek vagyunk a Szíriusz rendszerből, Egyek vagyunk.
Szeretettel, örömmel és az összetartozás érzésével…………Shogun Amona
Csatornázta: Shogun Amona © Copyright 2013
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése